Şimdi Ara

Akbank vadesiz hesaptan sanal kredi kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 18 Şubat 2025; 1:45:48 >

• sanal kredi kartı değilde sanal kart oluşturuluyor sanırım

benimde garanti de vadesiz hesabım var 3-5 para var içinde sanal kredi kartı almak için reel kredi kartınız olmalı diyor :) onun yerine normal sanal card aldım bende

akbank da hemen hemen aynıdır sistemm
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnny_bravo_

sanal kredi kartı değilde sanal kart oluşturuluyor sanırım

benimde garanti de vadesiz hesabım var 3-5 para var içinde sanal kredi kartı almak için reel kredi kartınız olmalı diyor :) onun yerine normal sanal card aldım bende

akbank da hemen hemen aynıdır sistemm

garantiyi biliyorum da akbank'tan emin olmak istiyorum.
  • valla hocam büyük ihtimalle aynıdır...gerçek bi kredi kartın olmadan sanmam sanal kredi kartı vereceklerini
  • quote:

valla hocam büyük ihtimalle aynıdır...gerçek bi kredi kartın olmadan sanmam sanal kredi kartı vereceklerini

peki bu sanal karta istediğin kadar para tanımlayabiliyor musun sistem nasıl işliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

quote:

valla hocam büyük ihtimalle aynıdır...gerçek bi kredi kartın olmadan sanmam sanal kredi kartı vereceklerini

peki bu sanal karta istediğin kadar para tanımlayabiliyor musun sistem nasıl işliyor.

sanal kart açıldığın da limit 0 geliyor vadesiz hesabındaki paraya göre istediğin kadar aktarabiliyorsun

garanti sanal card da hiç para tutmuyorum kullanmadığım zamanlar net şubesinden alışverişe de kapatıyorum ihtiyacım olduğu zaman aktif hale getiriyorum kartı hesabımdan kullanacağım kadarını karta transfer edip kullanıyorum işim bittiğinde tekrar kapatıyorum
  • Hesap numarasımı tanımlanıyor. Ana hesabından farklı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.