Şimdi Ara

Akbank'ın Kredi Kartları Nakit Avans Limitini Düşürmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Akbank'a ait iki kartım var, müşteri limitim ve kart limitlerim 20.300 TL. İki kartın nakit avans limiti de kart limitinin %50'si olan 10.150 TL'ydi. Dün akşam farkettim, gecikme durumum olmamasına rağmen, Platinum kartımın nakit avans limiti %10'a, Wings Black kartımın nakit avans limiti 0'a çekilmiş haber verilmeden. İnternette biraz bakınca fark ettim ki bir çok şikayet var ilgili platformlarda.


    Akbank kredi kartı sahibi olan arkadaşlar sizlerde durum nedir? Değişme var mı?




  • Bende değişiklik yok. Ödemelerinizde aksama veya sürekli asgari ödeme durumu var mıydı ?

  • Hayatımda gördüğüm en saçma şey. Zaten bana kartı pazarlarken nakit avans, taksitli nakit avans ve hızlı para gibi kartın özellikleri olduğunu söylüyorsun. Nakit avans ve taksitli nakit avans limitim 0(sıfır). Peki hızlı para olarak kullanayım diyorsun ve sonuç RED. Şikayet kaydı oluşuyorsun ve gelen cevap "Limitinizi sistem belirliyor.". Peki soruyorsun "Limit arttırmak için ne yapmak?" cevap canım ne zaman isterse. Tam bir saçmalık.

  • Tipik Akbank içimdeki ses kapat diyor fakat kapatamıyorum.


    Aynı durum bende de var. Düşürüyor bazen yükseltiyor bazense 0 yapıyor. Düzenli ödeme veya ödememeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum. Taksitli avans yerine kredi çekmenizi istiyor olabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.