Şimdi Ara

Akdeniz Üniv. / Elmalı MYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tercihler sonucu "Akdeniz Üniv. / Elmalı MYO" ya yerleştim. Biraz bilgi almak istiyorum bilen arkadaşlardan.
    Nasıl şehirdir ? Yaşanıcak bi yermidir ?

Yardımlarınız lazım...

• yazık olmus kardeşim :D:D
  • Allah kurtarsın.Elmalının antalyayla ilgisi yok 100 kmden daha uzaktır merkeze.Denize uzak yaylada 20 bin nüfuslu bir ilçe.Ben orada okuyamam elmalıdan 50 km aşağıda finike myo'dayım deniz olmasa hiç çekilmez buralar elmalıda o da yok.
  • Arkadaşlar yapmayın içim gitti ya napıcam ben
    Yer olarak nasıldır yani köy gibimi yoksa şehir gelişmiş bi yermi ?
    Ayrıca kaş'a 1 saat olduğunu duydum kulağıma güzel geldi ama...
    Hiç iyimser yorumu falan olan yokmu ? Yani yorum olsunda bekliyorum yorumlarınızı.
  • sen hangı bolume gidiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CmKndr

Arkadaşlar yapmayın içim gitti ya napıcam ben
    Yer olarak nasıldır yani köy gibimi yoksa şehir gelişmiş bi yermi ?
    Ayrıca kaş'a 1 saat olduğunu duydum kulağıma güzel geldi ama...
    Hiç iyimser yorumu falan olan yokmu ? Yani yorum olsunda bekliyorum yorumlarınızı.

Tarımsal bir ilçe pek gelişmiş değil turizm yok.Köyler,yaylalar falan filan.Demre ve kaş'a yakındır biz daha yakınız ama hiç gitmiyoruz bir kere gittik demre virajları bizi perişan etti.Elmalıda bir tek avlan gölü var başka birşey yok.Güzel demek isterdim ama benim gördüğüm kadarıyla güzel değil kışın bayağı soğuk oluyormuş oraları iyi bilen arkadaşlar anlatmıştı.Dağların arkasında olduğu için iklimi biraz karasal.Antalya'ya uzak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 18 Ağustos 2010; 17:40:18 >

• Arkadaşlar yorumlar için çok teşekkürler ama gidicem napalım artık :) Ve soğuk yerleri severim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Niğde Tıp fakültesi?
    5 yıl önce açıldı
    Akdeniz üni
    4 yıl önce açıldı
    ISPARTA SDÜ TIP
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • (: Harbi geliyo la cocuk bence ikinci tercihlerle değiştir derim yerini :D gelme yani :D harbi gelme :D elmalı en kötüsü diğerleri daha iyi en azndan :D serik e git bak iyidir :D kız bol .p
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiqpasqan

(: Harbi geliyo la cocuk bence ikinci tercihlerle değiştir derim yerini :D gelme yani :D harbi gelme :D elmalı en kötüsü diğerleri daha iyi en azndan :D serik e git bak iyidir :D kız bol .p

Gelme dedik dinlemedi
    Bari antalyaya gitmeden korkutelinde otobüsten inip minibüsle elmalıya gelse en azında yollarda telef olmaz.
  • xD Walla ya yollar adamı mahvediyo 1 saat te ist dan ant yaya geliyorum 2 saat sürüyo elmalıya antalyadan xD artık size kalmış değerlendirmesi he geldiğinde yardımcı olurum he 13 ündne sora giderim o trafa :D 2 sınıf olmak ayrıcalık burda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiqpasqan

xD Walla ya yollar adamı mahvediyo 1 saat te ist dan ant yaya geliyorum 2 saat sürüyo elmalıya antalyadan xD artık size kalmış değerlendirmesi he geldiğinde yardımcı olurum he 13 ündne sora giderim o trafa :D 2 sınıf olmak ayrıcalık burda :D

Ben uçakla gitmiyorum hesapladım uçaktan indikten sonra 3 saat karadan gitmek gerekiyor.İzmir antalya otobüsle 7 saat+2,5 saat minibüsle finikeye 9,5 saat sürüyor rezillik.Oradan elmalıya gitsem 1 saate yakın sürer.
    Elmalıya antalya merkezden gidecek olanlar yol yapım çalışması nedeniyle bayağı zorluk çekecek asfalt diye birşey kalmamış.Yatay geçiş başvurusu yaptım yalovaya inşallah çıkar.Allahım kurtar beni buralardan hiçbir şey yok buralarda ve ulaşım pahalı.
  • Millet 2.tercihlerde değiştirme şansım yok zaten sınavsız geçiş yaptım :D Yani burası tutmasa daha kötü yerler tutabilirdi eminim :D
    Ama şunuda duymak isterim yani ne derece kötü neler kötü ? :D
    Ayrıca çok teşekkürler orda bi tanıdık varmış o yardımcı olucak rehber niyetine :D
  • Arkadaşlar aslında bu sene beklemede kalıp seneye de girebilirim. Bende bi tarih merakı vardır ve çok iyidir tarihim. Yani bu sene çalışsam seneye girsem tarihle ilgili hangi mesleğe girebilirim. Tarih öğretmenliği dışında ama
  • Bundan sonra orada okumadan önce BURAYI OKUSUNLAR.
    http://socialim.tumblr.com/post/27686134801/elmalimyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.