Şimdi Ara

Akasa Viper 14cm Fanlar (15Tl)/Cooltek 4 Kanal Fan kontrol (10Tl)/Xilence 12cm fanlar (7Tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhabalar.İşlemci soğutucu taktığımda yer kalmadığı için kullanamadığım fanları ve kontrolcüyü satmaya karar verdim.
    Viper Fanların biri 1 ay kadar digeri 3 ay kadar kasada kaldı.Xilence fanlarda 3 ay kadar kasamda takılı kaldı fakat çok çalıştırmadım.
    Viper fanların ve kırmızı xilencelerin faturası duruyor daha garantisi olması lazım tabi fanlarda oluyor mu bilmiyorum.
    Fanları aktif kullanmayınca kontrolcü de boşa cıktı tabi bunun yerine 5li pwm kablo kullandım.

2 Adet Viper Fan tanesi (15TL)
    http://www.hepsiburada.com/liste/akasa-viper-r-12cm-yuva-icin-14cm-s-flow-yuksek-performansli-sessiz-fan-ak-fn073/productDetails.aspx?productId=bd302517&categoryId=1125

1 Adet Beyaz LED 12 cm xilence fan (7TL) (tr linki bulamadım)
    http://www.amazon.co.uk/XILENCE-COO-XPF120-WW-WHITE-120X120X25MM-Covers/dp/B001AXDE54

2Adet XILENCE 120mm Kırmızı Kasa Fanı (COO-XPF120.R) tane (7TL)
    http://www.bimeks.com.tr/urun/111590/xilence-120mm-kirmizi-kasa-fani-coo-xpf120-r-.aspx#specs

Cooltek 3.5" 4 Kanal Fan Kontrolcüsü (4 x 17W) (10TL)
    http://www.sanalmarketim.com/cooltek-35-4-kanal-fan-kontrolcusu-4-x-17w/p_25129/

Hepsini bir almak isteyen olursa fiyat (50TL)Kargo alıcının karşılayacagı şekilde.Ayrıca elimde 12 cm mavi ledli markasını bilmedigim fan var çalışır vaziyette 1 de fan çoklayıcı kablo var 2li,
    toplu alacak arkadaş olursa onlarıda kargolayacagım.Konuda bir hatam olduysa belirtmenizi rica ederim.Herkese selamlar...

Akasa Viper 14cm Fanlar (15Tl)/Cooltek 4 Kanal Fan kontrol (10Tl)/Xilence 12cm fanlar (7Tl) Akasa Viper 14cm Fanlar (15Tl)/Cooltek 4 Kanal Fan kontrol (10Tl)/Xilence 12cm fanlar (7Tl)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entrecote -- 16 Ekim 2014; 1:49:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • 15 tl gerçekden hesaplı vermişsin fanları
    bendede 14 cm olanı var sizdeki 14 cm olan fan 12 cm yuvaya denk geldiği için aslında bir tanesinide ben almak isterim ama şu ara bütçem müsait değil olsa alıp egsoz fanı olarak kullanırdım fanların tek sorunları yüksek devirde çok fazla ses çıkarmaları ama gerçekden buz gibi hava estiriyorlar 600 rpm den yukarı çıkarmıyorum oda zaten çok rahat yetiyor hayırlı satışlar dilerim
  • i.y4114 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam şu an fiyat olarak yükseltsem yine satabilecegimin farkındayım fakat ben dolar 1.6 iken ve indirimdeyken almıştım.Fazla yazsam içim rahat etmeyecekti aldığım fiyattan kullanma payı düşürerek yazdım.Gerçekten performanslı fanlar üstdüzeyler için.Yorumunuz için teşekkürler..

• Ankaradamısın izmirde mi ?
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Ankara / Gölbaşı şu an

• pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Derslerim dolayısıyla konuyu takip edemedim kusura bakmayın fakat alışveriş gerçekleşti ilginiz için teşekkürler

• Viper olan fanlar duruyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akasa fanlar duruyorsa pm war
  • geçen gün sesi yüzünden bende söktüm yerine XIGMATEK CLF SERİSİ 120MM MAVİ LED FAN taktım fakat akasanın yerini tutmadı tekrar akasayı taktım 15 tl gibi fiyata çok ucuza sattı arakadaş inanın kasanın içinden çıkan soğuk havayı hissediyorsunuz ben ekran kartına bakacak şekilde takmış olmama rağmen
  • Tamamına talibim satılmadıysa ...
  • Satıldı hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.