Şimdi Ara

Akhisar maçının oynanacağı zemin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • twiterda bu resim dönüyor. Statı bilen yada takip eden birileri bu resmin gerçek olmadığını söylesin.

"Satranç oynamayı sevmiyorum çünkü hayatın çok az anlamı olduğu acımasız bir zamanda doğmuş bir oyun olduğu için. Herkes bazı insanların diğerlerinden daha değerli olduğuna inanıyordu. Şahlar ve piyonlar... Ben hiç kimsenin bir başkasından daha değerli olduğunu düşünmüyorum. Satranç sadece bir oyundur ve gerçek insanlar birer taş değillerdir. Bu dünyaya sanki bir satranç oyunuymuş gibi bakan herkes kaybetmeyi hak eder." Harold Finch
  • geçen sezondan hatırlarsınız çok rezalet bir stad. resim doğrudur yüksek ihtimal. akhisar bide kapanırsa işimiz zor.anca sneijder kurtarır bizi

Bune ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

“Elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var, savcılığa verdik.”

Mansur Yavaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçe | Haftanın maçı |
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

1 gol atıp yatarsınız işte ne güzel

Sen ve senin gibi bölümde birkaç üye var. Neden bu bölümde tutuluyorsunuz anlamıyorum. Bölüme hiçbir katkınız yok.Katkıyı geçtim; bilal erdoğan zekasıyla,saçma sapan,trollce mesajlar yazıyorsunuz. Tek amacınız; 12-17 yaş aralığında olup bir şeylerle meşgul olarak eğlenmek isteyen çocuklar gibi bölümde yer alıp kendinizi eğlendirmek ve lüzumsuz, uygunsuz mesajlarla üyeleri tahrik etmek.
    Bölüm yönetimi de anlaşılan saldım çayıra mevlam kayıra havasına bürünmüş ki sizin gibi üyelere herhangi bir müdahale de yapılmıyor.

Righteousness is not that you turn your faces toward the east or the west, but [true] righteousness is [in] one who believes in Allah , the Last Day, the angels, the Book, and the prophets and gives wealth, in spite of love for it, to relatives, orphans, the needy, the traveler, those who ask [for help], and for freeing slaves; [and who] establishes prayer and gives zakah; [those who] fulfill their promise when they promise; and [those who] are patient in poverty and hardship and during battle. Those are the ones who have been true, and it is those who are the righteous.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dar-ül Harb

quote:

Sen ve senin gibi bölümde birkaç üye var. Neden bu bölümde tutuluyorsunuz anlamıyorum. Bölüme hiçbir katkınız yok.Katkıyı geçtim; bilal erdoğan zekasıyla,saçma sapan,trollce mesajlar yazıyorsunuz. Tek amacınız; 12-17 yaş aralığında olup bir şeylerle meşgul olarak eğlenmek isteyen çocuklar gibi bölümde yer alıp kendinizi eğlendirmek ve lüzumsuz, uygunsuz mesajlarla üyeleri tahrik etmek.
    Bölüm yönetimi de anlaşılan saldım çayıra mevlam kayıra havasına bürünmüş ki sizin gibi üyelere herhangi bir müdahale de yapılmıyor.

Ne dedim ben şimdi tatlım ya :)

Bilal Erdoğan zekası nedir öyle ayıp değil mi Sayın Uzun Adam'ın oğluna böyle hakaretlerde bulunmak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dar-ül Harb

quote:

Ne dedim ben şimdi tatlım ya :)

Bilal Erdoğan zekası nedir öyle ayıp değil mi Sayın Uzun Adam'ın oğluna böyle hakaretlerde bulunmak.

Sözü nereye çekersen çek. Bilal Erdoğan belki çok zeki bir insandır ve dolayısıyla sana iltifat etmiş olabilirim.
    Hey Allahım ya!

Righteousness is not that you turn your faces toward the east or the west, but [true] righteousness is [in] one who believes in Allah , the Last Day, the angels, the Book, and the prophets and gives wealth, in spite of love for it, to relatives, orphans, the needy, the traveler, those who ask [for help], and for freeing slaves; [and who] establishes prayer and gives zakah; [those who] fulfill their promise when they promise; and [those who] are patient in poverty and hardship and during battle. Those are the ones who have been true, and it is those who are the righteous.

• Bu ne la, yazın patates filan mı ekecekler saha boş kalmasın diye, bildiğin az sulanmış tarlada maça çıkacaz ya la.
  • futbolcu sağlığı ve seyir zevki açısından böyle zeminlerde futbol oynatmayacak federasyon . gerçi adam gibi işini yapan federasyon böyle zeminlere hiç onay vermez düzeltilmediği sürece hükmen yenik sayılır maddesi eklense bak bakalım ne oluyor böyle zemin kalıyor mu? maçımız olduğu için demiyorum böyle zeminde kim olursa olsun ne maç izlenir ne oynanır..

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • Bu konuda artık standart koyulmalı, zemin futbolun en önemli unsuru ve şu seviyede olacak zeminler değil bunlar...
  • Çok işlevsel bir stad, yerine göre patates ekiyorsun ama patateslere zarar vermeden aynı anda maç oynanabiliyor, bütün avrupa bu zemin örnek alıyormuş. Seneye pamuk ekeceklermiş bu sayede futbolcular yere düştüklerinde zarar görmeyeceklermiş.
  • Daha gecen hafta oynanan Manisaspor.GS maci da ayni staddaydi arkadaslar. Manisa ve Akhisar ayni stadi kullaninca durum bu oldu. Biraz duzeltmeye calisirlar sonra da her zamanki gibi boyarlar. Yani stad bu gercek. Eger bu stada mac izlemeye geliyorsaniz %70-%80 bilet almadan girebilirsiniz. En son GS-FB super kupa macina biletsiz girmistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    1990 Favorit 1.3LX -- 1993 Samara 1.5 -- 1987 Broadway 1.4 -- 1992 Tempra 1.6 Sxa -- 1993 Excel 1.5 GLS -- 1998 Twingo 1.2 -- 1998 Saxo 1.4i -- 1985 3.16i E30 -- 1999 Tipo 1.4ie -- 1999 3.16i E36 -- 2008 Fiorino 1.3 Mj -- 2008 Megane 1.5Dci -- 1999 Passat 1.8T -- 2005 Caddy 1.9TDI -- 2005 407 2.0Hdi -- 2008 C4 1.6Hdi -- 2005 Astra HB 1.6 -- 2004 Sorento 2.5 -- 2000 3.18i E46 -- 2007 Astra GTC -- 2005 Octavia 1.9 -- 2013 Punto 1.2 -- 2004 Golf 1.6 -- 2005 C180K - 2008 3.20D - 2005 206 1.4 - 1998 Ford Ka - 1998 Tigra - 2007 Albea - 2006 Berlingo - 2005 Hyundai Matrix - 2010 Spark - 2013 Polo 1.6

Önceden sahip olduğum araçlar hakkında her türlü bilgi verebilirim...
  • Ben yazıyordum şimdi Sneijder'i alacağım Demba Ba yı alacağım Sow'u alacağım sonra çık burda oyna diyeceğim diye.

Ama fenerli beşiktaşlı şahısların kin nefret içerikli aciz mesajlarını görünce dedim ki size bu tavır müstehak umarım sahaya çıkartacak 11 bulamazsınız
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.