Bildirim
AK47 MAVİ LAMİNANT
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
güncel _____________________________ -
pahalı sticker? pahalı sticker dediğin en kötü 40-50 dolar olması lazım ki 1-2 anahtar değer katsın. Stickerların en az değer kattığı skin laminant ve kullanılmayan eski skinler oluyor. Market değeri 97tl olan bir item için oldukça yuksek bir rakam diye dusunuyorum _____________________________ -
97 tl lik silahın üzerinde 50 tl lik sticker var. tek bir tanesi 50 tl diğer 2 sini saymıyorum. şimdi sana şunu söyleyim; şimdi sen diyorsun ki 150 tl harcanmış bir silahı 60 tl ye sat. madem öyle dostum sen git stickersız al. madem senin gözünde stickerın değeri yoksa şu muhabbeti bile döndürmemizin amacı yok. _____________________________ -
Skini maksimum 80% ile satsan stickerden alacağın en fazla overpay 5-10%'dur. _____________________________ -
ibuypower cologne 14 holo olsaydı değer ekleyebilirdi ama şuan pek eklemez diye düşünüyorum. Zaten laminantın eski bir skin olduğu bir gerçek.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Günceldir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı