Şimdi Ara

Akaliyi counterlayan şampiyonlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mundo Mundo

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

Graves akaliyi çok zorluyor. CCler de birebirde ise yaramıyor, W atıyor gorunmezken stun yiyor bi ise yaramıyor. Graves tavsiyemdir bu konuda.

W Stun?

Ne stunu

Örneğin taric akaliye stun attıgında stun gelirken akali W açarsa stun'ı görünmezken yiyor, snare vb. skiller için de aynı şey geçerli.

Brand de akaliyi zorlayabilecek champlerden, az da olsa. AoE ile w skillini az da olsa etkisiz kılıyor.
  • Akali'ye karşı skill shot champion lazım. Ama brand gibi değil bence. Ezreal gibi olabilir (AP). Yada Malzahar olabilir Akali sadece w skilinden ibaret bence. W skili olmasaydı uselessten farkı kalmazdı.

Don't let them fool you, or even try to school you. Don't let them change you.
  • Lee Sin,Ryze.
  • akaliye karşı nasıl zorlanıyorsunuz ya?anca q su var onda da ilk vuruşu atsa bile auto attack izin vermeyeceksiniz buffın süresi geçtikten sonra istediğini yap.Ayrıca akaliye karşı en etkilisi renektondur çünkü 50 fury nin üstünde e+q vurunca ki q skili radiusu baya geniş görünmez olsa bile dmg vuruyor +200 heal veriyor bedava,o daha çok zarar görmüş oluyor.

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Son 10 gündür her oyunda görüyorum çıldırdım artık. Böyle zorlamazdı ne oldu bu Akali'ye.

Don't let them fool you, or even try to school you. Don't let them change you.
  • quote:

quote:

quote:

Graves akaliyi çok zorluyor. CCler de birebirde ise yaramıyor, W atıyor gorunmezken stun yiyor bi ise yaramıyor. Graves tavsiyemdir bu konuda.

W Stun?

Ne stunu

Örneğin taric akaliye stun attıgında stun gelirken akali W açarsa stun'ı görünmezken yiyor, snare vb. skiller için de aynı şey geçerli.

Brand de akaliyi zorlayabilecek champlerden, az da olsa. AoE ile w skillini az da olsa etkisiz kılıyor.

Yok ben anlam kargaşası yaşamışım, Graves'in W skilli stun atıyo dedin sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

akaliye karşı nasıl zorlanıyorsunuz ya?anca q su var onda da ilk vuruşu atsa bile auto attack izin vermeyeceksiniz buffın süresi geçtikten sonra istediğini yap.Ayrıca akaliye karşı en etkilisi renektondur çünkü 50 fury nin üstünde e+q vurunca ki q skili radiusu baya geniş görünmez olsa bile dmg vuruyor +200 heal veriyor bedava,o daha çok zarar görmüş oluyor.

q markı geçmeden bi daha açılıyo belirteyim

akaliye karşı nasıl zorlanıyorsunuz ya?anca q su var onda da ilk vuruşu atsa bile auto attack izin vermeyeceksiniz buffın süresi geçtikten sonra istediğini yap.Ayrıca akaliye karşı en etkilisi renektondur çünkü 50 fury nin üstünde e+q vurunca ki q skili radiusu baya geniş görünmez olsa bile dmg vuruyor +200 heal veriyor bedava,o daha çok zarar görmüş oluyor.

Q atıp w'nin slowu ile auto attack çok rahat yapılır, hele ulti açınca hiç zorluk çekilmez. Q'nun mark'ı bitince de bi daha atarsın, energy de anında doluyor, sınırsız harras
    PSN : BugdayKurdu
  • quote:

quote:

W Stun?

Ne stunu

w yu attiktan sonra stun yese de bi ise yaramiyo yedigi stun demek istemis
    League Of Legends TR server ID : Gravidius / Diamond 5---BattleTag : Gravidius#2168---Steam ID :✪ Gravidius™
  • quote:

Orijinalden alıntı: p1r4t3s

"akali ile teke tek atmam fakat garen isem onu keserim" bu repliği hatırlamak lazım

onu benmi demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 28 Ekim 2011; 15:35:49 >

YouTube--erdemfb12 Channel
    Uyan Blog
    Not:Tryndamere'la teke teke çıkmam ama Garen isem onu keserim!!!!!
  • Jax.Başlarda belki kolay alamayabilirsin ama 3. itemini çıktığında oyunu domine ediyorsun.(eğer çok geç çıkmazsan)Geçen bir oyunda item yapmış bir Akali ve biraz ezik bir tf ile yarı canda fln karşılaştık.Akali'nin canını indirdim invis bastı TF'yi aldım canım çok azken Akalide tekrar vurdu ama Hextech'in lifesteal'ı olduğu için aldım.Akali ile daha önce karşılıklı laf atmıştık birbirimize arkadaşım yetiştiği halde killi almam için bıraktı bana.

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Birileri feed lemisse Alistarla bile alabiliyorum. Akali hizdan kazaniyor. Aslinda zayif bir yapisi var ve basit bir focusda eriyebilir. Herhangi bir CC olan caster Akaliyi durdurur. Sadece zamanlama cok onemli. Ward lar Akalinin ganklari icin guzel bir defans olur ona keza, teamfightlarda akaliden korunmak icin dikkatli oynayip ozellikle Stun olan CC larinizi Akaliye saklayin.
    Illaki W ile kurtulacaktir demeyin cunku uzun bir CD a sahip bu skill o yuzden ilk saldirinizi W kullanmasini saglmak amaciyla yapin. Yani feed olun ama olmeyin. Daha sonra o size focuslanacaktir. Guzel bir stunun ardindan arkadasdaki 300 goldunuzu cebinize koyun. Akaliye karsi ya full pasif yada full agresif oynamalisiniz. Yoksa kacarsaniz kovalar, kovalarsada yakalar sizi.

iyi de cc / focus / exhaust ile durdurulmayan champion yok zaten. bu tavsiye bayaa bi basit ve yardimci oldugu da soylenemez. akali survivali en yuksek champion bana kalirsa, her sekilde hayatta kalabiliyor kaldi ki pasifi ve hextech ile 1 vs 1 de kolay kolay eriyecek bir champion degil, burst u var, bu burstten gelen heal var, cok gordum 300 400 hp si kalan akalilerin double kill alip ace yaptigini. heronun kendisi sorunlu bence. lee sin counterlayabilir dogru, ancak oyle her lee sin de her akaliyi counterlayamaz. pastanin en buyuk dilimini oyunculuk kapiyor. w si hem slow hem stealth veriyor, akaliyi akaliy apan skill evet ama heronun kendisi burst, sen kizcagiz stealthta iken pembe wardi koydun mu oraya bitmiyor hersey, kesebilecek misin bi de o onemli. velhasil, akaliyi counterlayan sampiyondan ziyade, akaliyi counterlayan en saglam seyi soyleyeyim, resist. bir fon ile akaliyi cok rahat counterlayabilirsiniz. her teamfightta triple double kill alan akalilere rast geliyorsaniz, deneyin bunu da bi zahmet.
    akali squishy dir ama pasifi sayesinde cok uzun sure direnebilir, soylenebilecek en garanti sey ise akaliyi nami diger burst bir championu counterlamak icin resist kullanin, ayrica garen akaliyi counterlayamayabilir her zaman, bana kalirsa hic counterlayamaz iyi bir akaliyi.

• quote:

Anca q'su var? Ve sen +200 heal mi yapıyorsun tek seferde. Tek heroya karşı o +200ü yapman için +1,000 fln vurman lazım.YAda neyse nerden başlayacağımı bilmedim.Buff'ın süresi demişsin heralde akalinin ilk skillinden bahsediyorsun.Onun cd'si 3saniye (9 lv için) targetın üstünde ise 6 saniye kalıyor.Yani geçmesini beklemek diye bir mentalite olamaz.

• öncelikle akaliyi lanede durduracak champ ap olmalı veya range olmalı melee champ bir şey yapamaz q + bi hit vurduğunda %30-40 canın gider ha rangeyse q yu vursada sana yetişip 1 hit vuramadığı surece sorunsuz ama 6 lwl de işler değişiyor hiç bir range vayne dışında pek bi vs lik durumu kalmıyor hele ultiyi 3 stack yapmışssa ölmemen mucize stun bile atsan tekrar yetişebilmesi kötu
    bunun dışında kassadin fidd malz annie bu tarz champlar çok rahat durdurabiliyor önemli olan stuna koymak değil stundan sonra hemen gebertmek yoksa asheyle ulti vur 1-2 saniye stun da kalsa ne olur yine bi ulti tak yakalayıp öldurur bunun dışında alistar durduramaz akaliyi nedeni akalinin ana hedefinde genelde ad carry ler olur bunlarda genelde arka tarafta durur alistar sa önlerde durmalı akali ultiyi attıp carry ye ulaştıktan sonra 10000 alistar olsa boştur yada ad carry alistarın gıç..dan çıkmayacak :)))

AMD 64 X2 4800+ 2.5GHZ -- BIOSTAR TF560-A2 NF560-A2 DDR2 -- adata 2x1 gb 800 mhz soğutuculu --
    palit gts 450 sonic 1 gb -- 320 gb hdd 16 mb --
    21.6 inch samsun 223bw
  • Cho' Gath, na-na-na-naa...

Orijinalden alıntı: -Illuminati-

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Birileri feed lemisse Alistarla bile alabiliyorum. Akali hizdan kazaniyor. Aslinda zayif bir yapisi var ve basit bir focusda eriyebilir. Herhangi bir CC olan caster Akaliyi durdurur. Sadece zamanlama cok onemli. Ward lar Akalinin ganklari icin guzel bir defans olur ona keza, teamfightlarda akaliden korunmak icin dikkatli oynayip ozellikle Stun olan CC larinizi Akaliye saklayin.
    Illaki W ile kurtulacaktir demeyin cunku uzun bir CD a sahip bu skill o yuzden ilk saldirinizi W kullanmasini saglmak amaciyla yapin. Yani feed olun ama olmeyin. Daha sonra o size focuslanacaktir. Guzel bir stunun ardindan arkadasdaki 300 goldunuzu cebinize koyun. Akaliye karsi ya full pasif yada full agresif oynamalisiniz. Yoksa kacarsaniz kovalar, kovalarsada yakalar sizi.

iyi de cc / focus / exhaust ile durdurulmayan champion yok zaten. bu tavsiye bayaa bi basit ve yardimci oldugu da soylenemez. akali survivali en yuksek champion bana kalirsa, her sekilde hayatta kalabiliyor kaldi ki pasifi ve hextech ile 1 vs 1 de kolay kolay eriyecek bir champion degil, burst u var, bu burstten gelen heal var, cok gordum 300 400 hp si kalan akalilerin double kill alip ace yaptigini. heronun kendisi sorunlu bence. lee sin counterlayabilir dogru, ancak oyle her lee sin de her akaliyi counterlayamaz. pastanin en buyuk dilimini oyunculuk kapiyor. w si hem slow hem stealth veriyor, akaliyi akaliy apan skill evet ama heronun kendisi burst, sen kizcagiz stealthta iken pembe wardi koydun mu oraya bitmiyor hersey, kesebilecek misin bi de o onemli. velhasil, akaliyi counterlayan sampiyondan ziyade, akaliyi counterlayan en saglam seyi soyleyeyim, resist. bir fon ile akaliyi cok rahat counterlayabilirsiniz. her teamfightta triple double kill alan akalilere rast geliyorsaniz, deneyin bunu da bi zahmet.
    akali squishy dir ama pasifi sayesinde cok uzun sure direnebilir, soylenebilecek en garanti sey ise akaliyi nami diger burst bir championu counterlamak icin resist kullanin, ayrica garen akaliyi counterlayamayabilir her zaman, bana kalirsa hic counterlayamaz iyi bir akaliyi.

Zaten genel anlamda oyun budur. Taktik isi. Sirf akaliye karsi degil herkeze karsi isler bu taktik. Dediklerinde haklisin ama her heroyada FON gitmez. Mesela Rabadon cikmamis bir caster in FON ile isi olmaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.