Şimdi Ara

akademik isteğinin sonradan gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lisede hiç aklımda yoktu asla da üniversite okumam falan filan diyordum. Dersleri önemsemeyen kafayı futbolla sporla bozan birisiydim fakat son 2 sene içinde acayip derecede akademik alanda ilerlemek istiyorum. Lisans-Yüksek Lisans-Doktora vs. vs. yaşım 23 ne diyorsunuz çok mu geç kaldım yoksa ileride bunları yapmadığım için pişmanlık çekip üzülür müyüm?

• Hocam eğer hayaliniz varsa direkt başlayın. Kimin ne kadar yaşayacağı hiç belli olmuyor bu hayatta. Hiç öyle geç kaldım diye düşünmeyin

• dostum çevrendekilerin yaşına bakma. sen kendi hayatından sorumlusun. bir hayalin varsa otur çalış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaşayacağınız bir hayatınız var, kime göre neye göre geç? Geç kaldınız diyelim, böyle olunca hayatınızın geri kalanını istemediğiniz şeyler yaparak mı harcayacaksınız?

50 yaşında bile aynı soruyu sorsanız; siz çok geç demedikçe çok geç değildir derdim.

Şimdi motivasyon konuşması mode off yapalım. Önce bölüme girin, derslere girmeye başlayın, sonra karar verirsiniz gerçekten doktora falan isteyip istemediğinize. Türkiye'de akademi öyle çok güzel bir ortam değil, para da yok, bilim de yok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.