Şimdi Ara

Akdeniz Üniversitesi'nde Feministlerin Sınıfı Basması. [Kezbanus Femenus]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
6
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://m.milliyet.com.tr/MilliyetTV/VideoClipByCode?Code=Odya7YTp5S5h

Tiplere bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.N.I.P.E.R -- 12 Kasım 2015; 16:02:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o bağıran kız tam yumrukluk.
  • tiksiniyorum bu tiplerden iğrenç yaratıklar hocaya yaptıklarına bak hayatın tokadını yemişler feminizm feminizm diye geziyorlar
  • Yüzde 99u erkek olan bir yerden bakalım ne yazılar çıkacak.
    Ayrıca taciz olayı varsa iyi yapmışlar. Sizin kardeşinizi etseler böyle geniş geniş yazacak mısınız buraya

Edit: yapılan cidden saçmalık. Yeni izledim görüntüleri. Ayıp cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adnansetek -- 12 Kasım 2015; 16:21:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam halkı selamladı ben pişkinim dedi

Bu arada o bağıran kıza iyi kafa atmamış ben ekrana kafa atmamak için zor tuttum kendimi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evlendikten sonra bunların feministliğ ikalmaz merak etmeyin. Hocada önce izin falan alın gibisinden bişeler diyor . Kızlar haklı durumunu haksızlıga çevirmiş .
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Gider suç duyurusunda bulunuruz.

Büyük ihtimal çocuk bu videolardan büyük bir tazminat kaldıracak. Suçlu olsa da bu tarz bir eyleme maruz kalması tamamen çocuğu haklı hale getiriyor.

Öncelikle gideceksin suç duyurusunda bulunacaksın, ardından suçu kanıtlandıktan sonra mahkeme sürecinde protesto edeceksin.
  • bir tane şişman ablamız var ulan onu taciz etseler sevinmesi lazım belli ki arkadaşlarını kıskanmış o yüzden bu da katılmış eyleme
  • Ekmeğe sürülecek akıl yok bunlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpEeDy!

Gider suç duyurusunda bulunuruz.

Büyük ihtimal çocuk bu videolardan büyük bir tazminat kaldıracak. Suçlu olsa da bu tarz bir eyleme maruz kalması tamamen çocuğu haklı hale getiriyor.

Öncelikle gideceksin suç duyurusunda bulunacaksın, ardından suçu kanıtlandıktan sonra mahkeme sürecinde protesto edeceksin.

Ülkede adalet yok...

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    Kıl oluyorum şu tür tiplere o zaman herkes adaletini kendi sağlasın o çocuk suçsuzsa bile çükünü kessinler

• Koca sopası lazım bunlara eheh

• O değilde o çocuk bir daha okula gitmez heralde.
  • Bunlarla aynı üniversitedeyim

• Haklı olabilirsin de,dersi nasıl bölmüşler öyle.Hocaya büyük ayıp etmiş görgüsüzler..
    Çocuğun rahatlığına sinir oldum,yüzünü kapat,kalk git,ne bilem önüne bak...hiiiiç istifini bozmadan ellerini kaldrımış benim diyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam mükemmel cevaplar vermiş. Feministler dünyanın en akıl yoksunu insanlarıdır. Aklı başında olan biri zaten sınıf basmaz.

Edit: Yoksunu yerine yoksun yazmışım onu düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 12 Kasım 2015; 23:49:56 >
  • Çocuğun kafası güzel gibi geldi bana umursamıyor da olabilir. Gerçi gözü dönmüş gruba laf istese de anlatamaz ki. Umarım şikayetçi olur.
  • Ah ulan o bagiran yanimda olacakti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.