Şimdi Ara

Akbank ve NEO exi26 hakkında (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gecenlerde NEO karta başvurdum. NEO exi26 göndermişler. Tam olarak ne işe yarıyor? Bir de Akbank hesabımda arttırılabilir para diye birşey var. Bu nedir? Resimler aşagıdadır:

Yardımlarınızı bekliyorum.
     Akbank ve NEO exi26 hakkında (YARDIM) Akbank ve NEO exi26 hakkında (YARDIM)

• Yok mu yardımcı olcak?
  • 2. Resim limitlerin mesela para çekmeyi 20 TL yaparsan günlük 20 TL üstü çekemezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangalf

2. Resim limitlerin mesela para çekmeyi 20 TL yaparsan günlük 20 TL üstü çekemezsin.

Yani hocam şuan NEO karttan 1000 liralık limitim mi var? Kullanabilir miyim onu? Yoksa başka bişey mi bu limit?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosmanyuksel

quote:

2. Resim limitlerin mesela para çekmeyi 20 TL yaparsan günlük 20 TL üstü çekemezsin.

Yani hocam şuan NEO karttan 1000 liralık limitim mi var? Kullanabilir miyim onu? Yoksa başka bişey mi bu limit?

İçinde para varsa kullanabilirsin hocam. Bu banka kartımı kredi kartımı? Hesap açtığın için verdiler galiba, içine yüklediğin paranın en fazzla günlük 1000 TL sini kullanabilirsin oluyor.
  • Kredili mevduat hesabı tanımlanmış, 500 lira limitin var. Hesabındaki paran 0 bile olsa 500 liraya kadar para çekebilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aliosmanyuksel

quote:

İçinde para varsa kullanabilirsin hocam. Bu banka kartımı kredi kartımı? Hesap açtığın için verdiler galiba, içine yüklediğin paranın en fazzla günlük 1000 TL sini kullanabilirsin oluyor.

Kredi kartım var hocam, bunu da sonradan yolladılar. Kredi kartı olarak kullanılıyor sanırım. Tam bir bilgim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoQi

Kredili mevduat hesabı tanımlanmış, 500 lira limitin var. Hesabındaki paran 0 bile olsa 500 liraya kadar para çekebilirsin.

Nasıl cekebilcem hocam parayı
  • Atm üzerinden çekebilirsin. Online olarakda vadesiz hesabına havale yaparak aktarabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoQi

Atm üzerinden çekebilirsin. Online olarakda vadesiz hesabına havale yaparak aktarabilirsin.

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.