Şimdi Ara

Akali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ranked game de akali hiç görmedim bir sebebi var mı gayet sağlam bi karakter bence neden rankedde oynanmıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73EC99CC3 -- 9 Mayıs 2012; 14:52:03 >
  • rahat counterlanır.(REE SINGAH, garen, riven vs.) genelde first pick için değil eğer zayıf birisini domine etmek istiyorsan da daha iyi championlar var soloq blind pickte rahat oynanır tabi ama yüksek eloda pek iyi bir seçim değil.

Orijinalden alıntı: ttunaa

anladım yani oynamasını bilen oynar...late gamede güçsüz kalıyo diye biliorum doğru mu?

dedıgım gıbı kırılgan ve cabuk engellenebılıyor akalı oynamayı bılmek lazım late game de onden calılara falan gıtmıyeceksın tf de karsı ad caryyı kesıp olursun normal bı player ısen ama akalı ıle baya oynamıs bılen bırı ad carry yı de keser olmeden de cıkar tf den.
  • arkadaşlara katılıyorum çok çabuk ölen bir herodur. ama ben oynardım ranked da. 6 lvl a kadar akali güçsüzdür.ks atman gerekir kasmak için buda takım arkadaşlarının işine gelmez pek. late gamede w sini iyi kullanıp takımı kendi üstüne çekmen gerekir. birde akaliyle ranked oynuyorsan takım arkadaşlarınla sesli görüşerek oynamanı tavsiye ederim akali koordineli bir takım ister, ayrıca hızlı olmak şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocarman -- 9 Mayıs 2012; 18:00:25 >
    Kha'yı midde kim counterleyebilr?
    13 yıl önce açıldı
    Zyra midde oynanır mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akali kullanmak biraz taktik ve doğru zamanlama ister beceremez isen feeder herşeyi doğru zamanda doğru yerde yaparsan So feed olursun. Ehliyetli ya da ehliyetsiz araba sürmekten pek farkı yok (örneğe dikiz). Birde bu champtan kaçmanın bir faydası yok durum kötü ise ölümüne dalacaksınız tabi Twilight Sh.'a yakalanmazsanız.

6 lvl'e kadar farm şart + 6 lvl'da 1v1 oyundaki champların %90'ını ezer geçer.

Orijinalden alıntı: Xinu

Akali kullanmak biraz taktik ve doğru zamanlama ister beceremez isen feeder herşeyi doğru zamanda doğru yerde yaparsan So feed olursun. Ehliyetli ya da ehliyetsiz araba sürmekten pek farkı yok (örneğe dikiz). Birde bu champtan kaçmanın bir faydası yok durum kötü ise ölümüne dalacaksınız tabi Twilight Sh.'a yakalanmazsanız.

6 lvl'e kadar farm şart + 6 lvl'da 1v1 oyundaki champların %90'ını ezer geçer.

• Karşıda stun silence ya da leesin gibi champ olmazsa alınabilir. Ama öylr bir takım karşına gelir mi tartışılır. Çok güçlü champ değil earlyde çok rahat out farm bırakabiliyorsun + kesebiliyorsun hemencecik.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.