Ezanla dalga geçerek şarkı yaptığı için babası uyurken saçlarını kesmiş saçlarım benım herşeyim tarzımdı dıyerek atmış kendısını balkondan.
quote:Orijinalden alıntı: Staeber41 Ajdar öldi mü İssız ajun kaldı mu. Ödlek öçin aldı mu. Emdi yürek yırtılır. "Alihan öçin aldı mu" olacaktı o
quote:Orijinalden alıntı: Staeber41 Ajdar öldi mü İssız ajun kaldı mu. Ödlek öçin aldı mu. Emdi yürek yırtılır. Baban öldü galiba, çok üzülmüşe benziyorsun?
Neden kimse Ajdar'ı sevmiyor? Bence gayet güzel şarkıları var ben şahsen hep dinlerim. albümünü de aldım gayet güzel bir albüm :D
quote:Orijinalden alıntı: arfo Neden kimse Ajdar'ı sevmiyor? Bence gayet güzel şarkıları var ben şahsen hep dinlerim. albümünü de aldım gayet güzel bir albüm :D
quote:Orijinalden alıntı: arfo Neden kimse Ajdar'ı sevmiyor? Bence gayet güzel şarkıları var ben şahsen hep dinlerim. albümünü de aldım gayet güzel bir albüm :D
quote:Orijinalden alıntı: Matematik İçin Doğmuşum O nasıl dişler lan öyle,vampir filminde efektsiz ve makyajsız oynar.
quote:Orijinalden alıntı: arfo Neden kimse Ajdar'ı sevmiyor? Bence gayet güzel şarkıları var ben şahsen hep dinlerim. albümünü de aldım gayet güzel bir albüm :D Ajdar?
KBB doktoruna gitmiş, kulaklarını yıkatmış.. Sonra bir ses duymuş, ölmüş... Duyduğu ses kendi şarkılarıymış, ne acı..