Şimdi Ara

Akdeniz Üniversitesi Makine Mühendisliği Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
12.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl akdeniz üniversitesi makine mühendisliğini kazandım.Orda okuyan biri varsa hocalar ve eğitim düzeyi hakkında bilgi verebilirmi.Gördüğüm kadarıyla itü ile aynı ders programına sahip akdeniz üniversitesi mak. müh. bölümü bu yönden dikkatimi çekti ve türkiyedeki tek (makine mühendisliği için) almanca hazırlık sınıfı burda varmış peki başka artılarıda varmı ? (lütfen deniz ,kum ve güzel kızlar harici bişeyler yazalım :D )

• öğrenci no su için posta yolladılar mı ya da öğrenci no nu öğrenebildin mi
  • İkinci sınıfa geçtim ne istiyosan sor :)
  • valla anlat biraz hocalar nasıl, labaratuarlar yeterlimi?bide mühendislik fakültesine yeni bi bina yapılmış sanırım hiç içini gezdinmi baya güzel diyolar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunterangel

valla anlat biraz hocalar nasıl, labaratuarlar yeterlimi?bide mühendislik fakültesine yeni bi bina yapılmış sanırım hiç içini gezdinmi baya güzel diyolar :D

İlk sene zaten bi teknik resim görüyosun ki geçmiş olsun :) Yeni fakülte çok hoş geçen sene derslerimiz ordaydı.Çoğu üniversitenin binasından iyidir.
  • Bide ben ilk yıl almanca hazırlık okucam hazırlığın parasının yanında bide harç parasıda ödicemi ilk yıl ? mesela harç 1.5 milyar hazırlık 1 milyar 2.5 milyarmı vercem ilk yıl yoksa 1 mi ?
  • Sanmıyorum valla ödeyeceğini ama bi fakülteyi felan ara mutlaka kesin olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okulun eğitim kalitesi ve laboratuarları hakkındada bilgi verebilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunterangel

valla anlat biraz hocalar nasıl, labaratuarlar yeterlimi?bide mühendislik fakültesine yeni bi bina yapılmış sanırım hiç içini gezdinmi baya güzel diyolar :D

Hocam kazandıysanız siz bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende makine yazdim fakat hazirlik ve normal egitim almanca mi yoksa biz istege bagli mi seciyoruz ayrica almanca icin para oduyor muyuz son olarak okulun tek kisilik yurtlari var mi ?
  • arkadaşlar yeni konu açmiyim dedim bu bölm hakkında bilgisi olan var mı tavsiye edermisiniz?
  • Ben yardım edebilirim bu konuda akdeniz üniversitesinde okuyorum,siz tabiki baska yerlerden de bakın fakat ben okuyan birisi olarak kesinlikle önermiyorum ,nedenine gelince öncelikle bölümün cok eski olmamasinin verdigi eksiklikler var cok sayıda ,laboratuvarlarımız ve kosulları cok yetersiz ,siz de biliyorsunuz ki teorik derslerden ziyade pratigi önemli bi alan bu fakat bu yönde cık ciddi eksigimiz var yıllar icinde kapanabilcek bi eksik bu fakat puanınıza yazık etmeyin derim ben ,bölüm disinda ben de antalyanın albenisine kapılıp gelenlerdenim ,fakat belki kücük yerden gelmis olmadigi verdigi bi sekilde maddi olarak cok yorucu bir sehir ,erkek yurdu imkani cok kısıtlı ,eve cikmak deseniz meltem mahallesindeki eski evler bile 600 700 lira kira istiyor,baska bir sorunuz olursa seve seve yanıtlarım dersler müfredat konusunda,dedigim gibi ben okuyan biri olarak söylüyorum puaniniza yazık etmeyin,sonradan pisman oldugunzda anca elinizden baskalarinin da sıkıntı cekmemesi icin yardım etmek kalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurtk7

Ben yardım edebilirim bu konuda akdeniz üniversitesinde okuyorum,siz tabiki baska yerlerden de bakın fakat ben okuyan birisi olarak kesinlikle önermiyorum ,nedenine gelince öncelikle bölümün cok eski olmamasinin verdigi eksiklikler var cok sayıda ,laboratuvarlarımız ve kosulları cok yetersiz ,siz de biliyorsunuz ki teorik derslerden ziyade pratigi önemli bi alan bu fakat bu yönde cık ciddi eksigimiz var yıllar icinde kapanabilcek bi eksik bu fakat puanınıza yazık etmeyin derim ben ,bölüm disinda ben de antalyanın albenisine kapılıp gelenlerdenim ,fakat belki kücük yerden gelmis olmadigi verdigi bi sekilde maddi olarak cok yorucu bir sehir ,erkek yurdu imkani cok kısıtlı ,eve cikmak deseniz meltem mahallesindeki eski evler bile 600 700 lira kira istiyor,baska bir sorunuz olursa seve seve yanıtlarım dersler müfredat konusunda,dedigim gibi ben okuyan biri olarak söylüyorum puaniniza yazık etmeyin,sonradan pisman oldugunzda anca elinizden baskalarinin da sıkıntı cekmemesi icin yardım etmek kalıyor

Kardes puana yazik etmeyin demissin de bu puanla baska nereye gidicen mesela mf4 71 bin

• Up

• memu07 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu mesajınızı gördüm şu an nasıl okulun makine bölümü
  • hocam merhaba
    yaz okulu hakkında bilginiz var mı ?
    dersler kolay mı zor mu özellikle akışkanlar mekaniği dersini yaz okulunda almayı düşünüyorum bizim bölümde çok zor geçmesi kolay geçebilir miyim
    devamsızlık sıkıntı oluyor mu aynı zamanda çalışacağım için
    şimdiden teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.