Bildirim
Akasa Genesis 600w nasıl bir kasadır ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
rahat yeter -
up -
Eger ileriye yonelik olmayacaksa 450W psu lu modelde secilebilir. -
İleriye dönük olarak alıyorum.Teknospetten sipariş verdim. Pazartesi siparişi hazırlamaya başlarlar.Çarşamba gibi elimde olur inşallah. Ancak psu kaliteli mi değilse geri verebilirim. Aerocool VX-E Pro 600W alabilirim kendimi zorlarsam -
quote:
Orijinalden alıntı: Sea Knight
İleriye dönük olarak alıyorum.Teknospetten sipariş verdim. Pazartesi siparişi hazırlamaya başlarlar.Çarşamba gibi elimde olur inşallah. Ancak psu kaliteli mi değilse geri verebilirim. Aerocool VX-E Pro 600W alabilirim kendimi zorlarsam
butce nedir ? -
200 civarı ama 10-20 artabilir -
İleriye dönük düşünüyorsan bu tırt kasa güç kaynaklarına bakmayacaksın. Sistemin çalışır çalışmasına ama o PSU 600W olduğundan değil senin sistem en çok 300W çekeceğinden. o paraya 600W PSU + kasa olmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X