Şimdi Ara

Ak Parti'ye oy vermemek için sebepler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En başta geldiği yıllarda Tayyip Erdoğan'ı çok severdim, hiç bir mitingini kaçırmazdım. Sabahın 7 sinde gider miting alanında polislerle beraber beklerdim. Ta ki zıvanadan çıkıncaya kadar durum. Atatürk'çüyüm, ailem selanik göçmeni. Baktım ki tayyip ağa saçmalamaya başladı, soğutmaya başladı kendisinden. 2007 yılı itibariyle tamamen soğudum. Atatürk'ün şu an yaşayan tek eseri Cumhuriyet olduğundan dolayı düşüncelerimden sonra CHP ye katıldım.

Ak Parti'ye oy vermemeniz için kendime özgü gerekçeleri söylemeyi doğru buluyorum.

Oy verirseniz, hdpliler aşağıda kalır ve başkanlık sistemi gelir. Başkanlık sisteminde sadece onun seçeceği yeni kişi başkan olabilir oylama sonucu. Tek aday ve oylama siz düşünün.

Oy verirseniz, telefonda bu milletin a koyacağız diyen bir iş adamıyla olan konuşma kayıtlarına karşın kendinize bu küfürü yedirmiş olacaksınız.

Oy verirseniz, Başkanlık sistemi için uğraşlar sonucu HDP ye yaranılabilmesi için, Öcalan denen 30 bin mehmetciğimizin katili şerefsiz afla dışarı çıkacak.

Oy verirseniz, daha güzel vergilerle hep bindirilmeye devam edecek.

Oy verirseniz asgari ücret hiç bir zaman 1000 lirayı doğru dürüst geçmeyecek.

Oy verirseniz, bu vatanın kurulması için savaşan Atalarınıza ihanet etmiş olacaksınız.

Hakkında bazı hoca denilen şaklabanların " Rüyamda gördüm, Hz. Muhammed oy vermenizi istiyor, Tayyip Erdoğan Allah'ın Yeryüzündeki Yüzü" " Allah'ın yeryüzündeki son gölgesi" " Karımı kıskanmayacağım tek erkek RTE'dir "

Bu gibi zavallı insan repliklerini bolca görmüş olacaksınız. Uyanın artık gençlik, AKP ile HDP her türlü koalisyon yapar.

CHP'ye de oy verin demiyorum, MHP'ye de. Fakat oy vermek bir vatan borcuysa, gönlünüze göre hangi parti esinlenirse AKP ve HDP harici saydığım diğer 2 partide size zıt geliyorsa gidin başka partilere oyunuzu kullanın.

Ama AKP ye verdiğiniz her oy, öteki tarafta bu yolsuzluklara oylarınızla aracı olduğunuz için Cenab-ı Hak tarafından sorulacaktır, bunu bilmenizi isterim.

Kesinlikle trolleme ihtiyacında bulunmuyorum, sadece içimden gelen sebeplerle neden oy vermemeniz gerektiğini anlattım. Dileyen olursa ahdı olsun, öteki dünyada hesaplaşalım.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 11 Temmuz 2021; 23:49:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

akp ye oy vermezsek pkk mecliste ...

Olumu goster, sitmaya razi et...
  • Bu millet bu adamın değerini bilmiyor tabiki hataları var fakat mevcut hükümet chp mhp denen partilerden kat kat iyidir,bu adamın yaptığı hizmeti hiç bir geçmiş hükümet yapmadı ne kadar nankör bir milletsiniz bu seçim herkes akp gidiyor diyor ama gitmiyor sadece hayal kuruyorlar diğer seçimler gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keljx kullanıcısına yanıt
    9 yiyip 1 hizmet yapti bu mudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Vermesen mecliste, versen apo dışarda. her türlüyü düşün
  • Ulan sanki pkk'yla muhalefet görüşüyordu 2 türlüde mecliste zaten.Akp tek başına gelirse başkanlık sistemi yani rejimi eyalet sistemiyle yine verecekler.Tayyibin amacı eyalet sistemi yapıp kürtlerin devlet kurmasına izin verecek sonuçta cumhuriyet rejiminde böyle birşey yok ancak başkanlık sisteminde uyuyor.Zemin hazırlayıp sonra ben suçum değil demek gibi.Hdp barajı geçsede geçmesede yine Türkiye zarar görecek şu ''Kürt açılımı''lafını çıkaran başımıza büyük bela getirdi.Artık gerçeği görün gerçek tektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

Ulan sanki pkk'yla muhalefet görüşüyordu 2 türlüde mecliste zaten.Akp tek başına gelirse başkanlık sistemi yani rejimi eyalet sistemiyle yine verecekler.Tayyibin amacı eyalet sistemi yapıp kürtlerin devlet kurmasına izin verecek sonuçta cumhuriyet rejiminde böyle birşey yok ancak başkanlık sisteminde uyuyor.Zemin hazırlayıp sonra ben suçum değil demek gibi.Hdp barajı geçsede geçmesede yine Türkiye zarar görecek şu ''Kürt açılımı''lafını çıkaran başımıza büyük bela getirdi.Artık gerçeği görün gerçek tektir.

peki başkanlık kürtlerin işine geliyorsa bdp niye kendini yoruyorki. twitterde bir sürü hewal ajansları seni başkan yaptırtmayacağız diyorki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soziologe

quote:

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 11 Temmuz 2021; 23:48:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frood

quote:

Orijinalden alıntı: Adoring

Ulan sanki pkk'yla muhalefet görüşüyordu 2 türlüde mecliste zaten.Akp tek başına gelirse başkanlık sistemi yani rejimi eyalet sistemiyle yine verecekler.Tayyibin amacı eyalet sistemi yapıp kürtlerin devlet kurmasına izin verecek sonuçta cumhuriyet rejiminde böyle birşey yok ancak başkanlık sisteminde uyuyor.Zemin hazırlayıp sonra ben suçum değil demek gibi.Hdp barajı geçsede geçmesede yine Türkiye zarar görecek şu ''Kürt açılımı''lafını çıkaran başımıza büyük bela getirdi.Artık gerçeği görün gerçek tektir.

peki başkanlık kürtlerin işine geliyorsa bdp niye kendini yoruyorki. twitterde bir sürü hewal ajansları seni başkan yaptırtmayacağız diyorki.

Onu bende düşündüm.İşin içinde kesinlikle bir ters köşe yada oyun var.Başkanlık sisteminde bütün yetkiler bir kişiye geçeceğinden tayyip kürtleri engelleyebileceğini düşünüyor olabilir.Şunu biliyorum yıllarca pkk lideri ile görüştükleri ortada ama daha birkaç seneye önceye kadar kabul etmediler ''terör örgütü ile görüşen şerefsizdir''diye bir söz söylemişti cumhurbaşkanı.Ama ortaya çıkmıştı.O yüzden bu işin içinde bir iş var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Soziologe

quote:

senelerdir hükümet pkk ile masaya oturdu die ağlayanlar şimdi hdp ile kanka olmuş. hdp yi barajı geçirmenın derdine düşmüş ...

Konuda kimse hdp barajı geçsin demiyor akp yada hdp ye oy vereceğiniz yere mhp-chpden birine eğer sizle uyuşmuyorsa diğer partilere verebilirseniz akp gelirse apo dışarda koalisyon olursa yine çıkmama ihtimali var.Bakın görüyor musunuz bundan 1 sene önce kesinlikle çıkamaz dediğimiz adam için bile şimdi en kötü ihtimalde bile çıkma olanağı var diyebiliyoruz bunun nedeni bu hükümettir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.