Şimdi Ara

Akçay nasıl bi yer? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
28.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 3-4 sene önce gitmiştim, tam kafa dinlemelik bi yer
  • Çok güzel bir yer ,çocukluğum Balıkesir/ören'de geçti.oraya da gidiyoduk arada :)
  • yaklaşık 5 sene önce 1-2 haftalığına ablamla gitmiştim.denizi pek sevmediğimden daha çok mekanlarında falan takılmıştım. 4 senedir gitmek istiyorum,ancak bir türlü nasip olmuyor. aile ile gidilebilecek türden bi yer.herkesin zevki farklıdır,ama ben bayılmıştım.
  • çok güzel bir yer çocukluğum oralarda geçti be edremit akçay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm_Turk

akçay güzel ya bu yaz ordaydım denizi biraz soğuk gelebilir ama alışırsın kız bol ama gece hayatı pek yok 1 den sonra hayat durur ancak cadde diye bi bar var orda ortam olur 16 yaşındyasan ordanda bişey düşüremezsin eğer gittğim yere gidersen lunapark var ordan bişiler düşürebilirsin sahilde zaten çaybahceleri fln var nargile cafede var bence tatil için güzel biyer kız istiyosan eğer sen gitçeksin yanlarına onlar gelmiyor pek

kızlar şişmana bakıyomu

Akçay nasıl bi yer?

aslında vücudum kötü baya

bacak kol biraz şişman
    göbek baya var

..0
    /( )\
    .( . )
    _I I_ şöyle bişeyim

• daha 1 hafta önce akçaydaydım yeni döndüm eve.
    denizi soğuk ama temizdir yüzen balıkları rahatlıkla seçebilirsin yani gerçi bu sene biraz bulanıktı.
    benim takıldığım orta cafe diye biyer vardı sahilde, pek yaşıtım yok ama(17) kuzenlerle veya abimle gidiyodum genelde.
    gittiğim güzel bi internet cafe vardı ama adını unuttum
    ayrıca havası suyu çok temizdir eve dönüp su içtiğinde anlarsın farkını
  • uğp
  • Kitapçıları çok güzeldir.Şahsen gittiğimde Dan Brown'un bütün kitapları ve Gregg Loomis'in Julian Sırrı ve Pegasus Sırrı adlı kitabını almıştım.
  • Körfezi bana soracaksın
    Havrandan başla
    Havran > Edremit > Kadıköy > Akçay > Güre > Altınoluk > Küçükkuyu

Burada Havran, Kadıköy, Güre, Küçükkuyu bildiğin köy gibi
    Edremit en kalabalık yerdir. İş yerleri vs. ordadır hep.Deniz yoktur körfezin içinde kaldığı için.Tatil mekanı değildir yani.
    Akçay ve Altınoluk ikisi tatil yeridir. Ama Altınoluk daha iyidir. Denizi olsun, yapılaşma olsun, gelen insanların sosyal statüsü olsun (Kendini bilen insanlar gelir) Dünyada oksijen-temiz havası açısından ilk sıralarda yer alır. Denizi de çok güzeldir. Ama akçay neden daha çok biliniyor bende bilmiyorum orasını.

Ama şu var Altınoluk-Akçay vs. Türkiye'de en çok iti kopuğu olan yerlerdendir. 3 serseri dolaşırken kavga etmek için yer ararlar. Jandarma yeri ama Jandarma'nın da yetkisizliğinde dolayı olaylar çözümlenmez kısmen. Hele yazın tek başına dolaşılmaz erkek başına. Ara sokakta birden üstüne çullanırlar istediğin kadar bağır çağır dayak yediğinle kalırsın. Ondan grup olarak dolaşmak lazım.

Ancak şunu da dile getireyim. Altınoluk-Akçay buralarda Türkiye'nin en en en abaza kızları vardır. Söylerken utanıyorum ama öyle. Hepsinin elinde telefon meşgul görünme havası ama hepsinde, sokak aralarında vs. her yerde öyle beklerler erkek. Birisi geçerde bizi takip eder mi diye. Geçen tanık oldum. Tur operatörleri kızlara askıntılık ettiler. Kızların isimleri sordular vs. kızlar 15-16 çalışanlar 20-21. Kızlar gülerek uzaklaştılar vs. Sonra bir gördüm tekrar tur opetörlerinin yanına gitmişler
    Türk kızlarını böyle bilmezdim ama buradaki çevre illerden (İzmir,İstanbul vb.) gelen kızlar sanki hayatlarında hiç erkek görmemişler gibi davranıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cagatayh

Ancak şunu da dile getireyim. Altınoluk-Akçay buralarda Türkiye'nin en en en abaza kızları vardır. Söylerken utanıyorum ama öyle. Hepsinin elinde telefon meşgul görünme havası ama hepsinde, sokak aralarında vs. her yerde öyle beklerler erkek. Birisi geçerde bizi takip eder mi diye. Geçen tanık oldum. Tur operatörleri kızlara askıntılık ettiler. Kızların isimleri sordular vs. kızlar 15-16 çalışanlar 20-21. Kızlar gülerek uzaklaştılar vs. Sonra bir gördüm tekrar tur opetörlerinin yanına gitmişler
    Türk kızlarını böyle bilmezdim ama buradaki çevre illerden (İzmir,İstanbul vb.) gelen kızlar sanki hayatlarında hiç erkek görmemişler gibi davranıyorlar.

işimiz çok desene

mwhahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: EXCALIBUR

Bir kaçtane barı var ama 16 yaşındaysan belki almaya bilirler ama genede kafalıyabilme olasığın yok değil :D Ayrıca
    @KingRoger ben 4 sene önce antyalyada 55 derece sıcaklık görmemiştim bu yıl gittiğimde ise 55 derece sıcaklık soğukluk olayı yılalra göre değişkenlik göstere biliyor...Denizde aynı şekilde...

Hocam 7 senedir Ören'e gidiyorum(Bu sene rest çektim,çok sıkıcı be arkadaş)sadece bir sene 2-3 gün deniz sıcaktı.Hatta bayağı şaşırmıştık ne kadar sıcak diye.Onun dışında hep buz gibidir.Ama insan alışıyor tabi,bu sene Şarköy'de arkadaşıma soğuk gelen su bana ılık geliyordu Akçay'a gelirsek Ören'e göre ılık denilebilir.

@Black.Sabbath
    Hocam Akçay'ın havası çok temizdir(Sadece Akçay'a özel değil,kaz dağlarından Ayvalık'a kadarki bölge),denizi iyidir ama en azından bir gün Ören'e gitmenizi öneririm.Kitap imkanı çok iyidir,aradığın kitabı rahat bulursun.Kız konusunu pek hayal etme biraz zor çünkü o iş(15 yaşındayım,kaç senedir benim yaşımda kız görmedim)Kısacası aile ile gidilebilecek,güzel yerlerden biridir.

Not:Hocam yanında kendi yaşıtın birisi yoksa sıkılabilirsin benden söylemesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Extinet_DeviL

Peki küçükkuyu nasıl bir yer bende orayı gitmeyi düşünüyorum?

Küçük kuyu güzel yer çadır falan kiralarsın
  • Denizi 5 para etmez.Ama gece hayatı çok zevklidir hele kordon.Bide bulursan Lokma yemeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extinet_DeviL

Peki küçükkuyu nasıl bir yer bende orayı gitmeyi düşünüyorum?

4-5 yıl önce gitmiştik.Macera olsun diye çadır kiralayıp orda kalmıştık..

Fakat denizi hiç beğenmemiştim.Deniz kestaneleri vardı.Biraz açılınca pek fazla kalmıyor ama pek beğenmedim denizi ben...

Akçay'a gelince.Oraya 2 kere gittik.İlk gittiğimiz zaman beğenmemiştim ama sonraki gidişimde güzel gelmişti..

Gece eğlencesi bakımından çok iyi de sayılmaz,çok kötü de...Tekne turları vs. düzenleniyor..

Edit:Akçay'a gidersen mutlaka lokma ye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::SadeceÖğrenci:: -- 24 Temmuz 2009; 13:40:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coldmen

quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Ben en son geçen sene gittim.Yaşın kaç bilmiyorum ancak oralarda dikkatli olmanı tavsiye ederim.Birinin kız arkadaşı olmayan birine bakmasan bile baktın der ve seni bıçaklayabilirler bile.Ben geçen sene bir kavgadan öyle çıktım bir arkadaşım hastanede 2 hafta yatmıştı sırtına tornavida geçirmişlerdi.Herkes birbirinin namusudur oradadır.Kız sevmese bile onu seven erkeğin sevgilisi olmak zorundadır.
    Bu arada Akçay içerisinde nereye gideceksin bilmiyorum ancak,adresini tam olarak hatırlayamasam da 25-30 kişilik motorbisikletli bir çete topluluğu var sevgilisine çıkma teklif etmiştim(çete başı gibi bir şeydi sanırsam),o da kabul edince başım belaya girmişti.

Sakindir ancak sen bulaşmasan bile bulaşan olur ailenin yanından ayrılma derim ben sana ve kızlarla pek takılma.

arkadaşım naapmışın öyle ya kızlan falan işim yokta hani arkadaş istiyorum tek başına sıkılırım orda gidebileceğim 16 yaşındakilerin bulunduğu bi mekan varmı?

Arkadaş abartma falan yok,arkadaşlarla oturuyorduk.Masada okey falan oynuyorduk.Sırtım bu tornavidayı çakan arkadaşa dönüktü bana dediği laf "Neden bakıyorsun arkadaşım..." ki arkam dönüktü.Döndüm baktım "Ben bakmadım" dedim.O da "Aha şimdi baktın..." dedi.15 dakika içerisinde oradaki herkes olaya karıştı 5 kavgaya 15 dakika içerisinde girdim.Zararı arkadaşıma oldu.16 yaşında isen bence dikkat et derim,oralarda rock festivaline falan giden apachi bozmaları vardır.Onlar bira şişeleri ile gezerler.Şişeyi çok kişinin kafasına vurup hastanelik ettiklerini biliyorum.Söylediğim motorbisiklet çetesi zaten ayrı bir olay.Adamlar bölgeyi sahiplenmiş...

• Ben Edremit'te oturuyorum. Tatil için kesinlikle Altınoluk tavsiye ederim mavi bayraklı deniz var. Akçayda kanalizasyonlar denize akıyor(muş). Ve kordonundan nefret ederim Akçay'ın tıklım tıklım olur koyun gibi iteleye iteleye yürümeye çalışırsın nhayır bişey aldıkları da yok mal mal geziyor millet. İlla Akçay olsun dersen Zeytinli'ye git çok daha güzel. Hem yakında Rock Fest de var
  • Ben 5 senedir akçaya gidiyorum yazları.Emin ol sıkılmmassın.Yazları çok kalabalık oluyor zaten.Gneç nüfus fazla.Sahiline gece herkes dökülür.Tam istediğin tip kızlar vardır genelde.Genel olarak kızların bu yazki giysileri mini şört ve askılı tişörttü.
    Denizi başlarda zor gelebilir biraz tuzludur ama güzel bence.Eğer ist falan oturuyorsan memnun kalırsın emin ol.Gece 1 den sonra hayat yavaşlar ama zaten 1 den sonraya kalıcağını sanmıyorum.Ama bu yaşta kesinlikle sıkılmassın etrafına bakarak zaman geçicek zaten.
    Bir kere gittikten sonra hep gitmek isteyeceksin emin ol.

• Ben de Altınoluk Club Afrodit'e gitmeyi planlıyorum. Arkadaşımın geçen hafta Akçay'da ayağına deniz kestanesi battı. Suyun soğukluğu düşündürüyor beni ama, İst. yakınlığı ve bugüne kadar görmemiş olmamdan dolayı da gitmek istiyorum.
  • Akçay'dan yeni geldim. 1 hafta kaldım...

Genellikle Türk turist Akçay'a gidiyor.
    Kızlar güzel ve rahatlıkla kız arkadaş bulabilirsiniz ( konuşursanız, girişken olursanız ). Hangisine bakacağımı şaşırdım.
    Denizi 3 gün soğuktu, genelde denizi sıcak ve tuzlu. Rüzgar olmazsa dalga da olmuyor. Derin değil.
    Gece 3 e kadar insanları kafe, disko, bar ve sahilde görebilirsin.
    7 gün boyunca hiç kavga olayına rastlamadım.

İsterseniz resimler ekleyebilirim.
  • 2 kız arkadaşım var orda.2 kere gittim.Plaj felan halk plajı her türlü insan çıkabilir.Gece ateş yakmıştık 10 kişi felan bira çekirdek gitar.Daha sonra Benim gibi bornovalı olduğunu öğrendiğim kızla kendi aramızda yarım saat muabbet ettikten sonra biranın etkisiyle baya gevşedik heralde 20 metre ilerdeki şezlonlara gidip yiyişmiştik.

Güzel bi yer ama ailenle gidiyorsan kımseyı tanımıyorsan yanlız kalma ihtimalin olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taylor Durden -- 26 Temmuz 2009; 17:16:41 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.