Arkadaşlar,bilgisayarı ilk açışta hiç bir sorun yok internete giriyprum.10-15 dakika geçtikten sonra internet lambası sönüyor ve netten düşüyorum.modemi kapatıp açınca düzelmiyor bilgisyarı da kapatıp 5 dak. civarı bekledikten sonra düzeliyor ancak.Kabloların bağlantılarını kontrol ettim sorun yok görünüyor.Modemi resetledim sorun çözülmedi.Sorunun kaynağı ne olabilir?Modemden mi,bağlantıdan mı?Teşekkürler.
Modem rt103 kablolu,3 senelik.
Modemin firmwaresini güncellemeyi deneyin.
Modemin tüm ışıkları yanarken pat diye netten düşüyor,virüs olabilir mi sizce? Modem zaten güncel.
quote:
Orijinalden alıntı: diabrek
Modemin tüm ışıkları yanarken pat diye netten düşüyor,virüs olabilir mi sizce? Modem zaten güncel.
Dediğiniz gibi virüste olabilir, modem aşırı ısınıyorda olabilir,apartmanda oturuyorsanız tesisatta sorun olabilir...
Modem ısınıyor fakat cayır cayır olduğu yazın ortasında bile böyle bir şey olmuyordu.O zaman tek tek tüm seçenekleri gözden geçirmek dışında başka çözüm yolu görünmüyor gibi.Tekrar düşme olursa ilk olarak format atıp virüs seçeneğine bakacağım.Cevap için teşekkür ederim HydroAcidX.
splitter ı değiştir kardeş modemle telefonu ayıran parça çin malı olmicak türk malı olanlarından al kesinlikle sorununu çözecektir fiyatı 7 - 8 tl civarında 1 -2 tl olanlarından alma