Şimdi Ara

Akıcı, Kolay Yazılan Ve Yazarken Kâğıda Sürtme Yapmayan Kaliteli Bir Tükenmez Kalem Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
13.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bende Obsesif Kompulsif Bozukluk olduğu için yazdığımı beğenmezsem, üzerini çizip, tekrar aynı şeyi yazıyorum ve yazım da güzel olmadığı için bu çok sık oluyor ve kalem kâğıda sürttüğü zaman da kâğıda yazarken zorlanıyorum. Bana şöyle, promosyon kalemlerde olduğu gibi, yazarken kolay kayan, kâğıda sürterek, yazmayı zorlaştırmayan, kaliteli bir tükenmez kalem marka ve modeli önerin. Mesela bir kalem vardı, Bayer HealthCare'in promosyon kalemi, kalemin şekli çok güzeldi ve rengi turuncuydu ve kalem siyah yazıyordu ve kalemin üzerinde "Bayer HealthCare ve altında da Bayer Schering Pharma" diye yazıyor ancak bu tür promosyon ürünleri parayla satılmıyor, biliyorsunuz, firmalar, kendi promosyon ürünlerini ürettirip, dağıtımını da kendinden hizmet alan kişilere yapıyorlar, benim halam emekli hemşireydi ve bu yüzden bu kalem onda bulunuyordu ve bana vermişti. Bu arada 1525 TL'ye tükenmez kalem buldum, dolma kalem olsa "neyse" diyeceğim, dolma kalemler çok pahalı oluyor zira ama kim bir tükenmez kaleme 1525 TL verir?

http://www.mark-ha.com/porsche-design-p3115-lazer-flex-tukenmezkalem-927962

1626 TL'ymiş hatta, üzerini çizmişler. Dolma kalemi de 9400 TL, 9800'ün üzerini çizmişler, 400 TL indirim.

http://www.mark-ha.com/porsche-design-p3105-pure-titanium-fountain-dolmakalem-991034

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 16 Kasım 2014; 19:06:37 >

• Sen ne saçmalıyorsun, arkadaş? 10 satırlık yazı sana bu kadar uzun geliyorsa, yaşama zaten. Ben, tartışmalarımda, YouTube'daki hâliyle minimum 50 satırlık yorum yazan, 250 satırı bulan yorumlar yapan ve 15 saatten fazla bir yazıyı yazmaya(tabi başka işler de yaptığım için o kadar uzamıştı) harcamış biriyim. Onu geçtim, "bu kadar uzun yazmak" için illa csb mi yazmış olmak lazım? Yazımı okursan anlarsın zaten, csb olup, olmadığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptak

Arkadaşla, bende Obsesif Kompulsif Bozukluk olduğu için yazdığımı beğenmezsem, üzerini çizip, tekrar aynı şeyi yazıyorum ve yazım da güzel olmadığı için bu çok sık oluyor ve kalem kâğıda sürttüğü zaman da kâğıda yazarken zorlanıyorum. Bana şöyle, promosyon kalemlerde olduğu gibi, yazarken kolay kayan, kâğıda sürterek, yazmayı zorlaştırmayan, kaliteli bir tükenmez kalem marka ve modeli önerin. Mesela bir kalem vardı, Bayer HealthCare'in promosyon kalemi, kalemin şekli çok güzeldi ve rengi turuncuydu ve kalem siyah yazıyordu ve kalemin üzerinde "Bayer HealthCare ve altında da Bayer Schering Pharma" diye yazıyor ancak bu tür promosyon ürünleri parayla satılmıyor, biliyorsunuz, firmalar, kendi promosyon ürünlerini ürettirip, dağıtımını da kendinden hizmet alan kişilere yapıyorlar, benim halam emekli hemşireydi ve bu yüzden bu kalem onda bulunuyordu ve bana vermişti. Bu arada 1525 TL'ye tükenmez kalem buldum, dolma kalem olsa "neyse" diyeceğim, dolma kalemler çok pahalı oluyor zira ama kim bir tükenmez kaleme 1525 TL verir?

1626 TL'ymiş hatta, üzerini çizmişler. Dolma kalemi de 9400 TL, 9800'ün üzerini çizmişler, 400 TL indirim.

http://www.mark-ha.com/porsche-design-p3105-pure-titanium-fountain-dolmakalem-991034

alman gereken şey imza kalemi unibalın imza kalemide olur başka markalarda tükenmez kalem diye arama

• quote:

Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum

quote:

Arkadaşla, bende Obsesif Kompulsif Bozukluk olduğu için yazdığımı beğenmezsem, üzerini çizip, tekrar aynı şeyi yazıyorum ve yazım da güzel olmadığı için bu çok sık oluyor ve kalem kâğıda sürttüğü zaman da kâğıda yazarken zorlanıyorum. Bana şöyle, promosyon kalemlerde olduğu gibi, yazarken kolay kayan, kâğıda sürterek, yazmayı zorlaştırmayan, kaliteli bir tükenmez kalem marka ve modeli önerin. Mesela bir kalem vardı, Bayer HealthCare'in promosyon kalemi, kalemin şekli çok güzeldi ve rengi turuncuydu ve kalem siyah yazıyordu ve kalemin üzerinde "Bayer HealthCare ve altında da Bayer Schering Pharma" diye yazıyor ancak bu tür promosyon ürünleri parayla satılmıyor, biliyorsunuz, firmalar, kendi promosyon ürünlerini ürettirip, dağıtımını da kendinden hizmet alan kişilere yapıyorlar, benim halam emekli hemşireydi ve bu yüzden bu kalem onda bulunuyordu ve bana vermişti. Bu arada 1525 TL'ye tükenmez kalem buldum, dolma kalem olsa "neyse" diyeceğim, dolma kalemler çok pahalı oluyor zira ama kim bir tükenmez kaleme 1525 TL verir?

alman gereken şey imza kalemi unibalın imza kalemide olur başka markalarda tükenmez kalem diye arama
    Lamy
    Cross
    Rotring gibi markaların tükenmez kalemlerine bakın. Ucuza kaliteli kalem bulabilirsiniz.
    Çok para vermicem diyosanız nt d&r gibi yerlere gidip deneyin kalemleri. ucuzundan kapın bi tane.

• KendimiArıyorum kullanıcısına yanıt
    Ama ucu çok ince olmamalı, biraz kalın olmalı ki çok ince olunca yazarken sağa sola kaydığı için rahat yazılmıyor ve promosyon tükenmez kalemleri gerçekten çok güzel yazıyor. Neyse D&R'da buldum, bir tane kalem

Google'dan "İmza Kalemi" diye aratınca direkt bu çıktı. "Unibal'ın imza kalemi de olur" derken, iyi anlamda mı kötü anlamda mı, hocam?

• Csb mi yazıyorsun kardeş,bu ne uzun yazı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Heralde gerçekten tükenmiyor o kadar pahalı olduğuna göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Gerek kalmadı, o markaların, tükenmez kalemlerine, sanırım. Şu kalemi buldum

"•1.0 mm paslanmaz çelik ucu ile kalın ve tok bir yazı için ideal

•Uni Süper Mürekkebi ile suyun dağılma ve ışığın soldurma etkilerine dayanıklı

•Eli rahatsız etmeyen, kullanıcının yazı konforunu arttıran yumuşak tutaç

•Yedekli; hem ekonomik hem çevreye duyarlı (UMR-10)

•Güvenli kapak

• Arşiv kalitesinde yazı özelliği

•Kimliğinizi korur

•Siyah, Mavi, Kırmızı, Yeşil, Mavi-Siyah renk seçenekleri" diye yazıyor. Burada yazanlara bakılırsa, bu, tam da benim aradığım kalemin özelliklerini taşıyor, sizce de öyle değil mi ve dışarı çıkıp, kalemleri kendim denemek gibi bir şansım yok, babama aldıracağım kalemleri, yoksa ben kendim deneyecek olsam zaten kalem önerisi istemez, kalemleri dener, beğendiğimi alırdım, babam anlamıyor, düzgün yazmayan kalemi, ona her kalem düzgün yazıyormuş gibi geliyor, hele çok bariz bir şekilde kâğıda sürten kalemin bile düzgün yazdığını sanıyor. Neyse, ben aradığım kalemi buldum. Bütçe sıkıntı değil. 10 TL'ye kadar ödeyebilirim. Bir sürü tükenmez kalem içliği ve 4 tane de tükenmez kalem boşa gitti. Hem de aynı marka ve model olan kalemlerin 2 tanesi düzgün yazarken, diğer 4 tanesi kâğıda sürtüyordu. Çok fazla yazı yazdığım için bana kalem dayanmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • UçamayanZüperGahraman kullanıcısına yanıt
    Sen ne saçmalıyorsun, arkadaş? 10 satırlık yazı sana bu kadar uzun geliyorsa, yaşama zaten. Ben, tartışmalarımda, YouTube'daki hâliyle minimum 50 satırlık yorum yazan, 250 satırı bulan yorumlar yapan ve 15 saatten fazla bir yazıyı yazmaya(tabi başka işler de yaptığım için o kadar uzamıştı) harcamış biriyim. Onu geçtim, "bu kadar uzun yazmak" için illa csb mi yazmış olmak lazım? Yazımı okursan anlarsın zaten, csb olup, olmadığını.
  • Gaz Amca kullanıcısına yanıt
    Herhâlde.
  • quote:

Ama ucu çok ince olmamalı, biraz kalın olmalı ki çok ince olunca yazarken sağa sola kaydığı için rahat yazılmıyor ve promosyon tükenmez kalemleri gerçekten çok güzel yazıyor. Neyse D&R'da buldum, bir tane kalem

Google'dan "İmza Kalemi" diye aratınca direkt bu çıktı. "Unibal'ın imza kalemi de olur" derken, iyi anlamda mı kötü anlamda mı, hocam?

kardeş imza kalemi kalın ve akıcı olur, tekleme gibi durum olmaz kalemi koyup kaydırdığın zaman kalın bir şekilde akıcı olarak yazar

Açıklamasında yazanlardan anlaşılıyor, zaten, öyle olduğu. Teşekkürler. Yalnız bu kalemler, tükenmez kalem gibi uzun gider mi? Bir tane sitede "pilot imza kalemi" diye bir kalem gördüm ve babama pilot kalem almasını söyleyince, pilotların çok çabuk bittiğini hatta 2 sayfa yazdıktan sonra bitince geri götürdüğünü, o kadar çabuk bitmemesi gerektiğini söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 17 Kasım 2014; 11:12:30 >
  • Ben kalemler konusunda cok cahil kalmisim demekki. Alti ustu bi kalem hakkindaki o yazi ne oyle

• All Is Well A kullanıcısına yanıt
    Yahu şurada hepi topu 2-3 satır bir şey, istediğim kalemin özellikleri, diğer kısımda ne tür kalemleri tercih ettiğimden ve pahalı tükenmez ve dolma kalemden bahsetmişim. Yazıyı dikkatli okumamışsınız, herhâlde.
    Yalnız, kalemin çok kalın yazmaması lazım. Bu sefer harfler okunmuyor. Biraz ince yazmasılazım, çok kalın olursa yazının okunabilirliği azalıyor.
    Hocam, NT neresi oluyor, bu arada? İlk defa duyuyorum da.
  • Sağol kardeş 10 tane aldım

• quote:

Hocam, NT neresi oluyor, bu arada? İlk defa duyuyorum da.

http://www.nt.com.tr/
    Şimdi anladım neden "Uniball'ı kalemi de olur" dediğinizi.

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Lamy
    Cross
    Rotring gibi markaların tükenmez kalemlerine bakın. Ucuza kaliteli kalem bulabilirsiniz.
    Çok para vermicem diyosanız nt d&r gibi yerlere gidip deneyin kalemleri. ucuzundan kapın bi tane.

Ohoo, çok pahalıymış, bu markanın kalemleri. Ben Uni-ball'ın imza kaleminin 5 TL olduğunu görünce, bu markaların tükenmez kalemlerinin de en fazla 10 TL olduğunu düşünmüştüm. Oysa ki fiyatları 10 TL'den başlıyormuş. Rotring genelde 40 TL civarına satılıyor, Cross ve Lammy gibi markaların da 150 ve 300 küsur liraya bir sürü kalemi var. Gerçi adamların versatil, uçlu kalemleri bile 15 TL falan, tükenmez kalemleri mi 10 TL'ye satacaklar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptak -- 18 Kasım 2014; 21:23:25 >

• Hö?
    Eyvallah. Demin bakarken görmüştüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.