Şimdi Ara

Akıl oyunu tamamen heves deil arkadaşlar (hikayem lütfen okuyun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNCELİKLE HEKEZE MERHABA BU KNİGHTONLİNE DENİLEN OYUNU BENDE OYNADIM HATTA OYNADIĞIMDA BAŞIMA GELENLERİ SİZLERE ANLATAYIM
    yıl 2005 yazın ben beyaz eşya servisinde çalışıyordum birgün bizim evin yakınındaki bir internet cafeye gittim o zamanlar bir tek counter strike biliyordum her neyse baktım arkaddaşın biri oynuyor ismi sarp dı arkadaşın bana dedi sana oyunu öğreteyim çok zevkli güzel dedi ende tamam dedim her neyse bu bana bi üyelik aldı şifre ıd fln hepsini biliyo ben 2-3 saat oynadım her neyse ertesi gün oldu gene 2-3 saat derken derken baya bi hoşuma gitmeye başladı artık adamım 46 lvl olmuştu cafede en yüksek 3.cü idim (myko serveri idi)
    derken okullar açıldı okula gitmeye başladım amaa aklım hala oyunda idi (end. meslek lisesine gidiyordum son semen staj görüyordum) staj yerimiz felan açıklandı bana mersin kalakim fabrikası çıktı sevinmiştim hem parası güzel hemde yol parası derdi yok herşey adamlara ait neyse hem okul hem staj gidiyordum ama aklım deli gibi knight de idi akşamları cafeye gidiyordum hep
    artık akşamlarda yetmemeye başladı öğlenden sonra okuldan kaçmaya başladım knight oynamak için be staj yerine gitmemeye başladım hayatımda söylemedigim kadar yalan söylemeye yemedigim kadar haram yemeye başlamıştım
    okullar açıldıktan 3 ay sonra okulu bıraktım okula gidiyorum diyerek internet cafeye gidiyordum hergün biz mersinde yiz babamda fethiyede çalışıyordu annemi kandırıyordum işte
    artık gecelerde bana dar gelmeye başladı arkadaşlar hem sabah saat 7 de internet cafeye gidiyordum gecede 1 de eve geliyordum annem beni eve almamaya başladı
    annem benim durumumu gittikce kötüleştiğinin farkına vardı ve babama benim düştügüm durumu anlatmış babam telefon açtı bana telefonda okulu bırakmışsın dedi bende yok öyle şey dedim işte fln filan yalan attım gene
    öyle bir bunalıma girmiştim ki arkadaşlarımdan bor almaya başladım artık arkadaşlarım benden nefret etmeye başlamıştı beni gördülermi yollarını deiştirmeye başlamışlardı borç isterim diye tabi bende kendi kendimi avutuyordum
    knight beni öyle bi pençesine aldıki salak gibi bir aptal gibi hep int cafede bekliyordum
    bayram yaklaşmıştı kurban bayramı babam geldi fethiyeden ve konuştuk okulu bıraktım dedin oda sen bilirsin dedi
    babam dediki bak dedi akşam erken eve gel mangal yapacaz dedi ilk geldigi gün babamdan az para kopardım hemen cafeye koştum ve o gün hiç unutmam 14 saat pc başında oturdum bi baktım saate saat 10=30 olmuş eve gittim koşarak babam yatmış çok zoruma gitmişti annem bana kızdı senin hakkın yok bizi üzmeye dedi bende salak gibi anneme karşılık verdim kafa ağrıtma be dedim annem sonra bana vurdu bi terlikle hiç aldırmadım
    ARİFE GÜNÜ İDİ HERŞEY O GÜN DEİŞTİ HAYATIM DA Bİ DEFTER KAPANDI Bİ DEFTER AÇILDI ERTESİ GÜN BAYRAM OLDUGU İÇİN TRAŞ OLMAK İÇİN BABAMDAN PARA ALDIM O PARAYI GİTTİM CAFEDE HARCADIM SAAT ÖĞLEDEN SONRA 3 CİVARI İDİ BABAMDAN Bİ DAHA PARA İSTEDİM GİTTİ M Bİ DAHA CAFEYE SONRA BERBERE GİTTİM SAAT AKŞAM 8=30 OLMUŞTU BABAM TLF AÇTI NERDESİN DEDİ BERBERDEYİM SIRA VAR DEDİM TMM DEDİ 1 SAAT BEKLEDİM TAM SIRA BANA GELECEK ELEKTRİKLER KESİLDİ SONRA BAŞKA BERBERE GİTTİM SAAT GECE YARISINA YAKLAŞTI BABAM BAKTIM ARABA İLE BERBERİN ÖNÜNE GELDİ BANA DEDİKİ GEL ARABAYA GİTTİM YANINA BİNDİM ARABAYA ARABAYA BİNİNCE KAPILARI İÇTEN KİLİTLEDİ SONRA BANA VURMAYA BAŞLADI AMA BEN KENDİM DEN GEÇTİM DAHA HAYATIMDA BANA ÖYLE VURMAMIŞTI EVE GİDENE KADAR DÖVDÜ BENİ AZIM YÜZÜM TANINMAYACAK HALE GELLMİŞTİ TAMMM 1 HAFTA 1 ODADAN DIŞARI ÇIKMADIM BAYRAM ZEHİR OLMUŞTU DERKEN BABAM BENİ YANINA ALDI İNŞAATA DÜŞTÜM KENDİ HAYATIMI KAZANIYORUM ARTIK

BUNUN SORUMLUSU KNİGHTONLİNE MI
    HAYIR
    TEK SUÇLU BİZİZ BİZİM İRADEMİŞ NEFSİMİZ
    ŞİMDİ YEMİN ETTİM HARAM YEMEMEYE YALAN SÖYLEMEMEYE KURAN`I KERİM ÜZERİNE ANT İÇTİM
    ŞU AN TANIDIKLARIM BENİ PARMAKA GÖSTERİYOR
    HAA ŞİMDİ KNİGHT OYNUYORMUYUM EVET OYNUYORUM AMA AKILLI OYNUYORUM CAHİL VEYA DELİ DOLU DEİL

KNİGHTONLİNE BANA NELERE MAAL OLDU
    KNİGHTONLİNE OYNAMADAN ÖNCE 62 KİLO İDİM OYNAMAYA BAŞLADIM 47 KİLOYA DÜŞTÜM
    OKULU BIRAKTIM
    BABAMDAN DAYAK YEDİM
    ARKADAŞLARIMDAN OLDUM
    ÇEVREMDE İTİBARIM DÜŞTÜ
    İLK AŞKIMDAN OLDUM
    DAHA SAYMAKLA BİTMEZ..

KNİHTONLİNE NİN SUÇU YOK DEDİMYA TEK SUÇLU BİZİZ ARKADAŞLAR SİZ BENİM GİBİ OLMAYIN OKULU BIRAKTIGIMDA LİSE 3 TA İDİM VAY ANASINI SATAYIM ŞİMDİ NE KADAR PİŞMAN IM

şimdi inşaatta seramik yapıyorum seramik ve fayans ustalıgı yapıyorum

ARADA Bİ CAFEYE GİDERİM ÇOK NADİR SABAHIN KÖRÜNDE CAFENİN KAPISIDA BEKLEYENLER OLUYO ONLARIN KADERİDE BENİM GİBİ OLACAK
    DAHA NE GENÇLER BU AKIL OYUNUNA YENİK DÜŞECEK

KENDİNİZE İYİ BAKIN ARKADAŞLAR HERKEZE SELAMET ALLAH HERKEZE HERŞEYİN EN GÜZELİNİ LAYIK GÖRSÜN EN GÜZELİNİ NASİP ETSİN HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN selametle
    (yazım hatası olursa madur görün)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayseri_spor -- 30 Mayıs 2007; 18:26:21 >

• Kusra bakma ama bu hikaye deil roman kardeş.Okuyana kadar sabah olur...
  • çok şeye mal olmuş
  • COK ACIKLI YAZMISISN BU ARDA +5 SMİTE VAR +6 BASAYIMMI?

• COK OLAYLAR GECMIS AMA EN AZINDAN COK BETER DURUMLARLA KARSILASMAMISSIN
    OKULU ACIKTANDA BITIRIRSIN SORUN DEGIL
    HATANI OGRENIP BULMUSSUN COZUMU DARISI DIGER INSANLARA
    NEYSE GECMIS OLSUN NE MUTLU HIRS YAPMADAN TADINDA ZEVK YAPANLARA
  • Acaba.bütün.suç.bizde.mi??
    Kendimizi.rahatça.ifade.edebileceğimiz.alanlar.olsa...
    Günde.10.saatimiz.okulda.asker.gibi.mantıksız.kurallar.içinde.geçmese...
    Geleceğimizden.emin.olsak...(Ne.iş.yapaacağımızdan,nerde.çalışacağımızdan,hangi.okula.gideceğimizden)
    vs...
    Biraz.kaçış.gibi.geliyor.arkadaşım.bu.sapkınlığımız...
    Hayattan.kaçmak.için.Knightı.seçiyoruz.bazen...
    Aklımızı.başımıza.getirmek.için.ya.senin.gibi.yemediğimiz.kadar.dayak.yememiz...ya.da.başka.bi.şekilde.
    hayatın.acı.yüzüyle.karşılaşmamız.gerekiyor...
    Samimiyetine.inanıyorum...
    Ve.yazdıklarını.hepimiz.için.bir.uyarı.ve.öğüt.olarak.algılıyorum...
    Teşekkürler...
  • "İnsanoğlu tamahkardır" bu sözü severim. Hep daha fazlasını ister , irademize sahip olursak , her sey bizim elimizde . Yeterki ayarını yapmayı bilelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ÇOK TŞK EDERİM BU OYUNUN İNSANLARA YAPTIĞININ TA KENDİSİ
  • cok guzel ceaplar gelmıs
    sorunda o ınsanların ılerıden beklentısı olmadıgın ıcın bos ıslere yonelıyor ya
    ama arayıs ıcınde olan hep kotuye kayıyor
    aslında ugrassa ne dolu tarafları gorcekler
    mesela seytan ınsanı cehheneme atmaz ınsan kendı uyar nefsıne seytan sadece telkın eder zorlama yapamaz
    olay ınsanda bıter
    hayatta en onemlı sey ınsanın kendı karar ve secımı tabı bunun esıtlıgınde sonucudur:..
  • bende suc bizde deyil dunyanın adaletinde kimse su parayı bulmasaydı herkez takas yapardı o zmn herkez kendi istedigin almak ıcın mecbur calısırdı dusunsene 3 elma 1 armut 1 ay gold pre :=) biraz dalga oldu asıl konuya gelelim bende okulu bırakdım ama bir iş yapıyorum ya okucaksın ya calıscaksın yada calıcaksın bir sey yapıcaksın yani bos durmadan olmuyor hz.muhammed bir gun yoldan gecerken bir dilenci gormus dewamlı dileniyormus bide curuk carpık meyva satan yerden topluyan hurdacı gibi birini gormus peygamberimiz yanındaki arkadasına bak demıs sunların 2 side dileniyor ama biri karsılıgında bir sey yapıyor biri sadece dilenıyor sence bunların hangisi haram hangisi hak ? yada hangisi daha kolay hangisi daha zor demıs adam susmus cwp werememis cunki hak olan yani calısan hak kazanıyor ama bir yandanda calısıyor otekisi haram yiyor ama calısmıyor rahat neden cwp weremedigini biliyorum demıs peygamber efendımız hem rahatı seviyoruz hemde hakkı ama allah bizi ayırmak için bir terazi koymus işte o terazi bu demıs sen rahat secersin oteki dunyada alt kaltlarda kalırsın o hakkı secer calısır ust katlara kalır allah bizi boyle ayırır yoksa bizim dunyaya gelme sebebimiz allahım kendi yarattıgınıa hukmetmek amacıyla deyil kendi yarattıgın nefsini kullanmasına izin wererek ona tapmasıdır. bu oyun deyil suclu bizim nefsimiz sadece bu oyun okulu bırakmaya yetmıyor atıyorum ben hırsız olsaydım yine okumazdım yada ben tembel olsaydım yine okumazdım bu irade ve nefis dir benden bu kadar bende okulu bırakdım ama arkamda yapabildigim iş oldugu için bırakdım eger arkadan yapabilecegin bir iş yada bir sey yoksa ne kadar daha anne baba parası yiyeceksin ilerliyen zamanlar onlarda toprak olucak. Kardes yazdıgın metinin tamamını okudum bende ilk basladımgımda senin gibiydim sonradan fark ettim gec olmadan yine oyunu oynuyorum sorun oyunda deyilmis onu anladım saol paylasım için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last3131 -- 30 Mayıs 2007; 2:05:10 >

• irade çok az kişide çcoukluktan başlayan bir erdemdir.
    en azından bir 15yaş üstü için evet suç bizdedir ama ya daha küçükler?
    o kadar olgunluktan uzaklar var ki uzun gördüğü bu yazını okumuyor; ne yapıyor alt+tab lvl pk işte en azından tecrübe edinmiş pişman olmuş kişilerin deneyimlerini görseler de gençler bir oyun sevdasına kurban gitmeseler
  • arklar sadece zevk olarak görün hayatınızın anlamı olarak değil
    ben üniversite okuyorum derslerime calışıorm kız arkadaşımla dışarda geziorm arkadaşlarımla egleniorm knightta oynuyorm yani hepsini bir arada yapabilirsiniz bu arada 80 lwl oldunuz itemleriniz süper oyun bi nedenden dolayı kapandı o kadar ugruna herşeyi feda ettiginiz şeyler noldu boşuna sanal birşeye bu kadar bağımlı olmayın ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldmember

"İnsanoğlu tamahkardır" bu sözü severim. Hep daha fazlasını ister , irademize sahip olursak , her sey bizim elimizde . Yeterki ayarını yapmayı bilelim.

O sözü bende severim LORD OF THE RİNG

Ayrıca Üşenmedim Okudum Gayet Etkileyici Yazmışsın..Teşekkürler Paylaştığın İçin Ayrıca En İyisini Yapmışsın Hayırlısı Olur İnş Senin İçin Dostum Selametle..
  • ßiz ßu haLLerede Mi Düşecektikk!..Ağğğğğğ ağğğğ!..
  • walla 10 dk.dır ne yrm yazsam dıe dusunuom ko da suc yok demısın dogru kendı iradene hakım olamıon ordan nasıl bı kısılıge sahıp oldugun bellı oluo.annene laf solemısın kendınden utan, sana wurmus oturum aglıcagına (canın yanmasa bıle) sana hiç koymamıs bıle walla senın gıbı (şimdi deiştim dıon ) zawallı ınsanları gorunce hep acıyom ama acık larınıda buldum mu hiç affetmem (acık derken yanı parala ıtem almak ıster felan fılan )
  • yazdiklarinin tamamini okudum gercekten cok uzucu durumlar, ama su yonden bakarsan hatalarinin farkina varmissin bu sevindirici. zararin neresinden donersen kardir.

gercek hayatta basarilar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mxanderh

arklar sadece zevk olarak görün hayatınızın anlamı olarak değil
    ben üniversite okuyorum derslerime calışıorm kız arkadaşımla dışarda geziorm arkadaşlarımla egleniorm knightta oynuyorm yani hepsini bir arada yapabilirsiniz bu arada 80 lwl oldunuz itemleriniz süper oyun bi nedenden dolayı kapandı o kadar ugruna herşeyi feda ettiginiz şeyler noldu boşuna sanal birşeye bu kadar bağımlı olmayın ya...

Bende üni.deyim ama dönem uzatıyorum malesef Knight yüzünden. Keşke şu oyun kapansada benim gibi iradesine pek hakim olamayan,rahata düşkün insanlar kurtulsa bu illetten. Bazen diyorlar ayarını bilirsen oyunda oynarsın hayatında düzenli ilerler diye. Ama bazen olmuyor nedense bu oyun kendine çekiyor beni. Bi türlü bırakasım gelmiyor. Biraz fazla hırslıyım galiba ondan olsa gerek.
    Yazan arkadaşa da tüm içtenliği ile yazdığı için teşekkür ederim. Böyle topiclere arasıra ihtiyacımız oluyor...

• bende oks ögrencisiyim bana dua edin arada bir 1 sa lik int gidiom ama ders calsıom ne yapmam gerek pm atın pls!
  • Bu roman fln deıl cok gusel ıbretlık 1 olay PAYLAŞIM İÇİN COK SAOL
  • quote:

Orjinalden alıntı: xerox1989

COK ACIKLI YAZMISISN BU ARDA +5 SMİTE VAR +6 BASAYIMMI?

Yerı pek deıl bence 1 topıc acsan da ii ama bus + trına ve 5 fp yakıp bas bence

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.