Şimdi Ara

Akdeniz Üniversitesi Maliye yada Kamu Yönetimi Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Akdeniz üniversitesi istiyorum puanım İşletme,kamu yönetimi,maliye tutuyo ama maliye daha iyi diyolar bu arada akdeniz maliye ya da kamu önerir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3uRocKSiyoN -- 5 Temmuz 2014; 11:32:45 >

• cevap vercek olan yok mu arkadaşlar
  • ??
  • Bende merak edıyorum ege işletme ile akdeniz işletme arasında kaldm eğer akdeniz işletme iyise şehrıme yakın olduğu için terch etmeyı planlıyorum
  • güncel
  • güncel
  • leo7 kullanıcısına yanıt
    Ege daha iyidir tabii, akdeniz ile ege arasinda ucurum var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uludağ ?
  • Akdeniz maliyedeki hocaların kök söktürdüğünü duymuştum. Ama maliyeye giren adam diğer bölümlere de girer diye düşünüyorum sonuçta hepsi zor. Zaten üniversitelerin hepsi zor. Neyse maliye yaz daha rahat iş bulursun.
  • biraz konunun dışına çıkcam ama ingilizcem şuan boktan sevyede ingilizce iktisatta hazırlık okuyup dersleri ingilizce anlayabilck sevıyeye gelebılıyor muyuz ege iktisat mesela %80 ingilizce dersleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: sseerrddaarr

Akdeniz maliyedeki hocaların kök söktürdüğünü duymuştum. Ama maliyeye giren adam diğer bölümlere de girer diye düşünüyorum sonuçta hepsi zor. Zaten üniversitelerin hepsi zor. Neyse maliye yaz daha rahat iş bulursun.

Hocam matematiğim orta seviye okuyan arkadaşlarda lise düzeyinde yüzeysel bilsen yeter diyorlar maliye için bir de gelecek vaat eden bir bölüm o yüzden maliye yazdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.