Merhaba forum ahalisi airties rt204v3 marka modem sahiniyim 16 mbps bağlantı hızım var lakin idm ollsun torrent olsun yüksek hızlarda indirme yapamıyorum yüksek hızlara çıkınca bağlantım kopuyor mecburen hızı sınırlamak zorunda kalıyorum. Hat değerlerim normal gözüküyor acaba sorun modemde midir? Sorunuma çözüm bulursanız minnetttar olurum şimdiden teşekkürler.
Hat değerlerim aşağıdaki gibidir.
günceldir
up... lütfen biri cevap versin :(
güncel...
modem kaynaklı olabilir sorunun baska bir modem takıp dene birde
quote:
Orijinalden alıntı: ccnablade
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: kickboxer_18
quote:
Orijinalden alıntı: ccnablade
teşekkürler
aynı modemden farklı bir sorunda bende var. kablolu 8 mbps bağlanabilirken wireless hızım 0.7 lere kadar düşüyor. sana tavsiyem modem web arayüzünden kablosuz ayarını otomatikten alıp 125 mbps gibi bir değere yükseltmendir. tabi bahsettiğin sorun kablosuzda yaşanıyorsa.
+ modemi güncelle.. tabi kablolu olarak bağlıyken...
şunuda ekleyeyim. rt-204 airties in yüz karasıdır. hatta hayırsız evladıdır. 6 yıl önce aldığım rt-111 bugüne kadar tek bir sorun vermedi ama bu cihaz komple sorun.
quote:
Orijinalden alıntı: donttreadonme
şunuda ekleyeyim. rt-204 airties in yüz karasıdır. hatta hayırsız evladıdır. 6 yıl önce aldığım rt-111 bugüne kadar tek bir sorun vermedi ama bu cihaz komple sorun.
eyv sağolasın modemi güncelleyim olmadı iyi bi modem almak şart oldu
quote:
Orijinalden alıntı: nevrotikstar
+ modemi güncelle.. tabi kablolu olarak bağlıyken...
deniyecem teşekkürler sonuçları yazarm
güncelleme yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxer_18 -- 11 Aralık 2012; 0:19:13 >
Bu modelin en güncel ayarlarını nerden bulabilirim ?
Bende de 204v3 modem var. Dsmart'ın hediye olarak verdiği modem. bu tür modemlerde servis sağlayıcıların; (TTNET, Dsmart Net vs. ) yazılımı bulunuyor. firmware guncellemesi yapamıyorsun. ancak servis sağlayıcının çıkardığı guncellemeyi yukleyebılıyorsun. yazılım gereği modeme kablosuz 3 ten fazla kullanıcı bağlandıgında kopma oluyor ve kullandığın paketi kullanamıyorsun. örneğin; 16 Mbit paketi kullanıyorum ama net hızım 10 mbit i geçmiyor.
normal satın alma bir modem ile (RT 205) bağladığımda kopma sorunu olmadan birçok kullanıcı bağlanabiliyor ve 16mbit kullanıyorum ben Dsmart ın hediye ettiği modemin modem özelliğini kapatarak Access point ( repeater, mesh ) olarak kullanıyorum. sizede satın alma modem öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme