Şimdi Ara

Ak Partililerin BİM'i boykot etmesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
2
Favori
46.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
268 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: degobar

imalatta veya satışta ithal malı kullanıyorsa ve kurdan dolayı maliyeti artıyorsa zam kaçınılmaz olur. biz firma olarak ürünlerimize zam yapmadık, bir kaç senedir satışlarımızı direkt dolar olarak yapıyoruz. etikette dolar alış fiyatı belli, üzerine kazancımızı koyup dolar olarak satıyoruz...

Alıntıları Göster
    BİM de mercimeği pirinci kurufasulye yi yurt dışından alıyor.

Kendi urettirdigi kendi markalı ürünlerin girdi maliyeti de döviz artışından etkileniyor. Taşıma maliyeti artıyor.

Bimin haksiz koyduğu zamların hangi ürünler olduğunu açıklamaları gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi ''Beyin Bedava'' lafımız vardı onuda sayelerinde yokettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLF -- 7 Eylül 2018; 13:33:19 >
  • Piyasanın nasıl işlediğini anlamayan ahmaklar. Aldıkları altını piyasa fiyatı yükselince aynı fiyattan mı satacaklar acaba? Zam yapanı boykot etmek mantıklı ama gidip de boykot edeceğim diye daha yüksek fiyattan alışveriş yapacaklardır. Kaldı ki madem mümkün açıp bir dükkan siz gerçek fiyatından satın, işte fırsat.

Taptıkları liderleri iktidarı boyunca hızla yükselen bireysel ve kurumsal borçlanma sonucu ortaya çıkan alım gücünü refah diye satıp, borçlanma kapasitesinin sınırlarına gelince "dış güçler" martavalına geçer de bunu yerler. Çünkü dış güçler sadece akp iktidarında vardı. Amerikanın kazığı ayrıca etkilemiştir ona şüphe yok tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: qedo

Bu mesaj silindi.
    kurulduğundan bu yana akp ye verdim oyumu .

senin yazından nasıl biri olduğun belli

senın gibi düşünenleremi teslim edelim ülkeyi.

uslubundaki terbiyesizlik had safhada hiç mi aile terbiyesi almadın.

ilk önce eğitim al öyle yaz.
  • murat425 kullanıcısına yanıt
    Bakkallar super zengin değil mi bu sayede?

• BİM en düşük satış zinciri birde bakalım protesto edip nereye gidecekler ha iktidar yanlısıdır BİM aynı zamanda oda işin daha komik tarafı.
  • Market lobisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Ben de kuyumculardan şikayetçiyim. Altın aldığımda en son gramı 133 liraydı. Şimdi fırsatçılık yapıp gramını 254 lira yapmış insafsızlar. ÖTV yok diye, üzerine biraz daha ekleyip pırlantaya yönelicek mecburen insanlarımız.
    Etten sıkılan vatandaş balığa yönelmişti. Altından da sıkılıp pırlantaya yönelir bence vatandalışımız dediğin doğru.
  • Protesto etmekte haklılar bence migros bile bimden daha ucuz şuan migrosta tukaş salça 5.5 tl bimde yurdum salça 6.5 tl.
    Domatesi biz üretiyoruz sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 7 Eylül 2018; 14:54:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BDFFB04D

kurulduğundan bu yana akp ye verdim oyumu .

senin yazından nasıl biri olduğun belli

senın gibi düşünenleremi teslim edelim ülkeyi.

uslubundaki terbiyesizlik had safhada hiç mi aile terbiyesi almadın.

ilk önce eğitim al öyle yaz.

Alıntıları Göster
    En azından yazan arkadaş hırsız değil, yetim hakkı yemiyor, senin benim vergimle her gördüğü yere kendi rahatı için saraylar yaptırmıyor, halkın yüzde 80'i açlık sınırının altında kazanırken kendisi smooohtie'lerle suşi'lerle pişmiş pişmiş poz vermiyor, sonradan görmeler gibi cuma namazına 100 küsr araçla gitmiyor, bir yüzükle siyasete girip başka geliri olmadan açıklayamadığı ve beyan edemediği milyon dolarları yok.
    Yazan arkadaş sadece ülkeye yapışmış kansere tepkisini göstermiş, bir sorun yok bence.
    Ayıptır; doğru söyleyene değil, ülkenin anasını belleyip yüzde 80'nini kuru ekmek soğana muhtaç eden şizofrenlere olsun sözünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERG81 -- 7 Eylül 2018; 15:11:31 >

• Sen gözlerinin önünde ülke batarken, ağzın açlıktan kokmaya başlarken terbiyeli olmaya devam edebilirsin.
  • Zaten yahudi Cüneyt zapsu ve avaneler in bu firmalar ve akpartinin

https://odatv.com/peki-bim-ve-a101in-gercek-sahipleri-kim-0311171200_m.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fedocu kasiyerler bilerek fiyat arttırımı yapmış desek bunlar gider döverler elemanları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Ben de kuyumculardan şikayetçiyim. Altın aldığımda en son gramı 133 liraydı. Şimdi fırsatçılık yapıp gramını 254 lira yapmış insafsızlar. ÖTV yok diye, üzerine biraz daha ekleyip pırlantaya yönelicek mecburen insanlarımız.
    Ben de aynısını dedim. Vermedikleri gibi sopayla kovaladılar
  • Akmarket alışveriçilerinin BİM marketi protesto etmesi de epey ironik olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

2,25 ve 2,75e aynı diyorsan aynı sayalım. Migrostaki 2 sütün farkına BİM'de 2 süt ve 1 ekmek alıyorsun. Sen, ben belki bu farkı önemsemeyecek seviyede kazanıyor olabiliriz ama asgari ücretli için bu hesaplar önemli. Süt sadece bir örnekti. Abur cubur, kırtasiye, züccaciye, temizlik ürünlerinde de çok fark var. Bim'deki plastik kapların, kırtasiyenin ve bilinmemiş markalı çikolataların, temizlik ürünlerinin bir yerde karşılığı yok. Okul için ucuza ayakkabı ve önlük bile var. İlla açıklamak zorunda kalıyoruz şurada ağız tadıyla bir şey söylenmiyor
    Ne 2,25'i?
    Bim tam yağlı sütü 2,75. Migros süt 2,75. Sen yarım yağlı sütle tam yağlı olanı karşılaştırıp bim ucuz mu diyeceksin?
    Migrosta 2 süt farkı derken kendi ürünü ucuzken marka olanlar pahalı olacak tabi.
    Peki bimde bim üretimi olmayan başka bir süt var mı? Yok.
    Abur cubur dediklerin ya markaların gramaj düşürülmüşü ya da kendi üretimi olanlar.
    Markasız ürünleri ucuza satmak ve satın almak marifet değil. Bim markalı ürünlerde ucuz olsun o zaman dersin bim ucuz.
    Ne zaman gördün ariel deterjan veya omonun bimde ucuza satıldığını?
    Buono çikolatasını migros çikolatayla aynı paraya almak birşey değil. İkisi de adi mal.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Bim'de dost süt 2,25, Migrosta migros süt 2,75 ne dediğini anlamadım ne yarım yağlısı?
    Migrosa girdiğinde markasız çikolata bulamazsın bu durumda marka almak zorunda kalırsın, ama marka almaya bütçen yetmiyosa ve çikolata yemek istiyorsan bim'den alırsın. Basit bir şey söylüyorum bimdeki markalı ile migrostaki markalıyı karşılaştırmıyorum. Konuyu çarpıtıyorsun sen şuan haklı çıkmak için.

Herkesin marka almaya gücü yetmiyor. 50 liraya ariel alacağına 30 liraya X deterjanı alıyorlar atıyorum çünkü adamın deterjana ayırdığı bütçe 30 lira. Ya çamaşır yıkamayacak ya da kötü de olsa X deterjanını kullanıp yıkayacak. Marifet diyen yok zaten, insanlar böyle geçiniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 7 Eylül 2018; 17:47:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLGz

Bim'de dost süt 2,25, Migrosta migros süt 2,75 ne dediğini anlamadım ne yarım yağlısı?
    Migrosa girdiğinde markasız çikolata bulamazsın bu durumda marka almak zorunda kalırsın, ama marka almaya bütçen yetmiyosa ve çikolata yemek istiyorsan bim'den alırsın. Basit bir şey söylüyorum bimdeki markalı ile migrostaki markalıyı karşılaştırmıyorum. Konuyu çarpıtıyorsun sen şuan haklı çıkmak için.

Herkesin marka almaya gücü yetmiyor. 50 liraya ariel alacağına 30 liraya X deterjanı alıyorlar atıyorum çünkü adamın deterjana ayırdığı bütçe 30 lira. Ya çamaşır yıkamayacak ya da kötü de olsa X deterjanını kullanıp yıkayacak. Marifet diyen yok zaten, insanlar böyle geçiniyor.
    Daha yeni aldım 2,75 bim sütü. Tam yağlı süt 2,75 lira bunda anlaşılmayacak ne var? Mavi kutu bu para gidip kırmızısını alırsan yarım yağlı olur o daha ucuz. Yarım yağlıyı kıyaslayacaksan migrostaki yarım yağlıyla aynı para. Birisini ak gıda diğerini tat firması üretir.
    Sonra bim günlük süt 2,5 liraydı çat diye 3,25 oldu.
    Sen basit birşey söylemiyorsun marka üretimle marketin kendi ürününü kıyaslayıp bim ucuz diyorsun. Migros marka çikolata bim çikolatasıyla aynı para. Migrosta migros marka çikolata varken ben neyi çarpıtmışım?
    Herkesin parası yoksa o zaman migrostan migrosmatik alır bimdeki ucuz denen deterjanın muadilidir. Bimin pek bir özelliği yok. Yıllardır gittiğim market ve bir özelliği kalmadı.
    Ayrıca migros bazen indirim yapar alo, persili ve bingoyu ucuza alırsın. Hani bim niye yapamıyor? Anca peros deterjanı bulursun ucuza. Sen hiç bimden 60 liralık alışveriş yapıp çaykur filiz çayı 29 lira yerine 10 liraya alabildin mi? Bu migrosta ara sıra oluyor.

• Bimden 2 güne bir almış olduğum dost günlük süt 2.50 den 3.35 tl ye yükseldi. 3/1 fiyatından fazla zam bindirdiler. Arkadaşlar mevzu o market bu market mevzusu değil. Asıl mevzu ükenin mali durumu ve fırsatçılık yapanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ERG81 E kullanıcısına yanıt
    Yalnız yerli oto bitmedi ve yerli otonun motoru geliştirilirken cadillac bls nin şasesinde denenecek ve yerli tasarım yapılacak bunu tübitak söyledi not:akp yi savunmuyorum ama bitmemiş bir projeye hemen bir şey söyleme bitmiş olsa anlardik hocam cadillac bls olup olmadığını

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.