Şimdi Ara

Airties RT-205 sürekli bağlantı kopması..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
26.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.. ben 2 gün önce airties RT-205 modem aldım.. yalnız sürekli yaklaşık yarım saatte bir kopuyor bağlantı anlamadım.. bir yerde telsiz telefonun sorun yaratabileceğini okumuştum aynı odada bir telsiz telefon var acaba ondan olabilir mi? durum ekranında modem-bilgisayar arası sorun yok görünüyor, kopma internet-modem arasında oluyor.. ayarlarla ilgili birşey olabilir mi acaba böyle bir sorun yaşayanlar çözümleri paylaşırsa çok mutlu olurum..



  • yalnız takip ediyorum da sanki tam yarım saatte kopuyor ne alakaysa..
  • tt den kaynaklanan bişey olabilir.telsiz telefon sadece wireeles da sorun yaratır.
  • modemi tt nin kampanyasından aldıysan firmware güncellemesi yapman gerekir...
  • tt kampanyasından almadım ama güncelleme de yapamıyorum "ftp servera ulaşılamadı" hatası veriyor.. firmware şu an 1.0.41..
  • şimdi airties adsl programını güncelledim umarım hallolmuştur..
  • benzer sorun bendede vardı airties firmasının müşteri hizmetlerini ara, senden modemi kargo ile kendilerine göndermeni isteyecekler, bu gönderim için ücret ödemiyceksin, iki iş günü içerisinde arızayı giderip iade ediyorlar, sorun yine devam ederse, tekrar gönder diycekler ve sana yeni (açılmamış) bir modem gönderiyorlar, airties te çok şanslı olman gerekiyor, arızalı makinayı aldığında sorunu çözmek sorun oluyor, ama sağlamını denk getirdinmi kale duvarı gibi sağlam oluyor. bende değiştirdim. şuan sorun yok
  • Aynı sorun bende de var benim modem rt-211 sürekli download yapıyorum.
    Modem bir süre sonra downloadı kesmiş oluyor ve bu durumda internete de girilmiyor.
    İnternet sayfası dns error veriyor.Fakat modemin tüm ışıkları yanıyor bu durumda sadece PPP yanmıyor.
    Modemi resetleyince düzeliyor.
    Ayrıca modemin arayüzünden bir resim yayınlamak istiyorum.
    Bu durumda başka olan var mı bu duruma neden olan tt mi yoksa airties mı?

     Airties RT-205 sürekli bağlantı kopması..




  • AYNI SORUN BENDE DE VAR VE EVET YAKLAŞIK 20 DKLIK MÜŞTERİ HİZMETLERİ KONUŞMALARINDAN SONRA MODEMİ YOLLAMAMI İSTEDİLER.
    BENİM SORUNUM DA ŞÖYLE;
    EVDE 2 PC 1 NOTEBOOK VAR. PC'NİN BİRİ DİREK MODEME BAĞLI, DİĞER PC WİRELESS ADAPTÖR İLE BAĞLI, NOTEBOOKDA KENDİ İÇİNDEKİ ENTEGRE INTEL WIRELESS ADAPTOR İLE BAĞLI. YAKLAŞIK 1 SAATTE BİR BAĞLANTI KOPUYOR. İŞİN İLGİNÇ YANI MODEME DİREK BAĞLI OLAN PCDE SORUN YOK. BAĞLANTI AIRTIES WIRELESS ADAPTORUN BAĞLI OLDUĞU PC'DE VE NOTEBOOKDA GİDİYOR.
    ARADIM MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ SORUN SİZDE OLMASIN DEDİLER. SORUN BENDE OLSA HEM PCDE HEMDE NOTEBOOKDA AYNI ANDA NASIL BAĞLANTI GİTSİN. BELLİ Kİ SORUN MODEMİN WİRELESSINDA. BİR TON ŞEY DENEDİM DÜZELMİYOR. FENA SİNİR BASTI!! MODEMİ GERİ YOLLUCAM!
  • bendede aynı sorun var yeni aaldım sürekli bağlantı kopuyor indirmelerim yarım kalıyor delircem artık programdan güncelle diyorum FTP servera ulaşılamıyor yardım
    edin modemi gönderme dışında bir çözüm yok mu
  • Modemin yazılımını güncelleyip kablosuz ayarlarınıda iyi bir şekilde yaparsanız,kopma vs.olmadan rahatlıkla internete bağlanmaya devam edebilirsiniz.Forumda airtires rt 205 kablosuz ayarları diye aratırsanız,ayrıntılı bilgileri bulabilirsiniz.

    => Buraya tıklayınız <=



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 2 Nisan 2008; 16:51:51 >
  • Bir çözüme ulaştınız mı arkadaşlar aynı sorun bende eve 2. bilgisayar gelmesi ile başladı. Sinirlerim bozuluyor artık
  • Arkadaslar bendede zoom adsl usb modem var sorun yaşıyorum baglantı vs yasıyordum bugün modem alıcam Airties RT-111 almayı düşünüyorum nasıl bir modemdir kullanan varmı varsa memnunmu bi yardımcı olursanız:)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BLUE MAnN

    Aynı sorun bende de var benim modem rt-211 sürekli download yapıyorum.
    Modem bir süre sonra downloadı kesmiş oluyor ve bu durumda internete de girilmiyor.
    İnternet sayfası dns error veriyor.Fakat modemin tüm ışıkları yanıyor bu durumda sadece PPP yanmıyor.
    Modemi resetleyince düzeliyor.
    Ayrıca modemin arayüzünden bir resim yayınlamak istiyorum.
    Bu durumda başka olan var mı bu duruma neden olan tt mi yoksa airties mı?

     Airties RT-205 sürekli bağlantı kopması..



    Tam olarak aynı sorun bende de var. Dün başladı. Gece download koymuştum sabah baktım hiç bi sayfaya girilmiyor. Yalnız tahminimce kullanıldığı sürece kopmuyor boş bıraktın mı gidiyor emin değilim ama. Gıcık oldum. Her seferinde ayar sayfasından reset atmak zorunda kalıyorum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Okifi

    Modemin yazılımını güncelleyip kablosuz ayarlarınıda iyi bir şekilde yaparsanız,kopma vs.olmadan rahatlıkla internete bağlanmaya devam edebilirsiniz.Forumda airtires rt 205 kablosuz ayarları diye aratırsanız,ayrıntılı bilgileri bulabilirsiniz.

    => Buraya tıklayınız <=


    Verdiğin linke girdik ve gördükki benim sorunuma senin verdiğin ayarlarda çözüm yok.
  • Wpa şifre (23 haneli) ve mac filtreleme kullanıyordum. Şimdi ikisnin ağır geldiğini ve o yüzden ppp nin söndüğünü düşünüyorum ve mac filtrelemeyi kaldırıyorum. Daha sonra olmazsa wep e geçicem.
  • biz de bir kız arkdaşın babasına aldırdık bu modemden. nerden de aldırmışım. evde 2 adet dizüstü var. kblo ile bğlanmada sorun yok ama kablosuz bağlanmıyor. neler neler denedim yok. benim evdeki airties olmasa tamam hata yapıyorum diyeceğim. yok. kablosuz bağlantıyı dizüstü bilgisayarlar görmüyor. ama kabloyala çalıştırınca tamam çok güzel çalışıyorlar. sizce sorun nedir???
  • bu marka modemden kuzende vardı.Evde iki bilgisiayar var biri masaüstü diğeri notebook eğer iki bilgisayar da (yani kablolu ve kablosuz şekilde ) nete aynı anda girdiğiniz zaman net kopuyor.Ve sizlerinde gördüğünüz gibi tüm ışıklar yanıyor modemde bu durumdan kurtulmak için modeme reset şart.Böyle bir sorun olduğunu duymuştum ; iki bağlantı türü de aynı anda kullanılırsa modem sapıtıyor diye
    yok ben sadece notebooktan bağlanıyorum net yine kopuyor derseniz bu sefer modem ayarlarını refresh etmek gerekiyor.
    kanımca bu modemin tüm ışıklarınının yanması IP çakışmasından dolayı modem hangi bilgisayar hangi IP vereceğini şaşırıyor.Zaten okuldaki hocamız kablolu bağlantı hep en iyisidir derdi ya neyse..

    Nerde airtiesın bu modem hakkında yorum okusam servisin çok iyi olduğu hemen değişimin yapıldığı yorumlarını görüyorum ve de değşim yapıldıktan sonra modemin canavar gibi çalıştığı yorumları ekleniyor.Arkadaşlar hangi firma (bu arada airtiese çamur atmak gibi anlaşılmasın) neden böyle hemen değişim yapar bu adamlar bedevaya mı üretiyor bu yeni modemleri ve de neden sonra yeni modem taş gibi çıkar???

    Benim naçizane görüşüm airteisin bu modeminin(diğer modellerini bilmiyorum) bir serisinde bir üretim hatası olduğı airtiesın da bunu bildiği ve geri gelen modemleri hemen değiştirdiğidir.sadece komple teorsi tabi bu..

    Haslı kelam ben de eve adsl bağlattım yakın zamanda .Sırf airtiese isminie gıcık olduğum için ve her ne kadar pikatel hakkında iyi yorumlar okumasamda gittim ttnetin verdiği pikatel modemi aldım...Bakalım ne gelecek başımıza..

    AYLAR SONRA GELEN EDIT:laptop çalındı şimdi tek başına pc canavar gibi giriyor nete =)
    yalnız iyi komple teorisi üretmişim ama bu dediğim sorun gerçekten de vardı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zokkas -- 31 Ekim 2008; 17:34:47 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kill1033

    Wpa şifre (23 haneli) ve mac filtreleme kullanıyordum. Şimdi ikisnin ağır geldiğini ve o yüzden ppp nin söndüğünü düşünüyorum ve mac filtrelemeyi kaldırıyorum. Daha sonra olmazsa wep e geçicem.



    Sorun bilinçsizce torrent kullanımıymış. Ev arkadaşım sağolsun beleş sitelerden torrent indirmeye kalkmış ve bağlantı felaket yavaşladı. En azından indirmese bile açık olduğunda tepki süresi çok arttı ve bir süre sonra kopmaya neden olmuş.

    Torrent trafiğini bloke ettim ağda ve düzeldi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fayez

    merhaba arkadaşlar.. ben 2 gün önce airties RT-205 modem aldım.. yalnız sürekli yaklaşık yarım saatte bir kopuyor bağlantı anlamadım.. bir yerde telsiz telefonun sorun yaratabileceğini okumuştum aynı odada bir telsiz telefon var acaba ondan olabilir mi? durum ekranında modem-bilgisayar arası sorun yok görünüyor, kopma internet-modem arasında oluyor.. ayarlarla ilgili birşey olabilir mi acaba böyle bir sorun yaşayanlar çözümleri paylaşırsa çok mutlu olurum..


    Hattnda telsiz hat varsa ondan olblr bide bu modemlern tepkime süreleri vr sıfır olması lasm eer orda 30 dakka yazıosa 30dakkada bi kopar cunku ıp yenledıgı ıcın onu sıfır yaparsan gene ıp yenıler ama kopmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.