Şimdi Ara

Akg k450 almayı düşünüyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • akg k450 almayı düşünüyorum. kullanan veya deneyen varsa almalı mıyım almamalıyım.

    müzik dinlemek için kullanacağım.



  • K430 kullanıyorum.Eğer amacın gümbür gümbür bas değilse ve temiz ayrıntılı bir ses istiyorsan açık yapıdaki k450 çok iyi bir alterntif olacaktır.Kulaklığın ses yüksekliği çok iyi.Asla ses çatlamıyor.Yeterki iyi bir kaynakla besle.Kalitesiz birmp3 çalarda yazık olur k450'ye.

    Kısaca fiyatı biraz yüksek ama ses kalitesi nasıl dersen alınır derim.
  • Hocam AKG K450 ye kaç para vereceksiniz acaba ? bende satılık sıfır AKG Q460 var tasarımı ses kalitesi 450 den daha iyi araştırın bi isterseniz
  • Yeni başlık açıp kirlilik yapmak istemiyorum ben de buraya yazayım izninizle, ben de uzun zamandır kafaustu kulaklık araştırıyorum ve sonlara yaklaştım, düşündüğüm modeller Sennheiser px200ii, Akg q460, Akg k450, monster solo HD, monster Studio... Aslında 2 modele indirecek olursak Akg Q460 ve Monster beats solo HD... Siz hangisini neden önerirsiniz? Benim için ses kadar şıklığı da önemli, bu yüzden Akg k450den çok Q460a yöneldim ses özellikleri aynı olsa da... Renk seçenekleri de hoşuma gitti... Beats ile Q460 arasında bayağı fiyat farkı var... Ve eğer Q460 alacak olursam öneriniz nereden almam yönünde olur? Mediamarkt satıyor mu bu modeli?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.