Şimdi Ara

Ak partililer ampule basıyormuş CHP'liler ise 6 oka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mühür siyah resim siyah bazen boş sanılıp geçersiz sayılmış. Ha sayı olarak çok çok az ama en çok geçersiz iken geçerli sayılan oy bunlar deniyor. Karanlıkta gözden kaçmış.

Ciddi ciddi ampule bas demişler adamlarda basmış.

6 oka bas demişler basmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 7 Nisan 2019; 10:5:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla karbonhidrat beyini spongios hale getiriyor.
    Hep bu yüzden bunlar.
  • Sirf bu yüzden Türk partiyi secime sokmadilar. Logosu ampüle benziyordu. 200 bin oy almıştı

• ampul kadar beyni yok bunların.

Bi dakka lan

AMPULDA BEYİN YOK...

• Siyasi tercihlerinden ötürü insanlarla alay etmeyi ne zaman bırakacaksınız?

Belli ki sadece ampule basmamışlar...Dokunmuş birilerine.

Hdpnin destegiyle Iki tane belediye aldınız diye zafer ilan ediyorsunuz da, bu ekonomiye rağmen Ak Parti %50 üzerinde oy aldı farkında değilsiniz...

• senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: senneanlarsindumbelek

Siyasi tercihlerinden ötürü insanlarla alay etmeyi ne zaman bırakacaksınız?

Hdpnin destegiyle Iki tane belediye aldınız diye zafer ilan ediyorsunuz da, bu ekonomiye rağmen Ak Parti %50 üzerinde oy aldı farkında değilsiniz...
    Siyasi tercihlerinden ötürü alay etmiyoruz. Alay edilecek zekaya sahip oldukları için belli bir partiye oy veriyorlar. Farkı anlayabildin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    O zaman insanların zekalarıyla da alay etme.Kimse doğarken ne rengini,ne ırkını, ne aklını seçemiyor.Gonul isterdi ki herkes senin kadar zeki olsun da Allah da bizi böyle imtihan ediyor ne yaparsın...

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Kürtler de verdi,hdpliler de verdi.Hdp açık destek çağrısı yaptı.
    Şuraya bir Türk tanımı içeren video koyayım belki bir dahaki sefere de Türk oylarına talip olursunuz.

Ciyaklayacak bir durumumuz yok kardeş,siz konuşunca devrim oluyor,biz konusunca cıyaklama oluyor.Nickimi ozellikle sectim senin gibi her mesaja cevap veren tatli su muhalifi gorsun önce diye

Ben de son olarak tüm kürtler hdpli değildir.Ama hdpliler bu secimde Chpyi desteklemistir,ozellikle Istanbulu Chpnin kazanmasinda en büyük katkı Hdplilerindir diyorum.

• quote:

Ekonomiye rağmen yüzde 50 üzerinde oy alması, zaten seçmeninin ampule basması durumunu açıklayan bir durum.

• senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Bunun akılla ilgisi yok eğitimle ilgisi var. Cehalet doğuştan gelen bir sorun değildir, eğitim ile cehalet giderilir. akp lilerin büyük kısmı cahil diye boşuna söylemiyoruz.
    Pkkli terörist cenazelerine katılanlardan öğrenin Türklüğü ne diyeyim.Veya twitterdan ovguler yagdiran sayin chp il baskanindan ogrenin.
    Bakin Istanbulda sayın Imamoğlu seçim akşamı konuşma yaparken yanında aşağıda videosunu atacağım Il Başkanı Canan Kaftancıoğlu bulunuyordu.Biraz taniyalim,sonuna kadar izleyin.

Koskoca Atatürkün partisi Cumhuriyet Halk Partisi başka bir Il Başkanı bulamamış miydi?Istanbul gibi bir yerin parti Il baskanindan soz ediyorum.Bu da tesadüf heralde.

Samimî olalım dürüst olalim.Chp örtülü olarak bir şekilde Hdp ile seçim ittifakı yaptı.Karsiliginda tavizler verildi,verilecektir de.Nasil ki Ak parti Mhp ittifakinda YÖK Başkanı ülkücü birisi atandiysa aynı sekilde ittifakın gerekleri yapılacaktır.Ben Kaftancioglunu bu anlamda özellikle Chpnin seçtiğini şahsen düşünüyorum.

Umarım yanılırım.
    Umarım Chp-Hdp ile asla örtülü de olsa ittifak yapmamıştır.

• quote:

Ampule basma ile %50 üzeri oy alma arasında yüksek bir korelasyon var. Senin Binalide hdp oylarına talipti,bak yeterice alamamış. Keşke elinde çiçekle falan gitseydi hatta biraz doğudan adam getirselerdi.EEEee yanlış hesap yapmışlar, az oy çalmışlar, yetmedi, şimdi nasıl kurtarırızın peşindeler.
  • Yalnız ak parti seçmenine laf ediyorsunuz da CHP 'de de sayı daha az olsada durum aynı.

Sadece amblem dolayısıyla anlamak daha kolay.

Bu arada başlığı açan benim hiç aşağılama niyeti ile de açmadım.

Ak parti' nin her 25000 oyundan biri CHP 'nin 55.000 oyundan biri bu yüzden hatalı olarak geçersiz sayılmış.

Önce Türk'ün T'sini büyük harfle yaz sonra ahkam kes.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.