Şimdi Ara

Akıllı tahta sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fatih projesi ile gelen tahtamız çöktü ve win8 yükledim.

Starboard software hata vermeye başladı.Program açılıyor, bir pdf dosyası açmak istediğim zaman aşağıdaki uyarıyı veriyor;

"Seçilen dosya kayıt uygulamasında olduğundan açılamıyor"

uyumluluk ayarları vs denedim çözüme ulaşamadım.Var mı yardım edebilecek?

• By_Bilinmeyen B kullanıcısına yanıt
    Önceki işletim sistemi neydi acaba?
  • Win 7 olduğunu biliyorum sadece 64 bit.Ben sadece format attım önceki sistemi bilmiyorum.
  • Sen okulun bilgisayarına korsan windows mu kurdun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proje dahilinde kurulan sisteme, hadi onu geçtim o kadar reklam yapıp uygulamaya koydukları Fatih projesine destek vermiyorlar mı bu nasıl sistem !!!! böyle bir projenin mutlaka recovery cd si filan vardır. yada backup olarak dosya paylaşımı vardır. uğraşmayın destek alın derim.
  • Win7 64bit Professional yükleyin hocam. Bu işletim sistemiyle geldiklerini biliyorum... Umarım onda da sıkıntı çıkmaz...
  • Hocam devlet malı o :D Korsan Windows kurmayın başınız belaya falan girer :/
    Hatanın çözümünü falan bilmiyorum ama siz win 7 formatı atarak işe başlayabilirsiniz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abicim siz delirdinizmi okulun malına nasıl başka bir windows kurarsınız
    Bu arada senin attığın öğrenilmesin mahkemeye kadar yolu varda neyse idareye gidip bir yetkili ile görüşmen ve çöktü demen lazımdı onlarda eğer siz çökermediyseniz akıllı tahtanın markası herneyse yetkili servisi çağırıp tamir ettirirlerdi...
    Bİ daha olmasın
  • Bu işten önce müdür bu durumu izzah etmeliydiniz. Şimdi eski haline getirmeniz gerekecek herhalde vardır bir Recover gibi birşey.
  • Sorun şu ki okulda formatör öğretmen yok ve dersler tahtadan işleniyor :)
    Win7 64 bit ile deneyeceğiz artık.
    Teşekkürler :)
  • By_Bilinmeyen B kullanıcısına yanıt
    Aman hocam zaten dandik aletler dikkat edin.

• Projenin tabiki desteği var. Sen müdür yardımcısına falan bi sor hocam imaj cd si var mı de. Ama her halükarda windows 8 kurdum deme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.