Bildirim
akdenizmi marmarami acil

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uppp
uppp
Benim de 19.800 acaba antalya gelir mi diye düşünüyorum da hocam antalya hakkında biraz fikir verir misin kampus yaşamı şehir takılacak mekânlar ev ve yurt yaşamı özellikle kış mevsiminde çoğu insanın dediği gibi bitik bi hâl mi alıyor ben buna pek inanmiyorum da yine de sormak istiyorum yardımcı olur musun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Antalya bence rahat gelir senin icin yasami sorarsan yazin cok fena olur buralar deniz kumsal kizlar kisin yaz kadar yogun olmaz ama hayat durma noktasinada gelmez carsi yine islek canli olur kampus icin cok genis bir kampusu var bilmiyorum bilirmisin kampus icinde 2 ayri carsi var cafeler canli muzik yesillik boldu. Ayrica yasami bana ucuz geliyor istanbula ankara izmire gore kat kat ucuz yurtlar hakkinda bir bilgim yok ama ev icin universiteye cok yaki. Istersen kiralar 500-1000 arasi ama biraz daha uzak dersen otobusle giderim sorun olmaz dersen 350-400 e kiralik bulablirsin ayrica sehirici ulasimda Universiteye 24 saat giden bir halk otobusude var yeterli oldumu bilmiyorum ama sorun olursa sorabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X