Şimdi Ara

AİRWELL KLİMA ALDIM...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün mersinden Airwell COMP-A 12 klima aldım.Cihazı 750ytl 12 taksitle aldım.Ürünü fiyat performans açısından değerlendirirseniz sevinirim.Değerli yorumlarınızı beklerim..

• Yokmu bu cihaz ile ilgili görüşü olan arkadaşlar en azından fiyatı nasıl bu paraya daha kalite bi cihaz alınabilirmiydi onu söyleyin...
  • güle güle kullan arkadaşım.aldığın cihaz electra ile tamamen aynı .bende de electra 12lik var.ikimiz de aynı fiyata almışız.bu paraya alınabilecek en iyi ürünlerden biri.benim için tek problem uyurken biraz sesli gelmesi.onun dışında soğutması çok iyi.kışın da ısıtmasına bakıcaz artık
  • Güle Güle Kullan Koçtaşta 399 Ytl ye Klima Vardi Americool diye birşey
  • Sayın garagulli cihazın aşırı sesli olduğunu mu söylüyorsunuz.Birde bu cihazın hangi sınıfa tekamül ettiğini söyleyebilirmisiniz.Bizim yerli üretim Arçelik-beko-Vestel-Demirdöküm gibi markalardan üstün olduğunu söylediler.Birde bosh mar5kasının ürettiği electralar varmış onlar neyin nesi bizimki lerden farklımı???
  • electra ve sanyoyu tek gecerim..
  • uyku için biraz sesli işin gerçeği....bu modelde ''Quiet mode'' yok maalesef.diğer odada fujitsu var örneğin,gece quiet modeda kesinlikle ses falan duymuyorsunuz.
    Electra en düşük fan devrindeyken bile oldukça güçlü üfleme yapıyor.haliyle ses yapıyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Profilo klima hk
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de bilirim iki tane inverter klima almayı ama paradan bahsetmek lazım tabii....fujitsu inverter Asya09lc var....kral klima,2.si electra!!!
  • ben de klimalar konusunda detaylı bilgiye sahibim....sonuçta benim için tercih meselesi,sadece geceleri kullanacağım bir klimanın üst modelini almaya gerek duymadım....sesi önemli değil o kadar,asıl derdim kışın ısıtmasının iyi olması...onu da yapar kanımca
  • Electra'nın rekabet amaçlı ucuz serisi bu ama sessizlik ve tam konfor için gerçek (tercihen inverterli) Electra almanızı tavsiye ederim.

Inverterli modelleri -15 dereceye kadar ısıtma yapıyor normal modelleri ise -8 dereceye kadar bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 10 Temmuz 2008; 23:35:08 >
  • Ben bu klimayı sadece soğutma amaçlı aldım.Kışın ısıtma gibi derdimiz yok.Malatyada ikamet ettiğimiz için kışın mecburen soba ile ısınıyoruz..Cihazın montajı henüz yapılmadı.Bu yüzden performansını merak ettim.Yoksa olay bütçe meselesi bende gider inverter olanı alırdım dimi yani.Sonuç olarak tercihim yanlış mı doğrumu size bunu soruyorum.
  • performans açısından hiç problemin olmaz....çok kısa sürede buzhaneye çevirir odayı.....servis vakumlamayı iyi yapsın yalnız
  • quote:

Orjinalden alıntı: gökhan44

Ben bu klimayı sadece soğutma amaçlı aldım.Kışın ısıtma gibi derdimiz yok.Malatyada ikamet ettiğimiz için kışın mecburen soba ile ısınıyoruz..Cihazın montajı henüz yapılmadı.Bu yüzden performansını merak ettim.Yoksa olay bütçe meselesi bende gider inverter olanı alırdım dimi yani.Sonuç olarak tercihim yanlış mı doğrumu size bunu soruyorum.

Cevabım sana değil üstteki ısıtma performansını soran arkadaşaydı. Isıtması sorunsuz olmasını isteyen arkadaşa tavsiye ettim Electra İnventer modelini.

Siz zaten almışsınız. Aldıktan sonra değil almadan önce yazsaydınız bir mukayese yapardım. Bu arada 30db üstü ses seviyesi yatak odalarında elverişsizdir. Bu ses seviyesinin üstündeki gürültü bilinç altına tesir etmekte ve uyku kalitenizi bozmaktadır.(Bilimsel bilgi)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.