Şimdi Ara

Akhisar tribünü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray tribününden yer kalmadığı için Akhisar tribününden aldık bileti. Akhisar taraftarı var mı? Maça gelirler mi yoksa orası da bizim gibi Galatasaraylılarla mı dolu olacak?

• Siz bence gidin de atkıyla formayla filan oturmayın akhisar tribününe. Ortamı filan bilmiyorum ama belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy Pilgrim

Siz bence gidin de atkıyla formayla filan oturmayın akhisar tribününe. Ortamı filan bilmiyorum ama belli olmaz
    Bizde ordan aldık formamı da giyerim atkımı da takarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslantoli

Bizde ordan aldık formamı da giyerim atkımı da takarım

Alıntıları Göster
    O biletle Galatasaray tribünün gir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

O biletle Galatasaray tribünün gir.

Alıntıları Göster
    klavye delikanlıları akhisar tribününde gsli görüldüğünde kötü seyler olacağını atıp tutuyorlar akhisarspor sayfalarında, ama senin gibi yüzlerce insan galatasary'ı desteklemeye gelicek merak etme, giy formanı tak atkını
  • Ben Akhisar'da oturuyorum. Bizim buradan hep gidiyor taraftar otobüslerle. Git dostum hiçbir şey olmaz. Zaten Akhisar'i tutan çoğu kişi Galatasaray, Fenerbahçe'yi de tutuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soma'dayim. :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akhisar Belediye - Galatasaray
    9 yıl önce açıldı
    Beşiktaş
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0F2AFDA7E

Soma'dayim. :D
    arkadaşlar ben galatasaraylıyım,şehrimin takımı olduğu için geçen hafta deplase yaptık arenaya Antalya ile aynı sizin gibi bilet alanlar olmuş. kesinlikle ve kesinlikle atkı,forma almıyolar içeri ve en ufak gol pozisyonunda geçen hafta 40 50 kişi ev sahibi taraftarın üstüne yüründü

tekrar söyliyim arkadaşlar forma ve atkı götürmeyin yazık olur hele ki drogba ve ya sneijder formalarına yazık olur tekrar söylüyorum
    donuna kadar arıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandon Stark

Soma'nın ne tarafında oturuyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerikFC

arkadaşlar ben galatasaraylıyım,şehrimin takımı olduğu için geçen hafta deplase yaptık arenaya Antalya ile aynı sizin gibi bilet alanlar olmuş. kesinlikle ve kesinlikle atkı,forma almıyolar içeri ve en ufak gol pozisyonunda geçen hafta 40 50 kişi ev sahibi taraftarın üstüne yüründü

tekrar söyliyim arkadaşlar forma ve atkı götürmeyin yazık olur hele ki drogba ve ya sneijder formalarına yazık olur tekrar söylüyorum
    donuna kadar arıyolar

Önceki sene Akhisar'ın Akhisar'da oynadığı Bank Asya Mersin maçına deplasmana gitmiştim (Tdağlıyım maç izliyelim diye arkadaşlara yoldaş oldum) Stad etrafında MİY atkısı ile dolaştık üstelik 5 kişiydik.. 50 kişilik grup yanından rahatça geçtik.. Akigolar öyle ters bir grup değildi yendi MİY sonrasında çıktık Mersinden gelen 4 otobüsün haricinde biz bindik arabamıza döndük sıkıntı çıkmamıştı..

• quote:

Orijinalden alıntı: admLive

quote:

Orijinalden alıntı: SerikFC

donuna kadar arıyolar

Önceki sene Akhisar'ın Akhisar'da oynadığı Bank Asya Mersin maçına deplasmana gitmiştim (Tdağlıyım maç izliyelim diye arkadaşlara yoldaş oldum) Stad etrafında MİY atkısı ile dolaştık üstelik 5 kişiydik.. 50 kişilik grup yanından rahatça geçtik.. Akigolar öyle ters bir grup değildi yendi MİY sonrasında çıktık Mersinden gelen 4 otobüsün haricinde biz bindik arabamıza döndük sıkıntı çıkmamıştı..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ilk defa maça gitmeyi düşünüyorum. Şimdi tanıdıklarla girecektim fakat bilet almışlar bende sonradan bilet alsam onlarla aynı yerde durabilir miyim? yani numaralımı oluyor biletler yoksa girince herkes rastgele mi oturuyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: El nino9

Arkadaşlar ilk defa maça gitmeyi düşünüyorum. Şimdi tanıdıklarla girecektim fakat bilet almışlar bende sonradan bilet alsam onlarla aynı yerde durabilir miyim? yani numaralımı oluyor biletler yoksa girince herkes rastgele mi oturuyor ?

Alıntıları Göster
    Muğla bölgesinden 7 otobüs gelicez.Bildiğim kadarıyla izmirde uA İzmir ile buluşucaz.Fakat hangi tribündeyiz falan hiç bir bilgim yok.

Ayrıca stada cep kanyağı ile girebilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xginxa

Muğla bölgesinden 7 otobüs gelicez.Bildiğim kadarıyla izmirde uA İzmir ile buluşucaz.Fakat hangi tribündeyiz falan hiç bir bilgim yok.

Ayrıca stada cep kanyağı ile girebilir miyim ?

Alıntıları Göster
    akhisar kim lan asıcaklarmış kesiceklermiş ortaokullu liseli veletler konuşur anca netten geliyoruz görücekler ne yapıcaklarımızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

akhisar kim lan asıcaklarmış kesiceklermiş ortaokullu liseli veletler konuşur anca netten geliyoruz görücekler ne yapıcaklarımızı

Alıntıları Göster
    Rahat olun arkadaşlar...

Stat tahminim 15 bin kişilik falandır. 10 binden fazla Galatasaray taraftarı olur yani istediğiniz tribünde istediğiniz şekilde gidin sıkıntı olmaz...
  • quote:

aha somalı buldum neredensin dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Khal Drogo_

quote:

aha somalı buldum neredensin dostum ?

Alıntıları Göster
    ankarada birçok kez galatasaray tribünleri pahalı geldiği için

ankaragücü - gençlerbirliği tarafından bilet almış biriyim ve formayla gitmek yemedi hiç

ankara takımı taraftarları biraz sıkıntılı yemez onların içinde Gs forması :D

• quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

ankarada birçok kez galatasaray tribünleri pahalı geldiği için

ankaragücü - gençlerbirliği tarafından bilet almış biriyim ve formayla gitmek yemedi hiç

ankara takımı taraftarları biraz sıkıntılı yemez onların içinde Gs forması :D

Alıntıları Göster
    Eskişehirspor taraftarı arasında Galatasaray formasıyla oturmuş adamım. Sıkıntı çıkmaz hocam. Ben maça gidemediğime üzülüyorum. Artık Eskişehir'e gideceğiz gene iki hafta sonra.

• quote:

Su yazilara bak yazik mac izlemeyemi gidiyor kavga etmeyemi belli degil.Su dusunce ile bir arpa boyu fair play olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: proxima centauri

quote:

Su yazilara bak yazik mac izlemeyemi gidiyor kavga etmeyemi belli degil.Su dusunce ile bir arpa boyu fair play olmaz.

Alıntıları Göster
    Çift taraflı montlarla gelinir. Duruma göre mont ters çevrilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TÜRKO

Çift taraflı montlarla gelinir. Duruma göre mont ters çevrilir.

Alıntıları Göster
    Meraketme Akhisarlılarda Galatasarayı özellikle Drogba ve Sneijderi izlemeye geliyorlar Bir daha kim bilir nerde izlicekler canlı canlı.. Ziraat kupasında eşleşcezde belki

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.