< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Akbank artı para (2. sayfa)
-
-
Hocam ben bu ekranda tiklemeleri yapıp ilerledikten sonra misal 100k limit yazıyor 1 aylık %0 mı veriyor vadesi var mı 3 6 ay gibi bölüyor mu?
Ek olarak 15tl ücreti var sanırım yanlış bir şey yapmıyım :)
-
Önce sms gelmişti daha sonra parayı günlüğe çektim %58 oran ile ve baktım hala faiz 19 mayısa kadar sıfır gözüküyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana herhangi bir sms gelmediginden detaylarini bilmiyorum. Kac gun kac ay belli degil. Ancak arkadasin bahsettigine gore 19 mayis tarihine kadar. Henuz cekmedim o yuzden ben de. Sadece arti parayi aktif hale getirdim. Hesap detaylarinda sifir yaziyor su an. Forumdan geri besleme bekliyorum 😊
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zaten sim blokesini o yüzden kaldırmak istiyorum; giriş yapabilmem için sms gelmesi gerek ama gelmiyor bloke yüzünden...
-
İlk kez artı para actiranlara mi, hesap detayı nerde
İlerleyin hocam , limit onaylandıktan sonra tekrar bakın.
-
-
o zaman atm. sana gelen mesajda da yazdığı gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ATM' da kartsız işlemler menüsünde sim ile ilgili hiçbir sonuç yok...
-
Dün artı hesabı açtım, az önce SMS geldi. 60 bin lira çektim 19 Mayıs'a kadar süresi var.
Hocam prosedürü nasıl %0 faiz vadesi var mı 19 mayısa kadar ödemek mi gerekiyor acaba anlayamadım tam.
-
lan kartı taksana. ne uğraştırdırdın beni.
Pa-ka-yoyoutubeAkbank Sim Kart Bloke Kaldırma Mobil Ve Atm'denhttps://www.youtube.com/watch?v=WfqP1G0UtD8&ab_channel=Pa-ka-yo
kart da yoksa, aç bi Chivas keyfine bak.
netd müzikyoutubeRogeramca - Chivashttps://www.youtube.com/watch?v=b336xVK29es&ab_channel=netdm%C3%BCzik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kartım yok,
Chivas' ı özel günlere saklıyorum...
-
Banada geldi ödeme nasıl olur peki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faydalandık teşekkür ederim
19'unda çektiğim tutarı hesaba geri yatırmam lazım. Böyle yapınca faiz ödememem lazım.
next next, sonrasında gelen sms
Degerli Musterimiz, nolu hesabiniza 60.000 TL Arti Para limiti tanimlanmistir. Iyi gunlerde kullaniniz. Faiz orani aylik %5.00, yillik %60.00. B001
kapadım geri.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de böyle ama yukarda yazanlar gibi uygulamada sıfır faiz yazıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana gelen mesajda 7-20 Mayıs arası diyor. Ödemeyi 20 Mayıs günü yapsam sorun olmaz değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X