Şimdi Ara

Akbank Mid Show Kampanyası 6000 TL iade. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
22
Favori
21.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim son olarak axess free mi kullanıyorsunuz, birde 1000tl yi 200*5 seklinde aynı gün mu yüklediniz

"Axess" genel yazmışlar free de dahildir herhalde diye düşünmek istiyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 18 Şubat 2025; 20:22:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Hiçbir SMS gelmiyor , sayaç işlemiyor. Sadece gelecek ay hesabınıza ödül yatıyor. Haziran sonuna kadar her ay kampanyadan yararlanıyorsunuz.

• 5 dolar bir yatırım yaptım ama ne bir yerde sayaç var sayaç ilerliyo ne bir mesaj geliyo. arkadaşın dediği gibi sanırım siz işlem yapın, gelecek ay verirse verir :) akbank mobil sayfasında 31 haziran yazıyor ama mid show kampanyası 31 temmuza kadar sürüyor. ikisi aynı şey aaslında ama tarihlerde farklılık var. @Tearz

Bende kampanya hiç yok. Juzdan'dan katılmama rağmen Akbank Mobilde veya Juzdan'da görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 18 Şubat 2025; 21:2:10 >

Akbank Mid Show Kampanyası 6000 TL iade.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iPad Air 64GB
  • AirPort Time Capsule 2TB
  • Apple TV 4K
  • Arkadaşlar oyunla işi olmayanların bu kampanyadan faydalanıp nakite çevirme şansı var mı özelden yazar mısınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şu an tüm programlar > tam senlik kısmında gözüküyor.

elektrikli araç ve sgk emekli kampanyası var kafayı yediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 19 Şubat 2025; 12:42:4 >
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • Akbank Mid Show Kampanyası 6000 TL iade.

• salaRus kullanıcısına yanıt

oranın çok yüksek. 1000 liradan 750 lira vereni nasıl buluyosun. :) steamde 2 milyonluk envanterim var. steamdeki 1000 tl bakiyeyi 750 liraya satacaksam gideyim site açayım gelsin herkes benden alsın. maxı 600 dür onun. 500e bile kafi olmalısın. ben steamdeki 1000 tl bakiyeyi 1000 tl ve daha üzerinde çevirebiliyorum o ayrı bunun için kovalamak kafa patlatmak lazım. herkes yapamaz. bynogame den gider 750 liralık cs itemi alırım steamde satarım steamde bakiyemi min 1000 tl yaparım zaten aldığım item avantajlı ise daha fazlasına bile 1000in üstüne çıkarabilirim. 1000 e 750 oran yüksek yani :) ama veren olur mu olur tabi bilmeyen uğraşmak istemeyen kabul edebilir. bulmak lazım. bulması da zor açıkcası. kendisi çevirebilir bu dediğim yöntemle. cs itemi alıp bynogame de satabilir. ya da bana da direk satabilir alırım. ama önce bi fiyat karşılaştırması yapması lazım steam ve bynogame sitesi arasında. steamden hangi itemi alırsam bynogame de kaç liraya satılıyo bana kaç gelir ordan item item araştırması lazım :) şu an cs piyasasındaki fiyatlar oldukça yüksek seviyelerde. bakiye çevirme işinde bu dönem zarar olur. zarar olmaması için piyasanın düşükte olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 20 Şubat 2025; 13:4:48 >

• liang kullanıcısına yanıt
    Gelişi güzel örnek verdim sadece. Bu işlere hiç girmediğim için öyle yorum yaptım. Arkadaş senin yazdıklarını incelese daha iyi olur tabi

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Eşimin hesabına kampanya tanımlanmayınca itiraz ettim. Yeni müşteri olmadığı gerekçesiyle olumsuz dönüş yapılınca web.archive kaydıyla BDDK üzerinden tekrar şikayette bulundum.

Biraz önce kontrol ettiğimde kampanya tanımlanmıştı. Şikayetlerim sebebiyle mi kampanyanın tanımlanması emin olmasam da deneyebilirsiniz eğer tanımlanmadıysa.

• iPad Air 64GB
  • AirPort Time Capsule 2TB
  • Apple TV 4K
  • penguinn kullanıcısına yanıt

Hocam ben direkt devre dışıyım ya. Yeni müşteri olduğunu hiç bilmiyordum. Kendi kendine heycan yaptım. Ben 20 yıllık akbanklıyım. kafadan elendim :)

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanyanın değiştirilmeden önceki şartlarında mevcut müşteriler de yararlanabiliyordu kampanyadan.

Ben de bu nedenle itirazda bulundum ve attığım linkte de kampanyanın değiştirilmeden önceki şartları mevcut. Ben kampanyaya katıldığımda şartlar o şekildeydi.

Siz de kampanya şartları değiştirilmeden katılım sağladıysanız olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguinn -- 23 Şubat 2025; 7:37:12 >
  • penguinn kullanıcısına yanıt

bu kampanya bende hiç görünmedi hocam ya. saçma sapan SGK emekli kampanyası var :D

• Geçen hafta sonu jüzdan üzerinden katıldım, salı veya çarşamba günü geldi kampanya akbank uygulamasına. 3 yıl olmuştur akbank kullanmaya başlayalı, free kart kullanıyorum üstelik.

Ekran görüntüsünü aldıydım bende, eski müşterilerde yazıyordu.

@penguinn

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.