Şimdi Ara

Airties MAC Filtrelemeden Yanlışlıkla Kendimi Engelledim. Var mı çözümü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kablosuz ve şifresiz bir bağlantı buldum. Modem nerede bilmiyorum. Bağlandım modem ayarlarında gezerken yanlışlıkla mac filtrelemeden kendimi engelledim. Şimdi nete giremiyorum. Kablosuz modeme bağlanabiliyorum ama modem ip vermiyor. Ne yapıp ta ulaşabiliriz modem ayarlarına kaldırabiliriz filtreyi ? Veya modemi sıfırlama gibi bir şansım yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 13 Kasım 2011; 16:06:40 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: teknologs

baska pc den baglan modeme maci sil

Yok hocam olmuyor. Oraya eklediğim birkaç mac adresinden başka bilgisayarlar modemden ip alıp ta nete çıkamıyorlar.

internete çıkmanı isterim o wifi den..çünkü bende mutfakta cam kenarında bulaşık makinası üzerinde internete giriyorum.dışardaki şifresiz bi ağdan.
    ama bizimki biraz farklı.adam hayrına açmış sanırım ağı paylaşıma..şifresiz.2mbit..ve modem ara yüzü onun elinde..şifrelemiş.ya bilerek açıyor dediğim gibi yada farkına varmadı.şifresiz oldugunun kendisi evinde kablolu bi şekilde bağlanıyor da olabilir masaüstü pc si varsa..belli olmaz ama ben kullanıyorum yetiyor bana

senin olayına gelirsek.Allah kolaylık versin.çözüm yollarından biri modeme reset atıp tekrar kurmak.zor biraz.modemin nerde oldugunu bilmiyosun.bilsende elalemin evi diğer bir yol..interneti sadece tanımladıgın mac lere verdiğin pclerden biriyle..arayüze erişip banı kaldırmak..bu da zor..

• quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Alahın sopası yok diyorlar ya..tam o durum

internete çıkmanı isterim o wifi den..çünkü bende mutfakta cam kenarında bulaşık makinası üzerinde internete giriyorum.dışardaki şifresiz bi ağdan.
    ama bizimki biraz farklı.adam hayrına açmış sanırım ağı paylaşıma..şifresiz.2mbit..ve modem ara yüzü onun elinde..şifrelemiş.ya bilerek açıyor dediğim gibi yada farkına varmadı.şifresiz oldugunun kendisi evinde kablolu bi şekilde bağlanıyor da olabilir masaüstü pc si varsa..belli olmaz ama ben kullanıyorum yetiyor bana

senin olayına gelirsek.Allah kolaylık versin.çözüm yollarından biri modeme reset atıp tekrar kurmak.zor biraz.modemin nerde oldugunu bilmiyosun.bilsende elalemin evi diğer bir yol..interneti sadece tanımladıgın mac lere verdiğin pclerden biriyle..arayüze erişip banı kaldırmak..bu da zor..

Hocam keşke bilsem o pc lerin mac adreslerini, bilsem bi şekilde kendi bilgiyayarıma klonlardım.

Hocam hiç sorma işte yavaş dedik hızlandıralım dedik iyice gitti net

• quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

Alahın sopası yok diyorlar ya..tam o durum

Hocam hiç sorma işte yavaş dedik hızlandıralım dedik iyice gitti net

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama aynı durum benim de başıma geldi.Allah'ın sopası yok olayı yani :) Airties modemli bir ağın şifresini buldum kırdım biraz ağır olacağı için kullanmıyorum.Fakat indirme hızı hep 1 mbit.Şuan 1 mbit internet kalmış mı bilmiyorum.En az hız 3 mbit diye biliyordum.Demekki superonline da varmış.
    Neyse konuya dönersem;modem arayüzüne girip iyce karıştırdım.Bu arada yanlışlıkla mac filtreleme bölümünde "yalnızca kayıtlı kullanıcılara izin ver" kısmını tıklamışım ve finish... Yani artık hiçbir cihazdan bağlanılmıyor.Ama sahibi ethernetten 1 aydır girmeye devam ediyor internete.Anlamadığım tarafı ise kullanmadığı halde sürekli wifi açık tutması.Çünkü kendi de cepten falan bağlanmak istese bağlanamıyacak.Yani gerçekten safmış da Allah yüzüne bakmış.Ben de bir çözüm yolu olsaydı denerdim ama banamısın demiyor.Anlaşılan sahibi böyle daha mutlu.Farkında olmadan büyük iyilik yapmışım.

• Altın yumurtlayan tavuğu kesmişsiniz yani.

Yardım talepleriniz için, lütfen özel mesaj atmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

Altın yumurtlayan tavuğu kesmişsiniz yani.

Altın olmasa da gümüş diyebilirim.Çünkü download 1 mbiti geçmiyordu.Şimdi wps açığından yeni bir şifre buldum ama buna da yalnız xperia sp telefondan bağlanabiliyorum.(Ama o da 5-10 kb bazen de iyi sinyal yakaladığında 50 kb hıza çıkıyordu.Bende ona alüminyum folyadan bir çanak yaptım telin üstüne koydum hız şimdi 200 kb larda yani manyak işe yaradı.Denemeyenlere tavsiye olunur )Çünkü samsung i5 işlemcili notebook daki wireless kart ağı görse bile bağlanmıyor.Sinyal yetmiyor yani.Telefon daha iyi çekiyor! Bende teli usb girişiyle notebooka bağladım ve bağlantıyı usb den taşıdım.Şimdilik bu şekilde idare ediyorum.Tp-link 7200nd bir usb adaptor alsam acaba notebooktan rahat ağı alır mı diye düşünüyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 15 Kasım 2014; 1:47:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.