< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birler20 -- 21 Mayıs 2025; 9:20:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birler20 -- 21 Mayıs 2025; 9:20:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birler20 -- 21 Mayıs 2025; 19:6:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Almaya bile değmez.Bonus 2000/2000 veriyor. |
Geçen ay bana sms ile geldi,dünde anneme uygulamada pop up olarak çıktı.Teyit için şubeye gittim. Uygulamada çıkmasa bile,isimsiz ,anında verdikleri bonus trink için 2000/2000 kampanya var dediler. Şubeden bi sorun bence. |
Garanti BBVA 2000 Tl Bonus Kampanyası Şikayetleri - Şikayetvar https://www.sikayetvar.com/garanti-bbva/2000-tl-bonus-kampanyasi |
Hocam yazdığım gibi bu mevcut müşteriye özel. Bonus platinum veya gold için değil sadece isimsiz bonus trink'e özel kampanya. Bence bi şubeden sor. Dün şubeye gittim,anneme hem online'dan hem de şubeden başvurularda bu kampanya aktif. Ben geçen ay başvurdum,bu ay 2000 iadem yattı bile < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 22 Mayıs 2025; 11:45:36 > |