Şimdi Ara

airties rt-211 modem upnp sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni airties rt-211 modem aldım. ethernet ile ps3 baglandım. ayarlar tam ama upnp: not avaible diyor. tlf actım ayar acık zaten, kapatmanız için secenekte yok avaible olması lazım dedi. ama deil tabi. bu durumun nasıl duzeltılecegını bılen varmı. upnp nin ps3 için önemi nedir. kimi yok kimi var diyor. sankı yavas baglandım gibi geldi oyunda ( rdr de) ama sorun yok server full gelıyor ama uyuz oldum. bide bu modemde ps3 için port nasıl acılıyor bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim

AMD FX 8350 - ASUS GTX 780 DİRECT CU İİ - G SKİLL 16 GB - 120 SSD - COOLMASTER 850W - GİGABYTE 990FXA-UD3 - PS4 - SAMSUNG S5 - NOKİA 820 - SAMSUNG TAB3
  • modem arayüzünüz ingilizce ise nat değilse port yönlendirme sekmesinden port açabilirsiniz.
    önce makinenizin ip nosunu daha sonra açmak istediğin port numarasını yazacaksınız.
    upnp ise özellikler kısmında olabilir enable yapabilirsin.bazen sınırlı bağlantı olayı olduğu için açmakta bir zarar yok.

Orijinalden alıntı: dufpanla

arkadaslar yeni airties rt-211 modem aldım. ethernet ile ps3 baglandım. ayarlar tam ama upnp: not avaible diyor. tlf actım ayar acık zaten, kapatmanız için secenekte yok avaible olması lazım dedi. ama deil tabi. bu durumun nasıl duzeltılecegını bılen varmı. upnp nin ps3 için önemi nedir. kimi yok kimi var diyor. sankı yavas baglandım gibi geldi oyunda ( rdr de) ama sorun yok server full gelıyor ama uyuz oldum. bide bu modemde ps3 için port nasıl acılıyor bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim

Pardon ama neden ethernet ile bağladın? W-Fi ile bağlamak daha rahat olmazmıydı? Etraftaki kablo kirliliğinin azalması açısından vs. Aynı modemi kullanıyorum ve Wi-Fi ile yaklaşık 5-6 metre mesafeden sorunsuz tam hızda internet bağlantımdan yararlanıyorum.

burdan upnp için gereksiz diye yorum çıkmış
    bende aynı modemi kullanıyorum upnp yi daha yeni duyuyorum
    sorunsuz kullanıyorum şuan bence kafana takma fazla bağlandıysan sorun yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktric

quote:

Orijinalden alıntı: dufpanla

arkadaslar yeni airties rt-211 modem aldım. ethernet ile ps3 baglandım. ayarlar tam ama upnp: not avaible diyor. tlf actım ayar acık zaten, kapatmanız için secenekte yok avaible olması lazım dedi. ama deil tabi. bu durumun nasıl duzeltılecegını bılen varmı. upnp nin ps3 için önemi nedir. kimi yok kimi var diyor. sankı yavas baglandım gibi geldi oyunda ( rdr de) ama sorun yok server full gelıyor ama uyuz oldum. bide bu modemde ps3 için port nasıl acılıyor bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim

Pardon ama neden ethernet ile bağladın? W-Fi ile bağlamak daha rahat olmazmıydı? Etraftaki kablo kirliliğinin azalması açısından vs. Aynı modemi kullanıyorum ve Wi-Fi ile yaklaşık 5-6 metre mesafeden sorunsuz tam hızda internet bağlantımdan yararlanıyorum.

zyxell vardı sorun yasadım ethernetle baglım dedım kablolar sistem ( masa düzeni ) geregı arkada bende gizli şekilde oluyor o yuzden sorun olmadı ama yıne de tşk ederım tavsiyen için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airties RT-205 bağlantı sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.