Şimdi Ara

Akamanah Görevleri ve zuriche

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu silahların görevi olması gerekiyor bilgisi olan varmı acaba ?

• Gorevi yok diye biliyorum herhangi bi mobdan rasgele dusuor sansına kalmıs oda nerde ve nasıl dusecegi hakkında bilgi sahibi deilim...
  • Genelde primival island da ve toi de dusuyor diye biliyorum dusmesi en yüksek ihtimalli yerler buralar ama başka yerlerdede düşebiliyor küçük bir şans...
  • nerede düşüceği belli olmuyor ama bildiniz üzre düştüğü belli oluyor haritadan yardım alabilirsin ve bulursan kralsın
  • Genelde serverden swye degisio. genelde 20000 mobda bir dusuo. yani git toide kas 70 lwlde veya git 20lwlde executionda kas ayni sey ayrıca bldiim kadaryla gorevi yok
  • bu silahı alınca bi boss kesmek gerekiyor bu iki silahta lanetli silahlar hp cp defans fırlıyor bi amacı var bu silahların mob kesmek için adam kesmek için değil sadece ... off siteden araştırıyım ben en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aguadecoco

bu silahı alınca bi boss kesmek gerekiyor bu iki silahta lanetli silahlar hp cp defans fırlıyor bi amacı var bu silahların mob kesmek için adam kesmek için değil sadece ... off siteden araştırıyım ben en iyisi

Kılıçlar lanetli. Aldığında bu lanet sana geçiyor. Amaçları boss, mob kesmek değil player kesmek. Hatta ne kadar çok PK olursan o kadar güçleniyor. Ben denediğimde 50 PKya kadar sürekli güçlendim fakat sonrasında sabit kaldı. Her 5 PKda bir önemli miktarda P.atk, Atk. Speed, Speed, CP artısı oluyor. Fakat daha çok offical serverlar için uygun. Çünkü değişiklik yapılmışsa yüksek itemli ve rateli serverlarda adam kesemiyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

quote:

Orijinalden alıntı: aguadecoco

bu silahı alınca bi boss kesmek gerekiyor bu iki silahta lanetli silahlar hp cp defans fırlıyor bi amacı var bu silahların mob kesmek için adam kesmek için değil sadece ... off siteden araştırıyım ben en iyisi

Kılıçlar lanetli. Aldığında bu lanet sana geçiyor. Amaçları boss, mob kesmek değil player kesmek. Hatta ne kadar çok PK olursan o kadar güçleniyor. Ben denediğimde 50 PKya kadar sürekli güçlendim fakat sonrasında sabit kaldı. Her 5 PKda bir önemli miktarda P.atk, Atk. Speed, Speed, CP artısı oluyor. Fakat daha çok offical serverlar için uygun. Çünkü değişiklik yapılmışsa yüksek itemli ve rateli serverlarda adam kesemiyorsun.

Katılıyorum

• birde % 100 emin olmamakla birlikte godard dolaylarinda zariche ile dolasirsan Gordon rb spawn olup sana daliyor
  • Aslında bu silahlar çok önemli silahlar fakat her swde pk killer falan filan oluyor itemler +25 +30 oluyor ve buda zariche ve akamanah silahlarının özelliklerini arka planda bırakıyor..

Goddarda Rb spawn olma işi güzelmiş.. Clanla beklicen öyle goddardın etrafında Rb gelince alcan 3-4 frenzyli adamı kescen rb yi :)
  • offical serverda o silahlari alinca sadece silah gelmio bide tipin de deişio yani garip bi canavara dönüşüyorsun. bu silah lar her yerden dusebilir düşme yüzdesi her yerde ayni. zariche olan adami kesince silah yere düşer veya tamamen yok olur. ama dmg leri yuksektir ve 50k gibi cp olur. ( yanlış hatırlamiosam) hp sabit kalir fakat def artişi olur. sni anca lethalle keserler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

offical serverda o silahlari alinca sadece silah gelmio bide tipin de deişio yani garip bi canavara dönüşüyorsun. bu silah lar her yerden dusebilir düşme yüzdesi her yerde ayni. zariche olan adami kesince silah yere düşer veya tamamen yok olur. ama dmg leri yuksektir ve 50k gibi cp olur. ( yanlış hatırlamiosam) hp sabit kalir fakat def artişi olur. sni anca lethalle keserler :)

benim bildiğim silah ilk ölüşünde yere düşüyor.onu alan kişi ölünce yere düşmeden direk kayboluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 17 Temmuz 2010; 19:36:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

offical serverda o silahlari alinca sadece silah gelmio bide tipin de deişio yani garip bi canavara dönüşüyorsun. bu silah lar her yerden dusebilir düşme yüzdesi her yerde ayni. zariche olan adami kesince silah yere düşer veya tamamen yok olur. ama dmg leri yuksektir ve 50k gibi cp olur. ( yanlış hatırlamiosam) hp sabit kalir fakat def artişi olur. sni anca lethalle keserler :)

Tipi değişiyor ve Nickide yazmıyor.. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.