|
Normal sigorta özellikleri tabii ki var hocam. Yazılımla atacakları yük değeri vs. ayarlanıyor. Ha normal bir sigortaya göre milisaniye olarak gecikmelerinde fark olur mu bilemem. Ben bir olumsuzluk görmedim henüz. Genel bilgileri takip etmek için ve güvenlik için KAKR olması tek başına bile oldukça yeterli. Varsa kaçağı ve toplam tüketimi görüp takip edebiliyorsunuz. Sonrasında normal sigorta da koyabilirsiniz tabi. Biraz detaya inmek için iyi oluyor ama her şeyi KAKR menüsünden anlayabiliyorsunuz fazlasıyla. Ondan öncelikle kaçak akım koruma tavsiye ederim. Ha apartman girişinde konmuştur, panoda yoktur vs. onu bilmem. Ama tüketilen toplam akımı tek yerden görmeyi sağlaması bile iyi oluyor. Sonra da linye sigortalarını akıllandırabilirsiniz. Spesifik cihazlar ve durumlar hariç çok da gerekli olmayabiliyor tabi. Bunların elektrik bağlantısı kontrol ünitesinin de çalışmasını sağlamak için sürekli pozitif ve nötre ihtiyaç duyuyor. Haliyle panoda biraz çalışma yapmak gerektiriyor. Sıkışıklıkta vs. daha da zor ama baya boş yer var panonuzda. Normal sigortalara üstten faz girer alttan çıkar, bunlarda üstten hem faz hem nötr girişi oluyor. Bir elektrikçinin yapması daha iyi olur. Çoğunluğu Tuya yazılımı ve altyapısı ile çalışan cihazlar ve genelde Aliexpress ürünleri. Schneider vs. kaliteli firmalar da kullanıyor bu altyapıyı ama ürün olarak pek bir şey göremedim. Sigorta tarafında çoğunluğu düğmeli ki, elektrik yokken kontrol edilemediği için tavsiye etmem. Üstteki mesajdaki gibi kollu olmaları elektrik yokken de kapama yapabilmek için daha güvenli. |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt