Bildirim
Airties mi yoksa Zxyel mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sinyal gucu olarak zaten ikiside aynıdır bu tip adaptorler icin...hangisinin fiyatı uygunsa onu al...fiyatlari aynı ise yazı tura at....
bir oneri istersen linkteki urun soyledigin 2 modelden de yuzde 20~30 daha iyi sinyal alir..oda harici anteninden dolayi..ayrıca fiyatıda uygun ve kalitelidir..tabi illa 300mbps istiyorum die diretmessen =)
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=103939&productid=bd999315 -
20-30 daha ii sinyal alır diyosunda sonuç olarak 300 lük ondan daha üstün değilmi? anten olmasındanmı kaynaklanıyor sinyal gücünün daha yüksek olması? -
benim kafa dalmış zaten yazmışın antenden dolayı diye :D:D -
şöle diyim ozaman dbi olarak biraz daha ii olanı sölermisin bana -
-
USB Adaptör konusunda şiddetle TP-Link USB adaptörünü öneririm değiştirilebilir antene sahiptir.
ve çekim gücü kesinlikle şimdiye kadar kullandığım usb adaptörler arasında en iyisi.
Tp-Link USB Adaptör
Bu arada Airties 'ın çekim gücü ortalamadır.Laptopun 5 çektiği yerde 2-3 anca çeker.Ama bağlantısı stabildir o ayrı.
Zyxel kullanmadım yorum yapamayacağım o konuda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 24 Ağustos 2010; 22:29:36 >
-
bu gune kadar TP lik asla kullanmadim bilmiyorum belki on yargidir ya da baska birsey kalitesinede sahsi olarak guvenmiyorum..zira edimax ona gore 2-3 gomlek ustte bir marka diyebilirim..
-
quote:
bu gune kadar TP lik asla kullanmadim bilmiyorum belki on yargidir ya da baska birsey kalitesinede sahsi olarak guvenmiyorum..zira edimax ona gore 2-3 gomlek ustte bir marka diyebilirim..
Edimax 'tan Allah herkesi korusun.
Tp-Linkin 4 çubuk çektiği yerde 1 çubuk zor çekiyordu ve bağlantı sağlanamıyordu.
Edimax USB adaptörde rezil bir üründür.
Hatta kullandığım direk çöpe attığım Edimax'ın Model Nosu : EW-7711UMn -
ozaman hangisini tavsiye ediyosunuz? şöle anlatayım bende ben 5. katta oturuyorum ve yan binanın giriş katında modem var diğer ucunda bende 7m lik usb kablosu aldım pencereden modemi aşağı doğru sarkıttım 3.kata doğru felan anca indi ordan ama genede 1 diş çekiyo hayret ediyorum ve modemle adaptörün arasında sadece 1 duvar var diyim.nasıl çekmiyor güzel genede anlamıyorum.ben şimdi gene modem alsam aşağı doğru sarkıtıcam mecburen çünkü ii çekmesi için yada aşağı sarkıtmamak için bi wireless adaptör söleyinde ona göre alayım -
-
Airties -
quote:
Orijinalden alıntı: 440cdx
quote:
Edimax 'tan Allah herkesi korusun.
Tp-Linkin 4 çubuk çektiği yerde 1 çubuk zor çekiyordu ve bağlantı sağlanamıyordu.
Edimax USB adaptörde rezil bir üründür.
Hatta kullandığım direk çöpe attığım Edimax'ın Model Nosu : EW-7711UMn
eminmisin bir edimax markasini arastirmani oneririm...zira senin kullandıgın model zaten antensiz standart bir model...cok cekim gucu bekleme ondan..
-
Benim kullandığım Edimax USB adaptör açısından eminim.Diğer USB ürünlerininde farklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
Ama üstte linkini verdiğim Tp-Link'in USB sini kullandım ve çok stabil ve oldukça güçlü bir çekim gücü vardı. -
EW7711USn modelinden 100 e yakın sattim ve cogu projede de kullandim...cekim konusunda hic bir derdini gormedim ve sikayette almadim...fakat antensiz modelinde sinyal sorunu olabilir..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X