Bildirim
Akbank Kişiye özel 75/10 interet alışverişi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sms katilim varmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
axess mobilde yazıyor hocam -
Işte sıkıntı o zaten. Uygulamada bende görünüyor olsa sormam zatenquote:
Orijinalden alıntı: cihanalic
axess mobilde yazıyor hocam
Trendyol market mi Akbank kartta
Sadece Axess market iki gün önce denedim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim
Bana da internet harcaması 1500/30 ve toplamda 2000/30 harcama diye ayrı ayrı gelmiş, tek seferde internet 2000 harcasak ikisine de dahil olur heralde dimi? -
o zaman size tanımlanmamıştır. -
Arkadaşlar bu T, F ve P olayı nedir? Biraz yeniyim kusura bakmayın. Biri beni DM'den yeşillendirebilir mi? -
Kişiye özel.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Axess mobilde, kampanya detayında belirtiyorlar çoğunlukla, bende merak ediyorum var mı diye?
Evet oluyor
Trendyol 300 tl harcamaya anında 30 tl indirim var fakat indirim yansımadı ,halbuki katıl butonu falan yoktu herkese açık görünüyordu,nerde yanlışlık yaptık.
Canlı destek sorunun Trendyol da olduğunu, indirimin sepette düşmesi gerektiğini savundu ve bizlik bisey yok diyip işin içinden siyrildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 18 Mayıs 2020; 17:3:49 > -
Trendyolda her ürün için ayrı pos olarak işlem yapıyorlar. Ürünlerden biri giyim sektöründeki gözükmüyor olabilir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X