Şimdi Ara

Airties rt205 hakkında bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Merhaba Airties rt 205 almayı düşünüyorum.Ama airtesların dnslerini sabit oldugu değiştirilemediğini duydum.O zaman istediğim siteye giremem.Bunun bir çözümü var mı.Ayrıca bu modemi 2kişi kullancagız Bir masaüstü bir laptop.Bu modemle internet hızımız nasıl olur yavaşlar mı 1024 internet hızım
    140 tl civarında başka bir modem de önerebilirsiniz Araştırdım zoom zyxel us robotic iyi diyorlar .Bunlardan yada airtes dan bir modem önerirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevchelios -- 17 Eylül 2009; 12:32:37 >

• 3 yıldır bu modemi kullanıyorum, kullandığım Ttnet kampanyasından alınan Airties Rt-205TT olmadığı halde modemin konsolunda Dns değişikliği yapılamıyor, ancak bunun pratikte ev kullanıcısı için bir önemi yok, Ttnet kampanyasından bile almış olsanız bu modemi, kullandığınız işletim sisteminde ağ bağdaştırıcı ayarlarından dns adresini belirleyebilirsiniz, yani engelli sitelere girişte herhangi bir problem yok. 3 yıldır neredeyse hiç kapatmadan kullanıyorum, ısınma, hat kopması gibi hiçbir problemle karşılaşmadım, yeni taşınacağım evim için de aynısından aldım, mükemmel bir modem, şiddetle öneririm...
  • Ben de 3 yıldır AirTies RT-205 kullanıyorum. Formattan sonra DNS ayarı yaparsın. IP sürekli değişir. Sorun yok yani.
  • hocam bende aynı sekilde kardesimle bir laptop bir masaüstü seklinde kullanacağım..kablosuz modemler hakkında fazla fikrim yok en fazla 100 tl civarı modem önerebilirmisiniz??..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUPERBOX hakkında bir soru??
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.