Şimdi Ara

Airties WUS300 Vs Usr Maxg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kablosuz Network bağlantım için bi usb adaptör almak istiyorum.
    Sizce Airties WUS300 ü mü tercih etmeliyim yoksa Usr Maxg modelini mi tercih
    etmeliyim. Kullanıcı yorumlarına falan baktım ama net karar veremedim.

Sizce hangisinden diğerine göre daha üstün perfotmans alabilirim? Acaba her iki cihazıda tecrübe etmiş bir arkadaş var mıdır? Selamlar...

• Hadi ama hiç kimse yok mu fikrini söyleyecek...
  • Tabiki WUS -300 hemde 125Mbps diğerinde sanırım bu destek yok 54Mbps kullanabiliyorsunuz.Tabiki 125Mbps kullanmanız için airties modemini kullanmanız gerek çünkü sadece airties modeminde bu özellik mevcut
  • wus 300 kullanıyorum.memnunum
  • 125 mps sadece yerel ağda iki bilgisayar arası veri transferinde işe yarar. yoksa internet için bir avantajı olmaz, çünkü maksimum internet 4 mps
    ayrıca arkadaşın da dediği gibi modemin de 125 mps olması lazımdır.

bende USR var. memnunum... airtires ile karşılaştırma şansım olmadı maalesef..
  • quote:

Orjinalden alıntı: exxxplorer

125 mps sadece yerel ağda iki bilgisayar arası veri transferinde işe yarar. yoksa internet için bir avantajı olmaz, çünkü maksimum internet 4 mps
    ayrıca arkadaşın da dediği gibi modemin de 125 mps olması lazımdır.

bende USR var. memnunum... airtires ile karşılaştırma şansım olmadı maalesef..

Peki USR de WUS300 de olduğu gibi kutu içeriğinde masa üstü aparatı ve uzatma kablosu gibi aksessuarlar mevcut mu?
  • usr de uzatma kablosu yok ama kendi ekseni etrafında dönebiliyor, "L" şeklini alabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki iki bilgisayar arasında veri aktarımında kullanılabilecek bir özellik olan 125 mps özelliği USR de de varmıdır acaba?

Aslına bakarsanız USR sanki biraz daha cazip geliyor. Ama bilmiyorum siz ne dersiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencomurat

Peki iki bilgisayar arasında veri aktarımında kullanılabilecek bir özellik olan 125 mps özelliği USR de de varmıdır acaba?

Aslına bakarsanız USR sanki biraz daha cazip geliyor. Ama bilmiyorum siz ne dersiniz...

malesef USR yok diye biliyorum dostum.Bence WUS-300 derim ben dostum.Tabiki evindeki adsl modemde AirTies ise 125Mbps kullanabilirsin.
  • Evet o faktörde var ortak kullandığım arkadaşın modemi airties haklısın tavsiyene uyacağım.
    Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.