Şimdi Ara

AK-47 Vulcan Değerlenirmi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Avcı kasasının bir daha düşmeyeceğine dair söylentiler vardı, bu olay Vulcan'ın fiyatını etkilermi. Şimdi almasak ilerde FN'si çok daha pahalı olurmu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 15 Eylül 2015; 14:21:41 >

• mantıken öyle olması gerekir , bilirkişi'yi bekleyelim
  • Fiyatta tabi ki zamanla yükselme olacaktır fakat bunun için en az 1 yıl gibi bir süre gerekecektir. Ki bu yükselme fire serpent kadar olmayacaktır. Benim düşüncem bu yönde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fire Serpent ilginç bir şekilde uçuşa geçti. Önceden MW alınabilen fiyata şimdi FT zor bulunuyor. Vulcan FN'sini alıp kullanmak istediğim bir skin, alıp zarar etmeyiz inşAllah.
  • geçen gece atomic alloy mwyi 40 tlye vurduran haber buydu demek şu an 25 tl oldu dahada gidecek gibi.

kasa 1.10 tl civarında ve 65.000 tanecik kalmış bu iyi haber avcı bıçakları vulcan atomic patlama yapacak demek. ft vulcan 100 liradan 140 a falan çıkar. tabi birde yeni kasa var yeni kasa çıktığında vulcan ve atomic güzel bir vurgun yer işte o zaman stok yapacaksın

edit : tabi gabe amcanın bir tıkına bakıyor her şey piyasayı elinde tutmak için yollar 50.000 drop kalırız ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 15 Eylül 2015; 14:51:12 >
  • Hocam yeni kasa vuracak derken vulkanları düşürürmü çıkarırmı. Gizli Ak 47 gelecek çünkü yeni kasayla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Hocam yeni kasa vuracak derken vulkanları düşürürmü çıkarırmı. Gizli Ak 47 gelecek çünkü yeni kasayla.

sınıfı gizli olduğundan çok etkilemeyebilir iş tasarımına kalır eğer cidden sağlam bir şey gelirse biraz etkiler ama şimdi kırmızının 200-300 bazında oynayacağını düşünürsek en yüksek pembe bunun 1/8 i fiyatını alır takas kontraktı dengesinden oda 30-40 tl eder. o zaman şöyle bağlayayım kısa vadede kasa yeni çıktığında vulcanı biraz düşürür fakat uzun vadede vulcanla yarışamaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AK-47, M4, M16 VE G3 Hangisi ?
    14 yıl önce açıldı
    AK-47 skin seçimi hakkında anket
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım hocam sağolun. Vulcan ne skin gelirse gelsin efsane bir skin olarak yerini yitirmeyecektir diye düşünüyorum.
  • ø kullanıcısına yanıt
    hocam rare düşmesine bakar huntsman kasalar gibi şimdi 1,5 zorluyor.
  • 3-5 ay önce FN vulcan 180-190 liraydı şuan 270 civarlarında ve piyasada 20 küsür adet var.

Pazardan 20 tane vulcanı çektiğinizde onun fiyatı olacak 350 lira bekliyorum bakalım kim yapacak bu hareketi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.