Şimdi Ara

Akdeniz üniversitesi yeni kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akdeniz üniversitesine yeni kayıt olan ya da daha önce kayıt yapmış birileri var mı? E-devletten kaydımı yaptım ve elektronik kayıt belgesini indirdim. Şimdi ben bu kayıt belgesiyle ne yapacağım? Hangi zaman aralığında okula götürmem gerek? Bir de okulun sitesine girdiğimde öğrenci numaram ve danışmanımın bilgilerinin olduğu kısımda kayıt yaptırmadı olarak geçiyorum. Bu ne anlama geliyor ne yapmam gerek wtf cidden içim şişti ne uğraştırıcı işmiş bu böyle. Yardımcı olabilecek biri varsa gerçekten çok çok mutlu olurum.

• Up gerçekten yardımınız lazım
  • 15inden sonra ders kayıtlarını yapabilirsin bunların hepsi üniversitenin sitesindeki duyurudaki pdfde var e-kayıt yaptıysan eylülün 19una kadar kağıtları götürme hakkın var okulun ilk günüde götürebilirsin 15inden sonra kayıt sistemi açıklandığı için siteden kendi kullanıcı adınla giriş yapabilirsin diye biliyorum çok emin konuşmıyım ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekk62 T kullanıcısına yanıt
    Pdf'de olmayan şeylerdi aslında ama halloldu neyse ki. Eğitim fakütesinin ayrı bir pdf'si varmış, oradan biri belgeleri götürme konusunda bilgilendirdi beni. Ders kayıtları da ayın 5'inde başlıyor. Sizin bahsetmek istediğiniz şey sanırım şahsen kayıttı. Eylülün 19'u kısmı doğru ama :) Her halükarda cevap için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.