Selamlar. İnternette gezerken hepsiburada.com'da bu ürünü gördüm. Google da arama yaptım Türkiyede hep aynı anfi var. Akai nin kendi sitesinde daha üst modellieri var Ama Türkiye'de yok. Sormak istediğim 5x50W + 50W SW ses gücü var. DTS Dolby Digital ve Prologic özellikleri mevcut. Bağlıyacağım cihazlar bir Uydu Receiver birde DVD hepsi bu. Fiyatı taksitli 330 YTL. Peşinen kabul ediyorum bir Yamaha 457 yada ne bileyim 357 değil belki ama çok mu kalitesizdir? Akainin çok iyi diye yorumları yapılan Ses sitemleri (5+1) hoparlör DVD birlikte olanları 35x5 + 50W SW güce sahip. Zaten evde öyle sesi sonuna kadar açma lüksüm yok. Yukarda abim, babam aşağıda ablam vs. zaten izin vermez düşük ses seviyesinde gerçekci berrak ses sunar mı bu cihaz? Bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim?
Aslında 357 almayı düşünüyordum ama bizim kıza oda takımı aldım onun taksitlerini ödüyorum 357 ise 580 YTL civarı nereyse 2 katı gibi epey bir süre ona dönemem sanırım.
Bu ürünü bilen yada dinlemiş olanlar fikirlerini sunarsa sevinirim. Saygılarımla.