Kablosuz Network bağlantım için bi usbadaptör almak istiyorum. Sizce Airties WUS300 ü mü tercih etmeliyim yoksa Usr Maxg modelini mi tercih etmeliyim. Kullanıcı yorumlarına falan baktım ama net karar veremedim.
Sizce hangisinden diğerine göre daha üstün perfotmans alabilirim? Acaba her iki cihazıda tecrübe etmiş bir arkadaş var mıdır? Selamlar...
Hadi ama hiç kimse yok mu fikrini söyleyecek...
Tabiki WUS -300 hemde 125Mbps diğerinde sanırım bu destek yok 54Mbps kullanabiliyorsunuz.Tabiki 125Mbps kullanmanız için airties modemini kullanmanız gerek çünkü sadece airties modeminde bu özellik mevcut
wus 300 kullanıyorum.memnunum
125 mps sadece yerel ağda iki bilgisayar arası veri transferinde işe yarar. yoksa internet için bir avantajı olmaz, çünkü maksimum internet 4 mps ayrıca arkadaşın da dediği gibi modemin de 125 mps olması lazımdır.
bende USR var. memnunum... airtires ile karşılaştırma şansım olmadı maalesef..
quote:
Orjinalden alıntı: exxxplorer
125 mps sadece yerel ağda iki bilgisayar arası veri transferinde işe yarar. yoksa internet için bir avantajı olmaz, çünkü maksimum internet 4 mps ayrıca arkadaşın da dediği gibi modemin de 125 mps olması lazımdır.
bende USR var. memnunum... airtires ile karşılaştırma şansım olmadı maalesef..
Peki USR de WUS300 de olduğu gibi kutu içeriğinde masa üstü aparatı ve uzatma kablosu gibi aksessuarlar mevcut mu?
usr de uzatma kablosu yok ama kendi ekseni etrafında dönebiliyor, "L" şeklini alabiliyor.