Merhaba arkadaşlar, Ben Marmara Forum Teknosa'da çalışıyordum, ancak bugün bana Akbatı AVM Teknosa'ya transfer olduğumu söylediler. Artık orda çalışacağım. Beylikdüzünde oturuyorum. Ve buradan nasıl gideceğime dair en ufak fikrim yok. Toplu taşıma kullanıyorum, ve nekadar az minibüs okadar iyi benim için. Aylık akbil kullanıyorum çünkü. Tabi minibüsten başka ulaşım yoksa mecburum. Birde bilen varsa kaç saatimi alır bu yol? Teşekkür ederim.
Kardeşim öncelikle merhabalar, benim bildiğim 142B geçiyor akbatının olduğu yerden, beylikdüzünden akbatıya en geç 30 dakikaya ulaşırsın diye düşünüyorum, başka soracak sorun varsa bekliyorum hocam :)
quote:
Orijinalden alıntı: josicosta
Kardeşim öncelikle merhabalar, benim bildiğim 142B geçiyor akbatının olduğu yerden, beylikdüzünden akbatıya en geç 30 dakikaya ulaşırsın diye düşünüyorum, başka soracak sorun varsa bekliyorum hocam :)
metrobusle avcılara gidicen indiğin durakta hemen minübusler kalkıyor onlara binip önünde inicen :)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için. 142B'nin saatlerine baktım, yarın deniycem. Olmazsa avcılardan dediğin yolu izlerim.
Beylikdüzünden otobüs yok akbatıya kırmızı sapkalı minibüsler geciyo beylikdüzü ana yoldan b.çekmece-esenyurt yazar onlar geciyo akbatının ordan.
quote:
Orijinalden alıntı: ozanyalcinoz
Merhaba arkadaşlar, Ben Marmara Forum Teknosa'da çalışıyordum, ancak bugün bana Akbatı AVM Teknosa'ya transfer olduğumu söylediler. Artık orda çalışacağım. Beylikdüzünde oturuyorum. Ve buradan nasıl gideceğime dair en ufak fikrim yok. Toplu taşıma kullanıyorum, ve nekadar az minibüs okadar iyi benim için. Aylık akbil kullanıyorum çünkü. Tabi minibüsten başka ulaşım yoksa mecburum. Birde bilen varsa kaç saatimi alır bu yol? Teşekkür ederim.
bahçeşehirde oturuyorum akbatıya yakın minibüs geçiyomu bilmiyorum ama tek bildiğim yol şu metrobüse bin avcılar merkez durağında in pelikan avm var önünde 146 veya 147 o 2 sinden birisine bin ulaşırsın
quote:
Orijinalden alıntı: ozanyalcinoz
Çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için. 142B'nin saatlerine baktım, yarın deniycem. Olmazsa avcılardan dediğin yolu izlerim.
ne avcıları yahu beylikdüzünden mavi minibüsler geçiyor onlara bineceksin akbatının üst yolunda ineceksin.yolu uzatacam dersen o zaman avcılara git
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, sabah Outlet Park'ın önünden 142B otobüsüne bindim. 25 Dakikaya indim. 10 dakikada yürüme mesafesi ile ulaştım. Hatta 12de başlayan mesaiye 11de gittim zamanı kestiremeyince :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme