Şimdi Ara

Akbank - Şok'ta toplam 100 TL'ye Şok'ta geçerli 10 TL chip-para (01-31.01.2017)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
6
Favori
2.934
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şok Marketler'de 10 TL chip-para fırsatı!

31 Ocak'a kadar Şok Marketler'de yapacağınız toplam 100 TL alışverişe 10 TL chip-para! Katılmak için ŞOK yaz 4566'ya gönder!

Kampanya detayları:

1-31 Ocak 2017 tarihleri arasında Axess üye işyeri Şok marketlerde farklı günlerde yapacağınız toplam 100 TL ve üzeri alışverişinize 10 TL chip para fırsatı!
    Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından ŞOK yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekmektedir.
    Kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin verilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.
    Kampanyadan Axess, Wings, Neo, exi26, Free, sahipleri faydalanabilir.
    Free için chip-para,artı taksit kampanyasına katılım ücreti işlem başına 2,9 TL olup ilk ekstreye yansıtılacaktır Kampanyaya Bank o'card Axess ve Business kartlar dahil değildir.
    10 TL chip-para hediyesi, ay içinde yapılacak toplam 100 TL ve üzeri harcamayı gerçekleştirdikten sonra karta anında yüklenecek ve yüklendiği andan itibaren 12 Şubat 2017 tarihine kadar Şok marketlerde yapılacak bir sonraki alışverişlerde kullanılabilecektir. Kullanılmayan chip-para’lar 13 Şubat 2017 tarihinde silinecektir.
    Kart sahipleri, asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalar ile kampanyadan en fazla bir kez faydalanabilir ve en çok 10 TL chip-para kazanabilir.
    Katılım için gönderilen SMS’ler; tüm operatörler tarafından KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak ücretlendirilir.SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    Chip-para kullanımları kampanya kapsamında değildir.
    Akbank T.A.Ş Kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

http://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/5149/sok-marketlerde-10-tl-chip-para-firsati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 4 Ocak 2017; 13:48:52 >

• teşekkürler

Orijinalden alıntı: alex23644

Şok markette daha chip para kullanamadım ne zaman gitsem sorunlu sıkıntı çıkartıyor sistem.

ilk kullanımda sorun cıkartır

yapılması gereken:

1 tl lik herhangi bir ürünü kasadan geçiniz bakiniz ile cıkan slimde görünecek ne kadar chip oldugu güncellencek sistemlerinde

2. siparişinizde sorunsuz chip paranızı kullanabileceksiniz.

Orijinalden alıntı: ChaRisMaTiq1i

quote:

Şok markette daha chip para kullanamadım ne zaman gitsem sorunlu sıkıntı çıkartıyor sistem.

ilk kullanımda sorun cıkartır

yapılması gereken:

1 tl lik herhangi bir ürünü kasadan geçiniz bakiniz ile cıkan slimde görünecek ne kadar chip oldugu güncellencek sistemlerinde

2. siparişinizde sorunsuz chip paranızı kullanabileceksiniz.

hocam bende şokta sürekli chip para kullanımlarında sorun yaşıyordum artık önce kasiyere puan sorgulamasını söylüyorum sorgulama slipi çıkartıyor onda gözüküyor. daha sonra sistemde gözüken chip paraları harcaya biliyorum.
    bu arada akbank 100 e 10 yakışmadı şahsen 20 verseydi değerlendirirdim

• bank o kart dahil değil....

akbank ta garanti gibi şahsi oynuyor...
    bazıları ürün almadan sorgulama yapamıyorum vs diyor kasiyer de bilgisiz olabiliyor o da olur, eğer sorgulama yapamıyorsa 1 tl lik ürün geçmek gerekebiliyor,

100 e 10 az, ilgilenmem kampanya ile:)
  • vakıfbank ta 150ye 15tl world puan yapmıştı şok ta. 3 ocak ta son bulmuştu. şimdi bu. 100e düşmüş. hayırdır şok ne iş çeviriyon? 75e 5 yaparsa garanti bankasıyla diğer ay beni bulun.

Ayni durumu şokta her zaman yasıyorum. 201 TL cippara varsa 1 TL görünüyor. Önce 1 TL cipparayi harcıyorum sonra diğer cipparalar ortaya çıkıyor. Ben bu şekilde yapıyorum .

https://forum.donanimhaber.com/kredi-karti-puanlarinin-kullanilabildigi-market-ve-magazalar--113517220-15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icolie -- 4 Ocak 2017; 16:10:43 >
      Korkmuyorsanız şansınızı denemiyorsunuzdur. Şansınızı denemeyince de ne için uğraşırsınız ki zaten? - If you’re not scared then you’re not taking a chance. If you’re not taking a chance then what the hell are you doing anyway?

ozgur.bilgilendirmeler@gmail.com
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    maximum
    bonus
    axess
    world

25 TL üstüne güzel/indirimli ürün varsa takip edilebilir.

Sigara bazen 8/9 adet vermeyebiliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

İstanbul kart doldurulabilir

25 TL üstüne güzel/indirimli ürün varsa takip edilebilir.

Sigara bazen 8/9 adet vermeyebiliyorlar

İstanbul kart 2-3 ay Şok markette doldurulamayacakmış..

Ama daha 2 gün önce dolum yapılabiliyordu,

İhtiyacı olan için kötü haber,

Orijinalden alıntı: Extralarge

Kipa' da geçiyor orda kullanın ŞOK' a girmeyin

Kipa ne alaka anlamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.