Şimdi Ara

Airties RT-205 sürekli bağlantı kopması.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
26.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kill1033

quote:

Wpa şifre (23 haneli) ve mac filtreleme kullanıyordum. Şimdi ikisnin ağır geldiğini ve o yüzden ppp nin söndüğünü düşünüyorum ve mac filtrelemeyi kaldırıyorum. Daha sonra olmazsa wep e geçicem.

Sorun bilinçsizce torrent kullanımıymış. Ev arkadaşım sağolsun beleş sitelerden torrent indirmeye kalkmış ve bağlantı felaket yavaşladı. En azından indirmese bile açık olduğunda tepki süresi çok arttı ve bir süre sonra kopmaya neden olmuş.

Torrent trafiğini bloke ettim ağda ve düzeldi.

"Torrent trafiğini bloke ettim ağda ve düzeldi."

bunu nasıl yaptın dostum?

• bende de vardı sorun, değiştirip rt211 modelını aldım!!!Onla uğraşıcağıma 26 ytl vermeyı tercıh ettım!!!

quote:

Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe

aynı sorundan bendede var
  • Bahsetttiğiniz sorunun aynısını Zoom 4 portlu modem ile yaşadım. Evde 1 dizüstü iki de PC var. PC'lerden biri kabloyla, diğer PC ve dizüstü de WLAN ile bağlıydı. Ne olduysa son iki hafta boyunca internet 15 dk geliyor, yarım saat kesiliyordu(periyodik olarak sürekli devam). Kesilmenin sonunda ekranda birden "kablosuz ağa bağlanıldı" gibi bir mesaj çıkıyor ve bilgisayar nete 15 dk kadar bağlı kalıyordu. Sonra yine kesinti. Teknik servis modeme yapacakları birşey olmadığını, yeni modem almam gerektiğini söyledi. Gitti güzelim Zoom

İşin kötü tarafı birkaç saat önce Airties tek portlu wireless modem aldım ve şimdi de bu yorumları okuyorum Dikkat etmedim ama model de RT-205 galiba..Allah aynı sorunu yaşatmasın tekrar, çünkü bu çözümsüz birşeye benziyor.

DEĞİŞTİRİLDİ:
    Bugün Airties'ı geri verdim ve yerine çok yakın bir fiyata US Robotics Maxg serisinden bir modem, bir de extradan, LinkSYS büyük anten aldım. US Robotics şu anda süper, anten biraz pahalı ama bahçeden hatta sokaktan bile ağa bağlanıyorum, hem de cep telefonuyla. Modemle aramızda bir kat olmasına rağmen sinyal gücü şu an en üst seviyede.

Diğer yandan bu modem çok çok şık ve güzel bir dizayna sahip. Her açıdan içime sindi ve çok hoşuma gitti, almayı düşünenlere de tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultranet -- 7 Ağustos 2008; 1:25:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zokkas

quote:

quote:

Wpa şifre (23 haneli) ve mac filtreleme kullanıyordum. Şimdi ikisnin ağır geldiğini ve o yüzden ppp nin söndüğünü düşünüyorum ve mac filtrelemeyi kaldırıyorum. Daha sonra olmazsa wep e geçicem.

Sorun bilinçsizce torrent kullanımıymış. Ev arkadaşım sağolsun beleş sitelerden torrent indirmeye kalkmış ve bağlantı felaket yavaşladı. En azından indirmese bile açık olduğunda tepki süresi çok arttı ve bir süre sonra kopmaya neden olmuş.

Torrent trafiğini bloke ettim ağda ve düzeldi.

"Torrent trafiğini bloke ettim ağda ve düzeldi."

bunu nasıl yaptın dostum?

Qos diye bi özellik var ama hep çalışmıyor. Ayarladıktan sonra kontrol etmek lazım eğer olmadıysa resetleyip tekrar denemek gerekiyor. QoS ta arkadaşların torrent programlarının kullandığı port numaralarını bloke ettim.

• Aynı sorun bende de vardı sorunumu çözdüm.ama çözmek hiç kolay olmadı nette formlar aradım driver lar derken genelde telsiz tel etkilemesinden bahsediliyordu hep.tamamen deneme yanılma yöntemiyle buldum sorunu;telsiz telefonun yakınında veya uzağın da olması farketmiyor.2.4 ghz olduğu için mutlaka etkileşim oluyor.tek yapmanız gereken telefonun herzaman yuvasında olmasını sağlamanız.eğer telefon yuvasında değilse telefonla yuva devamlı sinyal gönderiyor bu da kablosuz modemle bağlantınızda kopmalara sebep oluyor.benim sorunum bu yöntemle ortadan kalktı inşallah sizde de işe yarar;)
  • sorun bendede başladi tatile gittim geldim landan internete girmeme rağmen laptopta 5-10 dakka sonra internet kopuyor ve bidaha modeme bağlanamiyorum. laptopta ve modemde hiç bi değişiklik yapmamiştim tatile çıkmadan önce modemin fişinide çekmeme rağmen bu sorun başladi :S
  • arkadaşlar airtiesin sitesinde standart ve turktelekom olmak üzere 2 farkli firmware updatesi var standart olanin versiyon daha yüksek. türktelekomdan almiş olmama rağmen standart updateyi yapsam bi zarari olur mu daha önce yapan var mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: louie

arkadaşlar airtiesin sitesinde standart ve turktelekom olmak üzere 2 farkli firmware updatesi var standart olanin versiyon daha yüksek. türktelekomdan almiş olmama rağmen standart updateyi yapsam bi zarari olur mu daha önce yapan var mi?

modemi tt den aldıysan tt nin firmware ini kullanacaksın...zaten aynı olsa adamlar farklı şeyler koymazlardı...
  • aynı konuyu açmak istemedim. bendede bu sıkıntının aynısı var.
    yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı.

birde bir sorum olacak. rt-205'de elektirk dalgalanmalarından dolayı kopma olabilirmi. adaptörünün koruması varmıdır?
    saygılar
  • bir arkadaşat bu rt-205 ten kullanıyor ve aynı anda iki pc ye bir kablolu bir kablosuz bağlanamadığını söylüyor. bunun kesin olarak çözümü nedir. yardımcı olursanız sevinirim
    saygılar...
  • Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Evde yapacağımız ayarlarla bir çözüm bulunmasını bekliyorum. İnşallah bir bilen bizi de bu konuda bilgilendirir.
    quote:

Orijinalden alıntı: Akşahin

bir arkadaşat bu rt-205 ten kullanıyor ve aynı anda iki pc ye bir kablolu bir kablosuz bağlanamadığını söylüyor. bunun kesin olarak çözümü nedir. yardımcı olursanız sevinirim
    saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.