Şimdi Ara

Akali Build - Spell Vamp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Akali Build - Spell Vamp
    Passive : Twin Disciplines

20 AP'ye ulaştıktan sonra Akali'nin basic attackıyla beraber birde %10 magic damage vurur.Her 5 ap'le beraber bu magic damage %1 artar.

10 Bonus AD'ye ulaştıktan sonra Akali %10 spell vamp kazanır.Her 5 bonus AD'le %1 artar.

Akali Build - Spell Vamp
    Q : Mark of the Assasin

Akali bıçaklarından birini fırlatarak rakibimize 50/75/100/125/150 (+0.4)(Magic Damage) hasar verir ve üstünde 6 saniye boyunca bir mark bırakır.6 saniye içerisinde mark rakibimizin üstündeyken basic attack yaparsak 50/75/100/125/150 (+0.4)(Magic Damage) vurur ve 20/25/30/35/40 Energy geri kazanır.

Cost: 60/60/60/60/60 Energy
    Range: 600
    Cooldown: 6 / 5.5 / 5 / 4.5 / 4 seconds

Akali Build - Spell Vamp
    W: Twilight Shroud

Akali bir alan açarak 8/8/8/8/8 saniye boyunca bu alanın içinde durduğu sürece stealth oluyor.Bu alanın içinde olduğu sürece Akali 10/20/30/40/50 Armor ve Magic Resist kazanıyor.Akali invis olduğu sırada Basic Attack,Summoner Spell yada herhangi bir skill kullanırsa kısa bir süreliğine stealth olmaz fakat 0.5 saniye içinde tekrar stealth olur.Eğer bir rakip bu alanın içindeyse 14/18/22/26/30% slowlanır.

Cost: 80/75/70/65/60 energy
    Range: 700
    Cooldown: 20 seconds

Akali Build - Spell Vamp
    E : Crescent Slash

Akali bıçaklarını çevirerek yakındaki rakiplerine 30/55/80/105/130(+0.6 per attack damage)(+0.3 per ability power)(Physical Damage) verir.

Cost : 60/60/60/60/60 Energy
    Range : 325
    Cooldown: 7 / 6 / 5 / 4 / 3 seconds

Akali Build - Spell Vamp
    R : Shadow Dance
    Akali rakibine hızlı bir şekilde saldırır ve 100/175/250 (+0.5 per ability power) hasar verir.Akali bu skillini Essence of Shadow ile kullanır.Akali en fazla 3 tane Essence of Shadow'a sahip olabilir ve her ultisini kullandığı zaman 1 tane kaybeder Akali her 25/20/15 saniyede bir Essence of Shadow daha kazanır ve Kill veya Assist aldığı zamanda bir tane daha kazanabilir.

Masteries

Akali Build - Spell Vamp

Skill Dağıtımı

Akali Build - Spell Vamp

Runes

Akali Build - Spell Vamp

Benim genel ap runelerim bunlar siz daha farklı bir şey düşünebilirsiniz ama bu runeler ile de güzel dmg vuruyor oyunun başlarında

İtem Build

Başlangıç:
     Akali Build - Spell Vamp
    ve
     Akali Build - Spell Vamp
    ile başlayın klasik başlangıç itemleridir

İlk base: İlk baseye gidişinizde
     Akali Build - Spell Vamp
    alın akali için gayet iyi bir itemdir gerek verdiği ap gerek spell vamp.

Early game:
     Akali Build - Spell Vamp
    'i
     Akali Build - Spell Vamp
    'e çevirdikten sonra
     Akali Build - Spell Vamp
    alınız. Ardından tekrar
     Akali Build - Spell Vamp
    alıp bu sefer
     Akali Build - Spell Vamp
    'e çevirin.

Devamı olarak: Eğer daha fazla damage istiyorsanız
     Akali Build - Spell Vamp
    +
     Akali Build - Spell Vamp
    alın ama karşı takımdan fazla damage yiyorsanız önce
     Akali Build - Spell Vamp
    çıkmanızı öneririm.

Final Build:
     Akali Build - Spell Vamp
     Akali Build - Spell Vamp
     Akali Build - Spell Vamp
     Akali Build - Spell Vamp
     Akali Build - Spell Vamp
     Akali Build - Spell Vamp

Oynayış

Bot + 3 potla başlayıp istediğiniz laneye gidin rakibi sürekli q ile harraslayıp minionlara son vuruşu yapmaya çalışın. ilk basenize gidince hextech revolver alın artık biraz daha güçlüsünüz.hextech revolveri, will of the ancients'e tamamladıktan sonra sorcerer's shoes alın. sonra tekrar hextech revolver alın ve bu sefer hextech gunblade'ye tamamlayın. itemlerden %40 pasifinizden ise %10 gibi bir spell vamp kazanıcaksınız buda size 1v1 lerde baya bir üstünlük sağlayacak.Biraz önce aldığım itemleri çıktıktan sonra eğer rakip size fazla vuruyorsa ryali'yi önce alabilirsiniz eğer yok ben hayvan gibi vurmak istiyorum derseniz rabadon + void staff çıkın. Zaten bu itemlerin tamamını çıkmadan rakip surrender çekmiş olur ^^

• Wota ile hextech spell vampleri stacklenmiyo diye biliyorum unique pasif olsugu icin, yanlis mi biliyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpesifikBrush -- 3 Mayıs 2012; 21:48:43 >

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

Wota ile hextech spell vampleri stacklenmiyo diye biliyorum unique pasif olsugu icin, yanlis mi biliyorum?

Hayır stackleniyor gayette güzel oluyor .

@NDS onlar benim kendi runeslerim zaten altına yazdım farklı tercihler yapabilirsiniz diye

Orijinalden alıntı: FlakeLorenz

quote:

Wota ile hextech spell vampleri stacklenmiyo diye biliyorum unique pasif olsugu icin, yanlis mi biliyorum?

@NDS onlar benim kendi runeslerim zaten altına yazdım farklı tercihler yapabilirsiniz diye

Hmm tamam. Ben 3 tane filan revolver cikmistim da stacklenmedigini 4.yu almadan anlamistim. :D sanirim ayni item olursa unique pasifler stacklenmiyor. Sagol. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: FlakeLorenz

quote:

Hmm tamam. Ben 3 tane filan revolver cikmistim da stacklenmedigini 4.yu almadan anlamistim. :D sanirim ayni item olursa unique pasifler stacklenmiyor. Sagol. :)

Evet sadece aynı itemlerde stacklenmiyor

• Lichbane yok garip ..
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • akali mainimdir.lichbane yoksa akali de yoktur. Rylai de öyle. Pure spell wampla da bi yere varılmaz yüklenmeye gerek yok. Ama eline sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • Void yerine lich bane alınır. Şu ana kadar hiç görmedim void staff alanı
    -Robert M. Pirsig
  • wota yerine lichbane yada trinity daha iyi olur

akali + Sheen = Best Killer :)

Orijinalden alıntı: Eleutherioss

Akaliye 2 core item vardır : Lich Bane ve Rylai . Gerisi kafana göre .

oyuna 2 pasif açik basla gerisi kafalarina göre paşa
    Tek rakibim kangal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy Ray

akali mainimdir.lichbane yoksa akali de yoktur. Rylai de öyle. Pure spell wampla da bi yere varılmaz yüklenmeye gerek yok. Ama eline sağlık

aman tanrım bay biggles
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.