Şimdi Ara

Airties modem-login ekranı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    internet koptuğunda bir site açtığımda modem ekranına yönleniyor bağlantı yok diyor,bağlantı gelipte tekrar girdiğimde o siteyi açtığımda yine modem ekranına yönlendiriyor.
    (mesela donanimhaber.com yazdığımda otomatik olarak donanimhaber.com/login.html sayfası airties admin paneli açıyor.)
    bunu nasıl düzeltirim?

• ilk önce modemi resetliyin sonra modemin sitesiden en güncel firmware yazılımını indirerek kurun ve tekrar adsl kurulumunu yapıp deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qujaga

ilk önce modemi resetliyin sonra modemin sitesiden en güncel firmware yazılımını indirerek kurun ve tekrar adsl kurulumunu yapıp deneyin

son versiyon yüklü, yeniden kurulum sorunu çözmedi.
  • kablosuz mu baglaniyorsunuz? hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

quote:

ilk önce modemi resetliyin sonra modemin sitesiden en güncel firmware yazılımını indirerek kurun ve tekrar adsl kurulumunu yapıp deneyin

internet tarayıcının bellegini boşaltın yanı web sayfalarını,adreslerini,şifrelerini tutan kısmını
  • quote:

quote:

quote:

internet tarayıcının bellegini boşaltın yanı web sayfalarını,adreslerini,şifrelerini tutan kısmını

her defasında çerezleri boşaltmak gerekiyor, ama problem olduktan sonra çözmek değil problemin oluşunu iptal etmek istiyorum, modem üzerinde bir ayar bulamadım neden otomatik olarak logine aktarıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

her defasında çerezleri boşaltmak gerekiyor, ama problem olduktan sonra çözmek değil problemin oluşunu iptal etmek istiyorum, modem üzerinde bir ayar bulamadım neden otomatik olarak logine aktarıyor

windowsda yeni bir kullanıcı açıp deneyin ve kablolu olsun bağlantınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.