Şimdi Ara

AKG K324P kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar AKG K324P kulaklık nasıl.60 milyona 3 taksitle buldum da.mesela SENNHEISER mx serisi yada creative ep 640 mıydı bunlara kıyasla iyi mi?...bu fiyata başka önerileriniz var mı..azami 60 ytl vercem çünkü...şimdiden teşekkürler

Özellikler:AKG K324P kulaklık

* Güçlü, güçlendirilmiş bass ile stereo ses,
    * Sağlanan kulakiçi adaptörler ile kulağa mükemmel uyum
    * Dışarıdaki gürültüyü en iyi şekilde azaltma,
    * İnanılmaz küçük ve ince yapı,
    * 3.5 mm kulaklık girişine sahip, tüm MP3, CD, DVD, MD çalarlar ile uyumludur.
    * Tip: Dinamik
    * Frekans Tepkisi:12 Hz to 23.5 KHz
    * Empedans: 16ohms
    * Hassasiyet: 121 dB SPL/V
    * Kablo uzunluğu: 1.15 m (3.8 ft.) 99.99% oxygen-free
    * Konnektör: Altın kaplama uç ve bağlantılar
    * Giriş ucu: 3.5mm L stili stereo giriş
    * Net ağırlık: 3 g (0.11 oz.)

AKG K324P kulaklık

• gg de var bu sanırım.
    orda ep630 da 21 ytl falan.
    ama orjinal mi aceba???
    insanın aklında şüphe kalıyor hep.....
    en iyisi görerek ve mümkünse dinleyerek almak...
  • dersuuzala bak arkadaş yanlış anlama ama bu fiyata bence AKG olmaz bu işte bir düzanbazlık olabilir sen iyice bir araştır almadan önce.eğer doğruysa al derim.
  • bide ebaya bak ordaki fiyatları gör sonra alıp almamak senin kararın
  • yapısı ep630 a çok benziyor o parayı hak ettiğini hiç sanmıyorum
  • o zaman soruyu şöyle değiştireyim.trextor i beat organix kullanıyorum(1 gb fm radyolu) buna uygun maximum 50-60 ytl'ye kadar bir kulaklık tavsiye edermisiniz.AKG K324P kulaklığı ben gittigidiyorda gördüm.performansını bilmiyorum.ankarada da dinleyebileceğim bir mağaza yok bildiğim kadarıyla.neyse yani başka kulaklık da olur.istediğim; aldığım kulaklığı takınca trekstorun kendi kulaklığı ile arasındaki farkı hissedebilmem.bu önemli benim için.yoksa zaten neden değiştireyim ki.
  • arkadaşlar soruyu da kolaylaştırdık.kimse yardım etmeyecek mi bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sennheiser ie800
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sennheiser CX300'e bakmanı ve yazılarında büyük harfler kullanmamanı öneririm. Büyük harflerle yazman, daha kısa zamanda cevap verileceği anlamına gelmez.
  • teşekkür ederim.cx 300 sadece bas vuruyor başka esprisi yok diyorlar. yani bas ve tiz dengesinin zayıf olduğunu okudum.buna ne dersiniz doğrumu?
  • Tam tersi arkadaşım yanlış duymuşsun.Dediğin deli deli bas vuran creative ep630 dur dengesizdir.Dengeli kulaklık istiyorsan sennheiser cx 300 tavsiyemdir.
  • peki arkadaşlar bu kulaklığı ankarada nerde bulabilirim.birde fiyat aralığı nedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

http://www.elmasepeti.com/karum.php

orda bişey yok .eskiden bi kitapevi vardı onu elmasepeti satış mağazası yapmışlar ama kulaklık namına bişey yok
  • metan'dan başka bir yerden sennheiser almayın yoksa kafanızı çok duvara vurursunuz
  • cx 300 tabikide
  • quote:

Orjinalden alıntı: beratkaya23

quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

http://www.elmasepeti.com/karum.php

orda bişey yok .eskiden bi kitapevi vardı onu elmasepeti satış mağazası yapmışlar ama kulaklık namına bişey yok

j jays ve cx300 vardı.digerlerinden de emin degilim.digerleri de olabilir ama istenildigi taktirde yoksa bile getirtiyorlar.kulaklık var yani ama int fiyatına gore tuzlu biraz.cx300 u D&R da,yalcınlarda ve karumda bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikbinn -- 22 Ağustos 2007; 19:04:57 >

• geçenlerde aklıma geldi baktım zaten zar zor buldum ufacık bir yazı var.içeride bir kadın vardı dedim böyle böyle sanki küfüretmişim gibi baktı.derken ilgilenmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.