Şimdi Ara

AirTies MTU Ayarı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
30.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar 5444tt için 150, 392 ve 400 ü deneyin. idm de işe yaramıyor fakat torrentte 900-1000 kbps görüyorum yarım saatir. fakat biraz beklemeniz gerekiyor torrent başladıktan 3 4 dk sonra çıkıyor bu hıza.
  • Air5650TT bu modem için mtu değerlerini bilen var mı ?
  • arkadaşlar 5760 var bende, fiber vdsl adsl2 hepsi var ama sokağa gelmediği için fiber kullanamıyoruz. çok gıcık bi durum. ve şimdi bide akk belası çıktı başıma 480p bile izleyemiyorum dizileri. airties air5760 için en uygunu hangisidir? yukarda biri internet bağlantısı gitti mtu değiştirince demiş, bilinçsiz değiştirmek istemedim yusuf yusuf oldum. en uygunu hangisidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukanium

arkadaşlar 5760 var bende, fiber vdsl adsl2 hepsi var ama sokağa gelmediği için fiber kullanamıyoruz. çok gıcık bi durum. ve şimdi bide akk belası çıktı başıma 480p bile izleyemiyorum dizileri. airties air5760 için en uygunu hangisidir? yukarda biri internet bağlantısı gitti mtu değiştirince demiş, bilinçsiz değiştirmek istemedim yusuf yusuf oldum. en uygunu hangisidir ?

300 veya 400 ikisi de oluyor ayni modem var bende de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukanium

arkadaşlar 5760 var bende, fiber vdsl adsl2 hepsi var ama sokağa gelmediği için fiber kullanamıyoruz. çok gıcık bi durum. ve şimdi bide akk belası çıktı başıma 480p bile izleyemiyorum dizileri. airties air5760 için en uygunu hangisidir? yukarda biri internet bağlantısı gitti mtu değiştirince demiş, bilinçsiz değiştirmek istemedim yusuf yusuf oldum. en uygunu hangisidir ?

300 veya 400 ikisi de oluyor ayni modem var bende de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.